Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsigulicsiI

    csendes tag

    Üdv mindenkinek!

    Megint én rontom a levegőt :) egy nagy gondom van, mint mindig...

    Szóval összeállt a zene a kocsiban :) de van az a bizonyos gondom... én az akksira gondolok, nincs megfelelő töltésem, de ti tapasztaltabbak vagytok, talán lehet más bibi is :S

    Szóval van egy pioneer deh x8500 BH lejátszóm, egy audio system helon szettem, egy eton ecc 600.4-es erőlködöm és most vettem egy hertz HX 300 D.5-s subot. Az erősítőhöz van egy Zealum ZPC5F20CRB 5 farados kondenzátorom. A táp kábelek 50-sek. Erőteljesen, tisztán szólnak- dolgoznak, nagyon elégedett vagyok a rendszerrel:)

    A problémám bizonyos zenéknél főként elektronikus, vagy a szubot és szetteket együttesen erősen terhelő zenéknél kezdődik. A rendszert spiccre beállították de akkor egy kisebb sub volt benne.

    Szóval tökéletesen szól nem recseg nem ropog... a zene megy kb. 1 perce amikor a szettek elhalkulnak mintha a magas szinte nem is szólna a sub egyenlő hangerővel szól tovább :( leveszem a hangerőt egy picit és azonnal szól minden rendesen... visszatekerem a hangerőt de utána megint ugyanaz történik mint a fentiekben... A kondit néztem ilyen esetekben sem esik vissza mindig 14,9 v-t mutat a digitális kijelzője. Ez a jelenség csak párszor fordul elő, mindig ugyanazokkal a zenékkel. A biztosítékok egyszer sem égtek eddig ki, tehát zárlat szerintem nem lehet.

    Az autóm egy fiat stilo 1,6 benzines. Sajnos gyári 50 A-s akksi van benne :( én arra gyanakszom hogy ez a pici, kevés az utántöltés. Külföldön élek legközelebb fél év múlva megyek haza, akkor tudok elmenni oda ahol összerakták.

    Valami ötlet? jó lehet az én gondolatom, vagy más bibi is lehet??

    Segítségeteket előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák