Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rivaul

    addikt

    válasz Kékes525 #71665 üzenetére

    Mitől lenne több az érdemi segítség? Egy laikus feltesz egy "baromságot" és akármilyen választ kap azt jónak ítéli meg, így köszön ha megfelelő a válasz és akkor is ha kevésbé.

    Aki cikiz másokat, az akkor így is úgy is cikiz hisz ezért nem kap negatívat. Amennyiben lehet negatívat is adni az egyből elmegy majd személyes irányba és diszfunkcionális lesz.

    Serkenteni nem kell sztem a topicot mert így is van hogy egy kérdésre hárman is válaszolnak, amire meg nem arra meg akkor se fog tudni senki érdemben válaszolni ha pöttyös labdát kap is érte.
    Ha nem lenne "határolva" a hsz gyűjtés akkor átlag kérdésre 30 válasz is jönne csak hamarabb kaphassák meg az arcképet.
    Egyből megjelennének a gyűjtögetők, ami már így is baj a hozzászólások terén, nem hogy még egy okból nekiálljanak, akár érdemileg akár nem.

    A kereső nem hiszem hogy eredményesebb lenne, az meg hogy egy kérdést 162 ezerszer megválaszoljunk... Azért a google vagy egy kereső nem egy világ bonyolult dolog. ha azt nem tudja valaki használni akkor felesleges vele gap padot cseréltetni egy laptop gpu-n :U

    Legtöbbünket a segítség nyújtás, tanulás és "szakmai" kihívás hoz ezekbe a topicokba. Ez pedig nem változik akkor se ha likeolnak vagy sem.

    Persze ez csak az én szemléletem amivel most így be is fejeztem :R

    [ Szerkesztve ]

    Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

Új hozzászólás Aktív témák