- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz animoo #23449 üzenetére
Előző helyemen én házilag csináltam, lécek, rajta végig led szalag, vettem tápot, kábelt, kapcsolót össze forrasztottam aztán lőn világosság. Hasonló
Mivel teljesen körbe futtattam, ezért nagyon homogén és világos volt. Asszony sminkes asztalát is körbe raktam, volt öröm
Persze ebben az is közre játszott, hogy barkácsolni volt kedvem
-
z123456789
addikt
Ha valakit esetleg érdekel:
Mikroszálas kendő a Lidl-ben.
Minőségét nem vágom, ha másra nem, jó lesz polcot törölgetni a garázsban.Illetve, korábban ezt is keresték páran:
Szűkített, porszívócső. -
Mappa
addikt
válasz z123456789 #23453 üzenetére
Jó hogy linkelted a porszívócsővet. El is felejtettem, hogy lehet mától kapni
nem kötelező megadni
-
veterán
A nyáron vagy tavasszal vettem a Lidlben ilyen porszívószűkítőt; kicsit többet vártam tőle:
- mivel univerzális, így nem illeszkedik tökéletesen a porszívó csövéhez, olykor leesik;
- az optimálisnál szűkebb a szívórésze, így sokat kell babrálni vele. Ebből következő előnye, hogy mindenhova befér.
Főleg a küszöb és az első ülések közti részt porszívózom vele, ezért nekem a porszívó gyári résszívó feje lenne optimális, de nincs meg (a lakásban használt drága porszívóhoz megvan, de azt nem viszem ki udvarra, a 2 porszívó pedig nem kompatibilis egymással). -
animoo
senior tag
A flyby felrakasa elott muszaj a ceriglasst is hasznalni, vagy eleg csak az eraser? Illetve mennyire vag az uvegpolir, avatatlan kezekben lehet-e vele kart okozni?
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
Formaster
addikt
válasz animoo #23460 üzenetére
Én hagynám a flyby-t... Rainx igaz nem olyan tartós, de élvezetesebb, amennyira a tesztekből kitűnik. Nem feltétlen muszáj polírozni, de sosem árt. Sokszor elég átgyurmázni vagy lehet kapni ezt az alu-gyapot tömböt, azthiszem abból a 4000-es finomságú, ami nem tesz kárt a szélvédőben, de felér egy polírral. Persze felrakhatod sima tisztítás után is, nem feltétlen kell eraser sem, megteszi az ipa, vagy a jó öreg ecet A flyby sem akkora durranás sőt, pici cseppekbe veri a vizet, ami zavaró tud lenni és pár hét után akkorát esik a hidrofobitás, h úgyis átkennéd újra. Akkor meg megteszi a rainx is és az szép nagy cseppekbe sorakoztatja a vizet.
-
animoo
senior tag
válasz Formaster #23461 üzenetére
Mar megvettem kitben, szoval fel fog kerulni (benne van a ceriglass meg az eraser is) csak a benazasi faktorra voltam kivancsi
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
modflow
veterán
Tudnátok valami szert ajánlani, amit a szélvédőre fel lehet kenni és vízlepergető hatást ér el?
-
animoo
senior tag
válasz modflow #23467 üzenetére
Pont errol folyik a szo epp van, aki a rainX-re eskuszik, van, akinek meg a carpro flyby jott be. En utobbit fogom kiprobalni most. Egyebkent kaptam hozza tobbfele applikatort meg egy kis kendot is.
Nevetni fogtok, de a sima onkiszolgalo mosos wax is remekul porgeti a vizet tobb retegben felvive (ez veletlen derult ki a masik auton). De 80-90 korul nem kell mar torolni annal se. Persze ennel azert tobbet varok ettol a kencetol picitSamsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
Formaster
addikt
válasz animoo #23468 üzenetére
Persze, én mostanában reloadoztam, mert nem volt kedvem a rainxet felkenni. Viszont nem ugyan az az effekt.
A gond azzal van, hogy a kezdeti 60-70 km/h vízlepergetés gyorsan veszít a hatásból és rohamosan lesz belőle 100-110. Igaz azt sokáig fogja tartani. Azért kíváncsi leszek. Dobj majd róla helyzetjelentéseket. Én is fogok csinálni egy videós tesztet a forteval, de csak pár hónap múlva, ha kezd elfogyni a rainx-em. Esküdözni majd csak eztán fogok, ha meglatom melyik képvisel jobb ár érték arányt.
-
senior tag
Köszi!
A Vileda mikroszálas törlőkendők jók, megéri megvenni?
Your car, your life ;)
-
senior tag
válasz z123456789 #23475 üzenetére
Vágom a Cuies rongyokat, írtam is nekik vagy 2 hónapja, de csak vagy két hét után írtak vissza, utána hívtak, de malóban nem tudok telefonálni, írtam is, hogy 12órázok és nem tudok beszélni, sms-ben vagy emailben oldjuk meg a rendelést. Azóta sem írtak!
Your car, your life ;)
-
z123456789
addikt
Újajabb fine goods.
Ma ezzel alszom annyira puha. Épp hogy nem béget. (Bár gondolom az kamu, hogy ez igazi birkagyapjú. ) -
mdk01
addikt
válasz z123456789 #23404 üzenetére
Linkeld be légyszi melyiket vetted.
A normál K2-re raktad fel?
KÖszi -
z123456789
addikt
válasz Norbi696 #23482 üzenetére
Nekem sem foltoz az ipa. Sem a tiszta, sem a 25%-os. ellenben az eddig próbált összes ablaktisztítóval.
A legutóbbi a Wolf's Sky Cleaner. De az sem volt olyan jó, mint az IPA. Bár bevallom, csak gyorsan felokádtam, és elvártam, hogy működjön így is. Szóval majd lesz egy teszt 2.0. Egyelőre azért nem írom le a terméket. Pláne, hogy van még belőle majd 1 liter. -
z123456789
addikt
MJJC habosító.
Igen sima K2.100-ra. -
B-L-A-C-K
titán
Vitte már valaki ide a kocsit?
Kedden viszem fullos belső takarításra, és sima külsőre. Kissé érdekes illet van a kocsiban, nem dohányoztak benne de ilyen tipikus Opel sz@g nem tudom máshogy leírni.... Remélem szépen megcsinálják.
-
animoo
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
animoo
senior tag
-
animoo
senior tag
válasz Formaster #23499 üzenetére
Van garazsom, es cukraszatban dolgozom
Hetfon felhivom a tagot de nem biztos hogy akarom hogy erolkodjon vele...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest