Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    válasz Formaster #24373 üzenetére

    Ja, igaz, a nagyon magyart félre értettem. :D Az igaz, tényleg úgy van. :C
    Elméletileg az adalékanyagokban is hasonló dolgok vannak, mint egy prémium benzinben. A benzin is ellenőrizve van, meg az adalékok is. Különben nem árusíthatnák. Nem tudom, mitől lenne kétes eredetű, egy olyan lötty, ami több éve a piacon van. Számomra a benzint hitelesítő szervezet, és aki forgalomba helyezi a "spurit" is ugyan olyan hitelesítő szervezet. Egyiknek sem hiszek feltétel nélkül, csak a saját érzékszerveimnek.
    Hosszú távon meg a prémium benzinről is kiderülhet, hogy kárt okoz az adalékanyagaival. Keverési arány? Rá van írva az adagolás, így tudom, hogy mennyit kell beletöltenem.
    A csodát várom, amit páran leírnak. De ha nem jön a csoda, akkor teljesen meg leszek elégedve azzal amit írsz, hogy csökken a korom. (Mármint fiatalabb már nem leszek, de az autó rendszere talán tisztább lesz. ;] , mielőtt még valaki vicceskedni akarna. :D ) Csak ugye ez is évek múltán derülne ki. És nem mindegy, hogy elversz-e feleslegesen milliókat csak azért, mert hiszel benne.
    Ha nem visz rá a szükség (kifogy a tank) akkor nem tankolok "oil" kúton. Az enyémbe amúgy 95-ös kell normál esetben. Nem írj a 98-ast a könyv sem.
    A benyák összetételéről sehol nem találok semmit. Azt azért nem hiszem, hogy a gyártók olyan autókat adnak ki, akár most ,akár korábban, amik nem küzdenek meg a kéntartalommal.

Új hozzászólás Aktív témák