Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Osynho

    addikt

    Segítség! :Y

    Leszedtük ma az ajtót a bömbiről. Nem vagyok boldog. Nehezebb lesz épkézláb módon megoldani az első szett beépítését, mint gondoltam. Ilyen a hangszóró mögött lemez. Ezt ki kellene vágnom, ha normálisabb hangot szeretnék, a gond az, hogy egyrészt a lukakat meg kellene hagyni a kárpit felfogatásához, így rendes kört elég nehéz oda varázsolni, a másik félelmem pedig az, hogy pont ott a lemez merevítése. Ha azt elvágom, nem gyengül meg túlzottan az ajtó? A szerelő szerint az ablak motorja szereti hajtogatni az ajtót alap járaton is. :/ Gyárilag a kárpiton van a hangszóró ezt kellene valahogy légmentesen rögzítenem a nem sima felületű ajtóra, úgy, hogy a hangszórót pont a kárpitig emelem ki.

    A hangszóró takaró műanyag, illetve a kiemelő rész egybe van öntve a 3 pöcökkel, ami a kárpitot tartja. Ez a műanyag elem rá van ragasztva a kárpitra. Most szerzek egy rossz állapotút és azon fogok kísérletezni, kitöröm belőle a keretet, a lábakat meg valahogy vissza kellene erősítenem. :((( Egyébként a kárpit és a lemez közé még be is férne a hangszóró, az ajtóba nem lóghat szinte semennyit a mágnes, mivel az ablak egyből ott van mögötte. De valami lukat muszáj lesz vágni mögé.

    Ezt találtam. Ha így oldom meg, tehát veszek egy karikát, amit pár helyen odafogatok az ajtóhoz, majd kívül belül szigetelem hanno 830-al, az megfelelő lenne?

Új hozzászólás Aktív témák