Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Milka 78

    nagyúr

    Hali Urak!
    Van egy Mac Audio mpx 2000 erősítő és egy Mac Audio MP Box 300 mélyláda. Eddig egy Matiz-ban volt és bár sosem voltam teljesen megelégedve a szettel azért el voltam vele majd 8 évig. Az erősítőt ha 50%-nál magasabbra tekertem akkor elkezdett torzítani ami gondolom annak gyengesége miatt következett be (de javítsatok ki ha tévednék). Mivel egy fent említett Matizban volt és a láda kb 2.5 méterre volt velem egy légtérbe, így azért be lehetett állítani, hogy legyen hangja és ne torzítson.
    A probléma az, hogy most egy sedan-ba került (C-Elysee/gyári fejegység) és a kocsi felépítése miatt kb eltűnt a hangja, ha meg feltekerem az erősítőt akkor ugyan lesz hang, de baromi torz.
    A kérdés annyi lenne, hogy előrelépés lenne ha az erősítőt cserélném Mac Audio Edition S Mono-ra vagy esetleg ládát is kéne cserélnem (MP112, JBL STAGE 1200B, DLD Acoustics 500+....30-ig bezárólag, már ha muszáj cserélni a jelenlegit) , hogy elérjem a korábbi "egyterűs" élményt?
    Csak új alkatrész játszik és ha ládát is kell cserélnem akkor 70-be bele kéne férnie, de ha nem muszáj akkor a ládacserét kihagynám.
    Előre is köszönöm az észrevételeket :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák