Hirdetés

Hirdetés

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd

    lo Végre megérkezett, 24 hónap garanciával!Mindenben erősebb, mint a korábbi favorit a Google Chromecast + Google TV 4K....

Új hozzászólás Aktív témák

  • birozoli7800

    senior tag

    Üdv mindenkinek!

    Sajnos igen maradi, és tájékozatlan vagyok az autó hifi világában ezért a segítségeteket kérem. Adott egy 3-as golf ha jól tudom 3 éves akksival (A paramétereit sajnos nem tudom de utána tudok nézni). Szereztem bele szinte ingyen egy pioneer deh-1700 fejegységet. A legfőbb probléma az hogy nincs bekábelezve az autó az akksitól a fejegységig. Erre milyen kábel a megfelelő? Kaptam hozzá szintén nagyon olcsón egy 30 cm átmérőjű mac audio mély ládát, aminek a pontos típusát nem tudom, akitől kaptam azt mondta hogy elvileg 400W-os a teljesítménye. Ehhez kellene nekem nézni egy megfelelő erősítőt, akár használtan is. A blaupunkt termékei mennyire jók az alacsony árkategóriában?

    Nyíregyháza közelében esetleg valaki nem tud olyan autó hifi szaküzletet ahol be tudják nekem szerelni az egész szettet? Vagy esetleg egy sima autó villamossági szakember is meg tudja oldani?

Új hozzászólás Aktív témák