Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nisida

    aktív tag

    válasz kriszpontaz #2901 üzenetére

    Megpróbáltam magyar A2013-al, export, szétvetés, dxf export folyamatosan kiírt egy hossza angol szöveget a régebbi dwg-be konverziónál, hogy használjam az Autodesk Enablert az adott verzióhoz, stb.
    Az eredeti file is már a C+I-ből dwg export volt, ez azért érdekes mert az hinné az ember, hogy egy export oka a rajzi állomány "fölös" adatoktól való megszabadításával együtt jár. :)

    A megoldás 6 óra és pár száz ősz hajszál + néhány tucat kitépett után :
    1.) Megkértem az alvállalkozót, hogy exportálja ő dxf-be , és így ment.
    1 órával később:
    2.) A2012 angol verziónál nem csinálta ezt a hajcihőt az egész. Vagyis A2012 angolba betöltöttem és onnan simán engedett mindent. :)

    Godlike: a hardverkulcs azért nem játszik mert azért kértem alvállalkozót, hogy most időhiány miatt kivételesen kulizza össze nekem a kulisabb nem alkotó részét. Ezzel én időben vagyok mert megspórolom a munkás, idegőrlő babrálást és haladok a tervezés alkotóbb részével. Egyfajta Outsourcing :) De én nem rendelkezem azzal a programmal ami neki van mert mást használok, vagyis én már csak a kész pure dwg filon hajtók végre simítást. Ezt most próbáltuk először és egy amúgy is nyűgös munkánál ezért a problémák többszörösen okoznak gondokat :(

    "Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"

Új hozzászólás Aktív témák