Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    Hali!
    Meggyűlt a bajom egy eszköz illesztővel Win10 alatt. Van egy Qualcomm Atheros Killer 1535 wifi modul a gépben, ami eddig többé-kevésbé jó volt. Viszont a Bluetooth illesztőprogramja vmi rejtélyes okkal csütörtököt mondott.
    Van egy Xbox kontroller párosítva BT-n, ami egyik napról a másikra nem akart csatlakozni.
    Gondoltam újra párosítom, de nem tudtam eltávolítani az eszközt se az Eszközkezelőben, se az Irányítópultban, se a Registry-ben. Ekkor gondoltam akkor elkezdem eltávolítani egyesével a BT eszközöket az Eszközkezelőben, hátha összeakadtak. A Qualcomm driver-t mióta eltávolítottam, azóta Ismeretlen eszközként jön fel és ezt írja a tulajdonságokban:
    Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)
    A request for the USB device descriptor failed.

    Nem tudok felrakni azóta driver-t hozzá. Windows nem ismeri fel az eszközt. Update-ről opcionális meghajtóként ugyan volt egy ajánlás Intel és Atheros meghajóra is, de nem oldotta meg a dolgot. Próbáltam manuálisan kiválasztani a meghajtót, de az Ismeretlen eszköz telepítésekor nem tudok betallózni BT modulokat, csak USB hub-hoz listázza az illesztőket. Próbáltam keresni a neten is Killer 1535 driver-t, de sikertelenül. Egy Dell meghajtót próbáltam feltenni, de nem működik.

    Wifi az van, most is arról megy a net. De a BT része az megdeglett...
    Van bárkinek vmi ötlete? Én másfél óra próbálkozás után kezdtem feladni.
    Csak nem kell újratelepíteni a Windows-t egy illesztőprogram miatt?! :(

    Szerk: azt se értem miért USB eszközként jelenik meg, mikor maga a Wifi modul az a PCIe sínen van egy M.2 eszköz formájában. Semmi köze az USB buszhoz. :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák