Aktív témák
-
koob
senior tag
Van egy C:\ Win98-cal, e mellé 2000/XP-t szeretnék telepíteni,
lehetséges ez simán a C:\-re vagy kell/érdemes partícionálnom (ezt a telepítőCD tudja?)? -
koob
senior tag
-
L|zsidoboz
őstag
Hello!
Most vettem észre, hogy a windowsom órája átváltott angol formátumra és nyelvre.
Hogy lehet ezt visszaállítani magyarra?[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
gban
veterán
válasz L|zsidoboz #3908 üzenetére
A beállításoknál a vezérlőpultban a "Területi és nyelvi beállítások" alatt.
Postázást nem vállalok.
-
föccer
nagyúr
válasz L|zsidoboz #3908 üzenetére
Vezérlőpult -> területi és nyelvi beállítások -> területi beállítások ->
Legördítő listában válaszd ki a magyart, alkalmaz, ok. Ha minden igaz, akkor utána jónak kell lennie. Ha magyaron van, akkor állítsd át valami másra, majd vissza magyarra.
üdv.: föccer
mod: affene, túl sokáig kerestem a beállítás nevét
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
L|zsidoboz
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek!
Good to be good, but better to be lucky.
-
old gray
addikt
válasz PazsitZ #3907 üzenetére
Köszi előre is.
U.akkor a probléma bonyolódik: a feladat adott x kamera, digitlizáló kártya a gépben (hw dekódolás nincs...). Adott időszakokban kellene sz.gépet elindítani, video felvételt elindítani majd leállítani és a gépet leállítani. Sz.gép ki-bekapcsolás része oké a dolognak, WOL - magic packet és kész. Amit nem tudok: milyen programot tudnátok ajánlani amivel időzíteni is lehet és sw-kódolást is végez (.avi, .wmv ...)
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
koob
senior tag
-
Piet_
tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki hogy egy AGP-s zafír HD2600XT-re fel lehet-e tenni az arctic cooling accelero S1 vagy S2 hűtőt?
Előre is köszi -
X@b3e
addikt
SATA-s 2,5" notebook HDD olyan "normál" SATA-t használ, mint amit az asztali gépek? Tehát átalakítás nélkül be lehet tenni egy asztali gépbe, vagy kell valami ügyesség még hozzá
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
qMAGICq
tag
Sziasztok!
Egy elég furcsa, de fontos problémával fordulnék hozzátok.
Néha (van hogy hetekig nem, van hogy egymás után kétszer is), lefagy a windows bootolásnál.
Ponotosan akkor, amikor a logo jönne fel (már látszik, de még csak homályosan) megáll.
A legérdekesebb a dologban, hogy 20-25 másodperc mulva, tovább megy, és minden további gond nélkül, szépen beindul.
Muködés közben, windows alatt, soha semmi probléma nem mutatkozik!
Még egy érdekesség, hogy csak is kizárolag, bekapcsolásnál jelentekezik ez a probléma, tehát restartnál soha!
Nagyon tanácstalan vagyok, és se szervízhez, se garanciához, nem tudok fordulni.
Nem tudom melyik hardver, vagy periféria a hibás, ráadásul nem is egy helyen lett véve minden.
Lehet 3 hétig nem is jönne elo nekik a hiba, és felteszem nem nyomkodnák napokig csak ezért a power gombot.
Nincsen semmi se túlhajtva, se tuningolva, és a homérsékletek is megfeleloek. A Harddisk Sentinel nem mutat hibát.
A windows 2 napja újra lett téve, töredezésmentesítve is volt, vírus, tuzfal, védelem van, és nem talált semmit.
Memtest 86 lefuttatva: Pass: 2, Error: 0Konfiguráció:
400 W Chieftec GPS
Asus P5K
E6750 @ 2,67 GHz
Asus Silent Knight CPU huto
2 x 1024 MB Kingmax @ 1066 MHz
MSI 8800 GTS 640 MB OC 575/1700 MHz
WD 3200KS (System)
WD 3200AAKS
LG H55L DVD-RW
Acer AL1923 monitor
Cooler Master ház + 3 db. 12 cm ventillátorUSB:
Razer DeathAdder @ 1000 Hz egér
Logitech media billentyu
Asus webcam
HP PSC 950 nyomtató
USB Bluetooth vevoKérem szépen a hozzáérto kollégákat segítsenek megtalálni a probléma forrását, vagy segítsetek kihez tudnék fordulni!
Nagyon szépen köszönöm!
Ui.: Elnézést, aki már olvasta, de szerintem nem mindenki lapoz vissza, foleg ebben a topicban.
Ezért reménykedem, hátha beesik valaki, aki tud segíteni.Nagy eredményre jutottam!!!
Hosszas megfigyelás után kiderült, hogy csak akkor jön elo a probléma, ha hosszabb idore ki van kapcsolva a gép, és van ideje lehulni szobahomésrékletre (20 C).
Valószínu az a 10-20 másodperc alatt melegedik fel valamelyik összetevo, és utána tökéletesen megy minden.Már csak az a kérdésem, hogy ez nomrális? Illetve melyik hardvernek lehet szuksége erre a felmelegedésre?
GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
-
webdeejay
aktív tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy hővezető paszta képes odaragasztani egy nagyobb bordát a gpu-hoz? Szeretnék olcsón vga hűtőt, van ahhoz néhány bordám, szívesen "formára vágom" itthon, csak tudnom kellene, hogy mi ragasztaná oda a gpu-hoz, ramhoz a bordát. Előre is köszi!
-
piqla
őstag
Sziasztok!
Keszitek egy blogot es tobb hangfelvetelt szeretnek beagyazni a lapba. Viszont az nem egeszen jo megoldas, hogy videofeltoltore tolom fel, es legfeljebb egy fekete kepet kell bambulni a szoveg alatt. Tudtok ajanlani valami megoldast, amolyan beagyazhato audio-lejatszot?
A radioblogplayer nem jo, nem kell listasnak lennie, csak egyenkent egy-egy reszletet jatszanek le vele...[ Szerkesztve ]
Szereted az állatokat?
-
Clairvoyance
csendes tag
Nyelvvel lenne egyik ismimnek problémája. A szövegbeviteli nyelv az magyar, viszont msn meg maga a Windows XP nyelve angol. Hol lehet beállítani magyarra? NEm igazán értek hozzá, ezért gdoltam, h itt kérek helpet
[ Szerkesztve ]
ESP has 3 different types: Precognition; Telepatia and Clairvoyance.....
-
total90
veterán
Hi!
Mi a különbség az nVidia forceware meg a sima graf. driver között?
Van egy MSI NX7600GS (AGP-s) grafom és nem olyan rég letöltöttem az nVidoa oldaláról ezt:163.75_forceware_winxp_32bit_english_whql
Na most előtte meg ilyen volt:NVIDIA_91.47_Win2KXP
A másodikkal minden OK volt,de ezzel a forcewareval akadnak problémák.Pl. játékok beszaggatnak (amik kőkori driverral sem szaggattak) meg egyéb apróságok.
Az nVidia oldalán csak ilyen forcewares akármit találtam.Sima drivert honnét szedetek le?Melyik abból a legújabb?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
gban
veterán
válasz Clairvoyance #3923 üzenetére
A beállítások - vezérlőpultban kell előszöris hozzáadni a magyart a billentyűzet alatt, a nyelvnél.
Aztán állítható a tálcán megjelenő ikonon pl., ahol HU a magyar érelemszerűen, EN az angol, stb.
Alkalmazásonként általában be kell állítani, tehát pl. Wordben beállítod, átváltasz máshova, akkor ott visszaugrik angolra, újra be kell állítani, jó megoldás lehet a magyart alapértelmeztté tenni szintén ott ahol hozzáadtad.Postázást nem vállalok.
-
rii
nagyúr
KMplayer, és a VLCplayer is rosszul, ugyanazzal a szétesett képpel játsza le a MOV-okat, míg a quicktime meg jól. vhááály??
.... én utálom a kviktájmot....
van valami program még MOV-ok lejátszására?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
UTóbbi két napban minidg úgy indul a gép, hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre, pedig rendesen lett kikapcsolva. Most meg Nero 98%-nál nem válaszol, de úgy, hogy az íróm sem reagál!!! Mintha nem lenne áram alatt!! Végét járja az ideglenes Vargáné? -
rii
nagyúr
hogy lehet programot administrator jogokkal elindítani korlátozott user-ként?
nincs admin passwd.
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
COG
csendes tag
Sziasztok!
Butus vagyok ilyen téren...
Lasernyomtatót akarok venni. Böngésztem itt-ott és láttam hogy vannak chip-ek lasernyomtatóhoz. A kérdés, hogy minek???
Tippem, hogy utántöltött patront nem lehet beletenni, csak ha chippelem. (mint PS2)Ha valaki tud valamit irjon légyszi
köcce[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Valaki erre választ ?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Invoker
tag
válasz total90 #3937 üzenetére
Szerintem az, hogy forceware drivereknél egy szép nagy Nvidia control panel is települ, az egész menürendszerrel. Mint a catalystoknál, régebben még volt control centeres, és control paneles verzió is...
A legújabb drivert a 7-es és 8-as szériához van értelme felrakni ha jól emlékszem...
"double the gun, double the fun"8-D / hazárdos aggyal bugosat álmodsz XD / Egységsugarú kocka barátnőjének a mellbősége?!->720p!!!/ HOLAFAFŐNÖK?! / v1.: Térdre g*cik, körintegrál!! -- v2.: Térdre g*cik, stackpointer!! (C, TM)
-
total90
veterán
Milyen programmal tudom megnézni,hogy az alaplapra kötött ventilek milyen fordulatszámmal pörögnek és milyen progival lehet megnézni a tápra kötött ventilek fordulatszámát?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Jester01
veterán
Windows és office beszerzéssel lettem megbízva. A boltban azt mondták, hogy win xp és office 2003 esetén lehet oem verziót tenni már meglévő vasra is. Jogilag ez így stimmel?
Jester
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest