Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #42667776

    törölt tag

    válasz Formaster #29171 üzenetére

    Az említett pasztákkal a következő a saját tapasztalat, gyapjú koronggal, ami nyilván eltérhet másokétól, mert mindenkinek megvan a saját módszere amivel a leghatékonyabban tud dolgozni és szivacs, vagy mikroszálas koronggal másképp is viselkedik, közepes és mélyebb karcokra vonatkozóan.

    Wolf WP- 6G a korábbi gyenge karceltávolító képesség jelentősen javult kemény lakkfelületen is, hosszan lehet vele dolgozni, nem a gyors paszták közé tartozik, de a munka befejeztével szép felületet ad. A felületen nem lehet 0-ra eldolgozni mindig lesz maradvány és figyelni kell a tapadására, ha csúszóssá válik a felület, akkor nem dolgozik tovább.

    Nanolex Heavy nekem a legsokrétűbben használható paszta szinte minden lakkfelületen jól teljesít egy lágy könnyen kezelhető paszta, jó karceltávolító tulajdonsággal, fordulat és nyomás változtatásával jól szabályozható az alkalmazása kevés maradványt hagy vagy akár 0-ra is eldolgozható, gyorsan dolgozó paszta, szép felületet hagy.

    M101 erős (száraz) típusú paszta jó karceltávolító képességgel kemény lakkon tiszta felületet hagy, puhább lakkon homályosabb a felület és akár vissza is karcolhat amit a közepes paszta nem tud minden esetben eltávolítani. Gyorsan dolgozik fordulattal és nyomással jól szabályozható, kemény lakkon el lehet dolgozni minimális maradványra, puha lakkon figyelni kell a felületet, mert melegedésre betapadhat. Újrafényezett felületeken jól teljesít, ami esetleg keményebbre sikerül mint a gyári, vagy szemét (porszemcse) található a felületen.

Új hozzászólás Aktív témák