Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz pakfong #25724 üzenetére

    Közel másfél éve van ebben a kamerában ez a kártya, eddig nem tűnt fel hogy szarul menne. De ismétlem, esemény nincs, így nem is szoktam kiszedegetni. Lehet hogy mindig is így működött, lehet hogy csak mostanában kezdte, nem tudom. Samsung ezt írja a kártyához: Üzemi hőmérséklet -25℃ és 85℃ között, készenléti hőmérséklet -40℃-tól 85℃-ig.
    Azért ennyi közel sincs az autóban. És ami a legfurább, hogy délután, az első indítás után megcsinálja a 3 perces felvételt és utána hal le. Ha melege lenne, akkor pont akkor kellene kínlódnia, akkor van a legmelegebb a kocsiban, indulás után egyből megy a klíma, a felvétel 3. percének végére már kellemes idő van odabent. Erről a fajta, piros kártyáról van szó

    Ma reggel is hibátlanul rögzített végig, délután pedig meghülyült. Első indítás, 3 perc megvan, majd megszűnik a felvétel. Később autó leáll, majd egy idő múlva újra indít, ismét van felvétel, megcsinál 3db fájlt, autó leáll, szóval jó. Majd autó indít, jön a szokásos első 3 perc amit felvesz, majd utána a hazaút további 15 percéből semmi.
    Beszerelés óta a biztosíték táblából kapja az áramot HW kittel. Ha azzal lenne bármi gond, akkor a reggeli felvételekkel is gond lenne. Szerintem vagy a kártya vagy a kamera nem bírja a meleget, mást nem tudok elképzelni. Mindjárt lefuttatom rajta azt a linkelt programot és megírom az eredményt. FW-t frissítettem már rajta, most az van rajta, amitől ez a hülye vízjel van a felvételen:

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák