- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz ADAM1337 #37943 üzenetére
Hát, nálam is esélyes, csak addig nem, amíg nem tudják a DX10.1-es grafikát, ami már nem kevés progiban elég húzós tud lenni. Értsd: szép ÉS gyors.
Most éppen egy 7900GT-m van, mert a HD4870 is meghalt. Semmi túlmelegedés, vagy szemetelés, esetleg más hiba, egyszerűen eltűnik a VGA a gépből, és csak a sípjelek maradnak utána. Baszki, ahány ATI kártyám volt, egy sem krepált be, de volt 2 Sapphire, az mind2. És nem ám tesztelés, ne adj isten túlhajtás alatt, francokat, sima munka meg netezés.
Mellesleg a Sap. 4870 most 24k-val kerül többe, mint amikor vettem (szóval pénzvisszafizetés nem játszik), ami nem semmi, a GTX260-asok meg 30-cal. Éljen a FORINT![ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Bocaa
senior tag
Kinek ,hoyg hasít a 3Dmark?
Nekem 3.2-őn a proc 800/950 még megy a 3Dmark afölé nem megy a vga igy produkálok 10880 pötyöt ez kábé hogy viszonyul a ti konfigjaitokhoz vagy is van akinek rosszabb géppel 14k vagy jobb órajekkel megy a VGA és 11k"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
WesTM
őstag
válasz katt777 #37954 üzenetére
OFF: Láttad a jövő évi autókat? Komolyan sokkot kaptam. Ez már kicsit tényleg sok. 2010-ben szivar autókkal mennek már... Ezek meg háááát ezt nem lehet leírni szavakkal... Most már tényle gnagyon remélem hogy bejön amit el akarnak érni ezzel. Na nem a Disney landes futamra gondolok....
OFF OFF
[ Szerkesztve ]
-
Zolexx
aktív tag
Üdv. belépek a klubba egy msi 3850 oc videókarival
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
WesTM
őstag
válasz Zolexx #37957 üzenetére
Jó vétel. Szerintem elégedett leszel vele, ahogy nagyon sokan itt a fórumon. ahogy nézem adatlapodat,majd a procin egy picit húzni kell, de ez nem gond a 2180 nál. Olyan 2.6 ghz körül elég lesz felbontástól függően.
mod: Most látom a kiirásodban hogy 3.2-n szalad a cucc, így viszont nem lesz probléma.
Vga-n viszont csavarhatsz majd,mert ezek az msi-k nagyon jó eséllyel viszik a 3870 órajeleit.[ Szerkesztve ]
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, láma kérdés...de nekem még a mai napig nem tiszta ez a CrossFire dolog.
Szóval....
Két 3850 vagy két 3870 crossfire-ben felér mondjuk egy 4850-essel?Egyáltalán ebben a 38xx tartományban van értelme a crossfire-nek?
Ezekhez a párosokhoz mekkora táp ajánlott (Ha a proci X2 5200+)? -
eclipse006
őstag
sziasztok!!
most tettem fel nemrég a FarCry2-őt!a konfigom levan irva,de a procim 2,6-on jár!és 1024-ben tolom majdnem maximum beálításokkal,viszont 8.10 driverrel hotfix nélkül!ha leszedném a 8.11-et várhatnék egy kis sebességnövekedést?mert nem sok kellene ahhoz hogy akadásmentesen jáccak vele!!!azért nem szedtem le eddig a drivert,mert vezetéknélküli netem van,és szarul szedi le a telepítőket ,és elkel jutnom haveromhoz akinek zsír nete van csak nincs itthon !https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
katt777
félisten
válasz Bluegene #37959 üzenetére
A hülyeség sosem érint ilyen mélyen. Nem turkáltam én ott semmit (írtam, hogy bios-ban max hűtést lehet, ráadásul olyan bios-beállításokkal egy rakás más 4870-nek semmi baja), a kari ATT-szal volt szabályozva (ahhoz meg egy kicsit értek), nem melegedett 75°C fölé, és már 1 hónapja nem is teszteltem, ráadásul nem is nagyon játszottam, mert dolgoztam/neteztem. Mellesleg u.ilyen hibával (semmi melegedés, szemetelés, VGA-generálta hiba, csak hirtelen halál) halt meg a Sapphire 3870-em is anno (a HIS bezzeg nem, és anno az ASUS 1950XT-t sem zavarta semmi, holott mindkettő kapott tuningot is rendesen, míg a 4870 csak pár teszt erejéig és minimálisat, azt is már jó ideje.) Szóval én Sapphire karit többet nem, megyek is módosítani pár sort.
A 7900GT-vel 20°C-os a procim (magok: 38), 29°C az alaplap, és 24-25°C-osak a vinyók, ami -6-8°C-ot jelent a 4870 mellettiekhez képest, hogy a dolog pozitív hozadékát nézzük.[ Szerkesztve ]
-
-
Zolexx
aktív tag
Hát, igen elégedett vagyok vele bőven, nagyon sokat ugyse játszom, amire kell arra meg bőven elég. Épp a proci 2.85ghz-n megy alapfeszen. Aztán ha majd kell több, 3.2-re fel. Alapon nem viszi a 3870 órajelét, de 760/1100-at viszi. Gondolom plusz fesszel vinné lazán. Majd kiprobálom úgyis.
-
eclipse006
őstag
jah ha már ennyiszer leirtam ezt a szép szót mégeccer kiíromROSSFIRE
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
Sera26
aktív tag
válasz eclipse006 #37963 üzenetére
Aha,értem.
De akkor tovább gondolva...
Mi mondjuk prociban ami kihajtaná?
És olyankor mit produkálnak "párban" egy 4850-hez képest? -
Zolexx
aktív tag
válasz eclipse006 #37961 üzenetére
Én ma tettem fel a fc2-t. procim 2.85-ön megy , 8.11-es driver van fent. Felbontás 1280x1024 és majd nem minden fullon van. Nem állitottam semmit. Beállitott magától nekem mindent high-ra meg egy párat very high-ra és ugy gondoltam jó is lessz. És jéé, lazán viszi akadás mentesen.
Sajnos azt nem tudom megmondani hogy várj e egy kis sebességnövekedést a 8.11-től mert én már úgy raktam fel a játékot hogy elötte felraktam a drivert.
-
eclipse006
őstag
válasz Sera26 #37966 üzenetére
nem tudom hogy kihajtaná-e mert nem rendelkezem infókkal,tesztekkel,az lenne a legjobb ha ennek utánajárnál(kereséssel) mondjuk,szerintem am. kábé intelben egy erős core2duo valamennyire kihajtaná,amdben pedig egy phenom!de ez csak úgy kigondoltam!
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
Sera26
aktív tag
válasz eclipse006 #37969 üzenetére
Legalább te tudsz kulturáltan válaszolni
Köszke! -
Zolexx
aktív tag
válasz eclipse006 #37971 üzenetére
Meglehet, na meg nekem dx9 van fent
Xp-re lehet dx10et tolni?
-
Májsztró
addikt
válasz Zolexx #37964 üzenetére
a ramot felesleges húzni , mert alap órajelen is éppen eleget megy 256 bites sávszállel ,hogy az ne legyen szűk keresztmetszet! inkább csak a gpu-t húzd ... meg az Ati GPU recovery-t kapcsod ki .. nekem 750-en hibákkal leállította a játékokat , pedig 810-es maggal sincsen semmi szemetelés ,vagy ilyesmi , 810mhz-es gpu-val is tökéletes képet ad.
-
katt777
félisten
válasz Sera26 #37970 üzenetére
Akkor most kulturáltan mondd meg, mi az, hogy "Mi mondjuk prociban ami kihajtaná?", csak mert a legfontosabb összetevőket nagyvonalúan kihagytad (felbontás/összetettség), ergo nincs értelme a kérdésnek, vagy akkor azt mondom, hogy egy 2GHz-es processzor is kihajtja, meg egy 4GHz-es sem, és ez még így igaz is.
Először tedd fel értelmesen a kérdést, mert a "kulturált" válaszod totális semmitmondás.
Mellesleg elég kulturáltan válaszoltam, éppen annyit, amennyit a kérdésedre lehetett.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz eclipse006 #37977 üzenetére
Ezért írtam, hogy írja meg a felbontást és az összetettséget, amit használni kíván. Hiába értem, hogy mit akar kérdezni, attól a paramétereket még nem találom ki, ahogy te sem tudtad, és már csak ezért sem adhattál érdemleges választ. Tehát bármiféle vita fölösleges.
Mellesleg fórumozás előtt azzal kezdtem, hogy végigböngésztem az adott topicokat, hogy ne kérdezzek már 100x megkérdezett dolgokat (és még így is legorombítottak, amikor pedig csak nem találtam meg valamit), amit ő, a kérdéséből ítélve, nyilvánvalóan nem tett meg (de még a keresőt sem használta), hiszen min. 50X le van írva, mi is az a "kihajtás", és hogy a különböző 38xx karikhoz, különböző felbontások/összetettség esetén nagyjából mi a megfelelő sebességű processzor.
Hadd ne ájuljak el valaki lustaságától...[ Szerkesztve ]
-
Birsinator
tag
Ahoy All!
Nos 8.10 hotfix2 driver letöröl, majd újraindít, Driver Cleaner PE indít, az elszüttyög kb 10 percet mire minden ATI-s cuccot leszed, install 8.11 (CCC nélküli)és a Guitar Hero Aerosmith megy rendesen high-on. Lehet hogy még gyorsulni is fognak a komolyabb játékok.. megyek tesztelni.
Adios!A gombázás olyan mint a vallás, vannak hivők és hitetlenek, én hívő vagyok! (valaki szerint egyszerűen bolond :t)
-
Zolexx
aktív tag
válasz Zolexx #37978 üzenetére
Stabil crysisal. Igazad van tényleg bírja ez.
feljebb ma nem probálom, estleg majd holnap.
Viszont a 256mb videómemóriát cakk pakk megzabálja.
De a nem helyi( gondolom a ramból levesz) videómemórria hozzáadódik 500mb még. Jól gondolom a dolgokat kb?Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
MSI HD387-0OC kártyámat próbáltam meg feljebbtornászni a Ati 8.11 CCC túlhúzás menüje által.
Kikapcsoltam a lakatot, auto tesztet elindítottam.
Az alap 800 MHz-ről eljut akadás mentesen 855-ig.
Nomármost ha a 855-et auton letesztelte, akkor annak stabilnak kellene lennie, nem?
Viszont ha 855-ön hagyom, és 1-2 percet használom a windows-t, akkor a képernyő "cikkcakkozni kezd, mindenféle színeket összemos és újraindul a gép"
Játékba elesem mertem kezdeni emiatt, nehogy valami sérüljön.Ez minek lehet a jele? Rossz a videokari? Vagy nem lehet tuningolni?
Procim: Phenom X4 9500 - 2,2Ghz nincs húzva
Op. rendszer: Vista Ultimate 64bit SP1
Ram: 8 GB DDR2-800 szintén auto beállítássalKöszi előre is a tippeket és a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Birsinator
tag
válasz plaszy #37983 üzenetére
A tuninggal van a bibi, a kari nem rossz, ha alap órajelen minden stimmel.
Én mikor tuningoltam, akkor 5 mhz-enként növeltem (Riva Tunerben) és Fur teszt-et(Google a barátod), meg 3DMark '05-öt, '06- ot nyomattam vele, szóval hosszadalmas folyamat, türelmes embernek való. Már nem emlékszem pontosan mekkora az elért stabil órajel, de egy biztos, hogy van egy-két játék (pl: Colin McRae DiRT), ami egyáltalán nem szereti a tuningolt vidkarit, és hajlamos kifagyni a legkisebb tuningtól is, ezért már nagyon régóta alapon futtatom a gpu-t.
Egyébként ha jobban kutatok megkopott emlékezetemben, akkor 845-ön még jól használható volt...
És sose feledd el az aranyszabályt, tuningolni nem szabad elméletekre alapozva (pl: elméletileg ennek a karinak ezen az órajelen gond nélkül mennie kell...), hanem csak óvatosan, kis lépésekkel próbálva, és csak ha megbízható hardvereid vannak megbízható áramforrással!
Adios!
BirsUi: A procid még a tuning nélküli vidkari mellé is gyenge, ha alapon hagyod. Ha azt tuningolnád, sokkal látványosabb javulást érnél el a játékokban.
[ Szerkesztve ]
A gombázás olyan mint a vallás, vannak hivők és hitetlenek, én hívő vagyok! (valaki szerint egyszerűen bolond :t)
-
katt777
félisten
válasz Pancsermeste #37985 üzenetére
Írd meg légyszí, mit kapcsoltál be, mert a 7900GT-vel nem nagyon tudom használni az ATT-t. Köszi.
-
katt777
félisten
válasz Pancsermeste #37988 üzenetére
Kösz +1x, ha megjön a cserekarim, kipróbálom. Meg megnézem, mit lehet még módosítani.
De mi a francnak rejti el?Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Reac^
őstag
Sziasztok! Adott 3db msi 3850-256 oc-s kártya, melyik programokkal tudom megállapítani hogy melyik mennyit tud stabil tuningban? Én lemaradtam a 8600gt-nél ott még szőrös kocka volt, de itt állandóan fánkokat látok
Szal a lényeg, hogy a legtuningosabb darabot tartanám meg magamnak és ezt kell ma este kiderítsem1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
katt777
félisten
Furmark, GPU-CV Fur Rendering, amúgy Racedriver Grid, az még nem stabil proci-tuningnál is elszáll. Leginkább grafikailag igényes játékokkal érdemes megnézni, maximális grafikai beállításokkal, még inkább driveres kényszerítéssel (pl. Oblivion HDR-rel + 8XAA + 16XAF).
-
-
Reac^
őstag
Valszeg nem értetted mit szeretnék. A procit gyári hűtővel még nem fogom húzni egy jóideig, a vizhűtés ott áll a sarokban, majd azzal megküldöm.
Ma van nálam 3db ilyen radeon, és amelyik a leghúzhatóbb azt szeretném megtartani, ehhez nem akarok 3dmarkolni meg játékokat inditani, csak kártyánként max 30percet rászánni hogy kiderüljön melyik a legtuningosságos-hajlandóbb
és erre keresem a legmegfelelőbb programot[ Szerkesztve ]
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Pancsermeste
őstag
válasz katt777 #37989 üzenetére
Azt jó lenne tudni... talán vmi gáz van vele??? - én még nem tapasztaltam.
Minden esetre ezt írta egy fórumba Ray Adams:
"TV Out / Display module removed from ATT and never will be back. Sorry "Lehet, hogy a következő ATT-verziókban már ténylegesen kiszedi a TV-Out modult...
-= Pancsermeste® =-
-
Pancsermeste
őstag
-
gtasystem
őstag
válasz Pancsermeste #37999 üzenetére
ja..
viszont az automata..és összehasonlításhoz pont az kell.http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest