Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dave0825

    őstag

    Okés, köszi, ezt egyelőre hanyagolom, más téma:

    Megjött a tegnap de. rendelt Ground Zero GZIC 650X, amihez adtak 2 hangváltót ugye, egy kicsit, ami a kicsire megy, meg egy nagyot a nagyra. Be is mentem hamar a szomszéd városba megvenni az ajánlott 1,5 mm2 vezetéket, vettem 20m-t 2600,-ért, csak nem tudom, hogy muszáj volt-e... Ugyanis:

    Ezt a vezetéket adták hozzá (amin a hangváltók vannak), és én úgy látom, hogy valahogy nincs 1,5 mm2-es. Mindkét érpár kb. 1m hosszú. Na most a magas hangszórótól megy az egyik a mélyközépig, onnan a másik hangváltós pedig a rádióig, erről rajz is van. Na most akkor ha szerintetek 1,5 mm2-es kellene hozzá, akkor mit kéne csinálnom, közel a hangváltóhoz elvágni a gyári vékony vezetéket, és onnantól menni a rádióig a 1,5-essel? Vagy csak toldjam tovább a vékonyat a rádióig a 1,5-essel? Egyáltalán, ha gyárilag ilyen vékonyat adtak hozzá, ami a hangváltóval együtt van, tehát szétszedni nemigen tudom, hogy 1,5-esre cseréljem, akkor miért/hova kell vastagabb? Gyárilag direkt túl vékonyat adtak hozzá, hogy ne szóljon jól? Vagy mi? :F

    Tehát innen menjek tovább a 1,5-essel, vagy a hangváltótól? Vagy mivel a gyárilag hozzáadott is elég vékony, maradhat, ami a kocsiban van? Még nem néztem meg, hogy az mekkora, de szerintem ennél vastagabb, a 1,5-esnél meg vékonyabb.

    [ Szerkesztve ]

    Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99

Új hozzászólás Aktív témák