- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
-
Benhill
senior tag
A jegyzettomb megnyithato valamilyen billentyukombinacioval?
-
DeFranco
nagyúr
válasz phaet0n #8447 üzenetére
A gép oldali sorrend egyforma. Legyen mondjuk 1234.
Az egér oldalon 3421.
Bemész a boltba. Kérsz kábelt.
A kábel gép oldali kábelsorrendjét megtekinted, ez ABCD
Ha az egér oldali kábel CDBA, akkor nyert ügyed van.Ha nincs, akkor megrövidíted az eredeti kábelt, és veszel egy USB hosszabbítót. Esetleg egy USB hosszabbítót hegesztesz össze az egérrel, mert a gép oldali sorrend az mindenképp fix.
-
válasz Benhill #8452 üzenetére
Persze. Jobklikk az ikonján, tulajdonságok, és vasn ott egy "Billentyűparancs" mező.
Odaklikkelsz lenyomod a kívánt kombinációt, és leokézod. Ezentúl az ott megadott kombinációra elindul a progi.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
pincehely
addikt
válasz phaet0n #8455 üzenetére
Barmold szét az egér eredeti kábeljét
1. jegyezd le, hogy az egérben melyik színű kábel hova csatlakozik.
2. Multiméterrel ellenőrizd, hogy az USB dugóban, melyik ér, hova tartozik.Így a következő kábelnél már tudni fogod(elvben), hogy mi hova megy majd.
http://kefetemap.deviantart.com/
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Adott egy tőlem 50km-re lévő, két hétköznapi felhasználóval körülvett Acer E525, ami menet közben azt a tünetet produkálta, hogy nem működnek az "e", a "d", a "caps lock" és a "0" billentyűk, valamint következő indításnál(és ezután mindegyiknél) "windows betöltés előtt" 3 percig sípol egy hangon folyamatosan, és csak utána kezdődik a boot. Boot után nem sípol, és nem is forró sehol. Azt nem tudom, hogy mit ír a BIOS, miközben sípol, majd megkérdezem. Így távsegítséggel mit tudok tanácsolni neki? Azt illik tudni, hogy ősrégi a telepített XP, és valószínűleg tele van vírussal, viszont nem hiszem, hogy ennek köze lenne a sípoláshoz.
Bocs a több helyért, de minél előbb használatba lenne véve a gép.hardverapro.hu/tag/chipman
-
phaet0n
tag
válasz pincehely #8457 üzenetére
Az eredeti kábelt már amúgy "szétbarmoltam", kivágtam egy szép kis részletet, ahol feltételeztem, hogy van a szakadás, ezután összeforrasztottam, és működik is, de még most is kontakt hibás, csak most kiderült, hogy egészen más helyen (is) - kb. majdnem ott, ahol kijön az egérből. _Azért gondolom, hogy nem a forrasztás gáz, mert ha stabilan tartom a vezetéket, és csak ott mozgatom, ahol most feltételezem a törést, akkor jön elő a hiba.._ Igazából azzal nem voltam tisztában, hogy a többi, mezei USB kábel is így működik-e.
-
agemate
addikt
Ha a HRP szervízben ottfelejtek egy megjavított/kiderült, hogy nem hibás terméket évekig, akkor egy az az ő tulajdonukba kerül? Vagy hogy van ez?
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Régóta ma először játszottam a gépemen (NFS Undercover) és az előbb egyszer csak leállt a gép és iszonyat büdös lett. SZétkaptam szerintem a táp környékéről bűzlik a dolog. Akkor nem is indult ujra hanem le is nyomtam a főkapcsolót miután vagy kétszer ismét leált. Aztán most megint működik. Mi lehet a gond? Merjem használni így a gépet? A gép egyébként kb 2 éves Pnetium dual 2.66os procival asus p5k alaplappal és inno 8600Gt vga-val rendelkezik. Eddig sose volt gond, igaz ritkán játszottam vele mostanában.
Üdv: Fishor
-
kételkedem
addikt
leállt a gép és iszonyat büdös lett
Ez nem valami bizalomgerjesztő!
Nézd vagy nézesd meg alaposan. Fontos lenne tudni, hogy mi füstölt el. Ha a tápegység ég le, az hazavághatja a gép összes többi alkatrészét.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
kmisi99
addikt
Van egy Sprie WhisperRock IV hűtőm a régi gépen most egy 2800rpm es venti van rajta és kegyetlen hangos. Szerintetek két halk arctic 1500rpm es venti egymásra rava és úgy a hűtőre rakva tudná a rohadt hangos 2800 as venti teljesítményét hozni?
-
Lenry
félisten
válasz kmisi99 #8464 üzenetére
szerintem az egymásra rakás úgy hülyeség ahogy van, de azért kérdezd meg a léghűtés topikban
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
total90
veterán
Hello!
Van egy régi Canon LBP 800-as nyomtatóm, ami hibátlanul működik, de a probléma nem is a működéssel van. Ez a nyomtató egy régi gépen volt, ahol az alaplapon volt régi típusú csatlakozó. A mostani alaplom meg újabb és nincs rajta csak USB. Vettem egy átalakítót, de nem ismeri fel a Win7. A gyári CD-n meg csak Win200-hez van driver, azzal meg nem megy. Win7-hez driver nincs... de XP-hez sem találok, pedig az előző gépen XP volt amin ment, de nem tudom már, hogyan lett ahhoz telepítve. Milyen megoldást javasoltok?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
válasz kmisi99 #8468 üzenetére
De csak feleslegesen fog zörögni a második. Több levegőt nem fúj rá.
A hűtés mértéke nem csak a venti fordulatszámán múlik. Ugyanannyira fontos a lapátok számossága, kialakítása.Tegyed fel "egyedül", és nézd meg a hőmérsékletet. Hamar kiderül, ha nem elég.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
agemate
addikt
Erre valaki?
-
agemate
addikt
válasz RootRulez #8475 üzenetére
Neem, van papír, csak azt írja, hogy 10 nap után napi 200,-at számolnak fel tárolási költségként. Na most a lényeg, hogy a memória nekem már nem kell (256MB-os DDR333). Ezért kérdezem, hogy egy idő után az ottfelejtett termék az ő tulajdonuk lesz? Szóval ugye nekem nem kell kifizetnem ezt a 3x365x200Ft-os tárolási költséget?
-
-
-
kmisi99
addikt
XP van a régi gépen és akár mit akarok torrentel letölteni azt minden áron a dokumentumok downloads ba akarja menteni hogy lehet beállítani azt hogy én válasszam ki a letöltés helyét?
-
-
RootRulez
félisten
válasz kmisi99 #8488 üzenetére
Beállítások menü -> további beállítások menü pont
bejön egy ablak
ott letöltések "fül"
És felül van két pipa, pipáld be a jobboldalit, ha inaktív, akkor előbb pipáld be a baloldalit, majd a jobb oldalit aztán pipáld ki a baloldalit, ekkor a jobboldali hiába szürke, bepipálva marad, ezután elvileg bejön a kis ablak.cigam magamból indultam ki, ha más használ, akkor magára vessen...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
DiscoStu
csendes tag
helló
Lenne egy D-link di-524-es routerem Olyan gondom van vele, hogy használtam benne a MAC cím klónozás funkciót. Pár napig nem használtam a routerem, nem volt áram alatt sem.
Most amikor ismét próbáltam használni a klónozást (mos másik MAC-et kéne) akkor nem hajlandó átirni (sőt volt olyan eset is amikor vmi tök hasraütésszerű MAC-et klónozott).
Mi lehet baj ill mit lehetne vele csinálni? (próbáltam már csak simán áramtalantani ill volt reset, újrabeállítva minden)előre is köszi
-
Zsirmanc
aktív tag
Sziasztok!
Konfig:
Asrock P55 pro
Coolermaster Hyper TX3
Corsair PSU-45HX
Intel Core i5-750 2.66Ghz 1156
Kingston 2048Mb DDR3 1333Mhz
Samsung 1000GB 7200rpm 32MB Sata2
Sapphire HD5850 1GB GDDR5 HDMI PCIE
Thermaltake VJ400G1N2ZD
Razer Deathadder V2.0Egészen mostanáig nem volt semmi probléma. Windows 7 64bit fut rajta.
Mostanában viszont elkezdett magától mozogni a kurzor és össze-vissza kattintgat.
- kipróbáltam másik egérrel
- kihúztam az egeret
- kihúztam a gépből az ethernet kábelt, hogy ne legyen internet kapcsolatA kurzor viselkedése nem változott. Ha a settingsben a pointer sebességét a minimálisra csökkentettem, akkor belassult és nem ugrált, de a kattintgatás akkor is megmaradt. Kihúzott egér mellett is.
NOD32 fut a gépen, riasztás nem volt.
5 napja újrahúztam a gépet, de már a telepités alatt, mikor a lemezről még csak csomagolta ki a WIN7 fájlokat, már akkor mozgott a kurzor, szóval a format és az újratelepités sem segitett.A probléma random módon jelentkezik az újrahúzás óta is. 2 napig semmi, akkor elkezd mozogni, restart, utána nyugi van.
Esetleg ötlet?
Előre is ezer köszönet!
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
jhos910
senior tag
Sziasztok!
Nagy felbontású képet keresek törött autóról, oldalról aminek az eleje van megnyomva.Folyamatosan kersek de nem találok megfelelő képet.
Másik megoldás hogy egy ép autó elejét kéne meghorpasztani , aki tud segíteni szóljon légyszives!
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest