Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icemad

    nagyúr

    LOGOUT blog (1)

    válasz kk831228 #63723 üzenetére

    Az a gond, hogy így karácsony előtt eléggé szűkös a keret, kis lépésekben szeretnék haladni. Az oválokra már van is vevő. Lehet, hogy, kis pótlással kijön egy jobb komponens szett. A subot mindenképpen kiakarom próbálni. A mostani jbl sem rossz, meglátjuk melyik marad.
    Ezzel a két erősítővel mi a gond? Kezdésnek sem jók? Ha találok komponens szettet, akkor a hátsó gyári hangszórókat érdemes kikötni?
    Hollandiában élek, itt eléggé nehéz árak alapján dönteni, mert ótvar cuccok is vannak drágán, és baromi jó cuccokat is kilehet fogni olcsón.
    Egyébként Golf 4 edition a mostani autóm, pár napja van meg. Hétvégén tervezem benézni az ajtókárpitok alá, meg nagyjából bekábelezni, hogy azzal már később ne kelljen szenvedni. Meg megnézem mennyi hely van a szigetelésnek és hangszóróknak. (még az is lehet hogy nem gyári hangszóró van benne.) Utána keresek valami normális szettet előre. Ha a két erősítős megoldás nem válik be, akkor azokat is eladom, és keresek egy jobbfajtát, de itt is gondban leszek, mert hatalmas a választék...

    [ Szerkesztve ]

    Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

Új hozzászólás Aktív témák