Új hozzászólás Aktív témák
-
vviktor1
aktív tag
Ebben a felállásban nem is rossz a Giga+Ati kombináció
[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
vikcsi
senior tag
Visszatértem a 4670-es kártyához, így a nyár végeztével.
Előtte egy asus volt, most gigabyte. 5v-on ment mindkettő, asusnak szó szerint nem volt hangja, de a giga még így is kihallatszik a házból...
Valakinek van valami frankó ötlete, hogy miylen hűtőt rakjak rá? Egy normálisan kinéző passzívat szeretnék, 4k körül, használtan
Egyébként 73 fok körül van full terhelésen... 40°C meg az alap.ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
elfelejtette
veterán
-
vikcsi
senior tag
Nálam pont mindig van egy bővítő, amit mindegyikbe bepróbálnék
Egyébknét az ac s1 -ről van valakinek tapasztalata? Mert olyat szeretnék, ami azért 50-60 fok körül tartja passzívon... légmozgás van a házban...
Kompromisszumok nélkül felmegy rá?
Ja igen, és ház oldala ráfér tőle simán? Mert ilyen hűtőt még élőben nem láttamELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
madmike
őstag
Sziasztok!
van egy sapphire 4670-em. Valaki cserélt már rajta hűtést? Mit javasoltok rá? Gari ugrik ha másik coolert kap?
Meguntam a traktor hangját..."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
fireproof
őstag
válasz madmike #7808 üzenetére
Hello nekem is Sapphirem van és is meguntam a hangját hát vettem eg A.C. Accelero L2 Pro-t és ez 12 volton max pörgésen nincs olyan hangja mint a gyárinak alapból. Accelero L2 Pro
[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
-
fireproof
őstag
válasz Gyuri27 #7813 üzenetére
Persze az óvatosság az fontos mint mindennél amikor a számgépben turkálsz de igazad van árak és pár bolt. Már 3000 FT ért is vehetsz és annyit bőven megér
-
toyone
őstag
Üdv
Egy nagy kéréssel fordulnék a GIGABYTE 4670 tulajokhoz. Aki esetlegesen tudna egy jobb minőségű fotót csinálni a kártya hátuljáról annak borzasztóan hálás lennék.(prvivibe)
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
fireproof
őstag
-
pepe_g
tag
sziasztok!
Ha ajánlhatok, akkor ASUS 4670 !! Most vettem, nem is hallani a hangját olyan halk! Hőmérsékleteket néztem, állandó 36-38 fok! (Ekkora ventivel, meg hűtővel nem csodálom!)
Persze ez alapjáraton! Természetesen meghajtva van hangja, de az se durva! Sztem Ez jó vétel volt!
Ajánlom mindenkinek!http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival=
-
fulcrum
tag
Sziasztok!
Megvettem a kicsikét, Sapphire HD4670 512MB Ultimate (hűtő nélküli, hőcsöves).
Eddig csupa öröm, nagyon jó, és mivel nincs ventije, nincs hangja sem. Játék alatt 64-70°C a kártya, a hőcsöveket nem érdemes fogdosni, de ha áthúz a levegő a házon, akkor nem lesz ez meleg (márpedig nálam áthúz). Aki középmegoldást keres (hang vs. teljesítmény), ez egy nagyon jó kártya rá, ajánlom.Linux for human beings
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz madmike #7808 üzenetére
Én a sapphiremre rátettem egy passzív AC-VM103-at, tökéletesen elég rá. [link]
Emlékeim szerint nem volt gari matrica a hűtő lefogatásán, de ha van is, a hajszárítót nem szokták bírni...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
bokrosolajos
őstag
Üdv!
Valaki tudna segíteni abban, hogy miért nincs hang HDMI-n keresztül ?
[Innen] letöltöttem a két fájlt, ki is tudom jelölni XP-n az alapértelmezett audio eszközként az ATi HD Audio Rear out-ot, de nem szólal meg a tv-n
Pana plazmán a HDMI eszköznél a hangbementi forrásnál Automatikus/Analog/Digitális kiválasztás sem változtat a dolgonKöszi
(ja egyébként Gigabyte-os 4670 1GB DDR3) -
madmike
őstag
ez a hűtő jó az én kártyámra?
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
válasz fireproof #7832 üzenetére
Én is keresgéltem,de nem találtam.
Mondjuk a gyerek egy kérdezőnek azt válaszolta, hogy régebbi tipusokhoz való...
Mennyi a reális összeg ezért a hűtésért? mondjuk mindegy, úgyis megprobálok alkudni belőle"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
TA68
őstag
Leteszteltem az X2 250-es procival a sapphire 4670- es kártyát.(750/875)
X2 250 3DMark 05 16016
4600+ 3DMark 05 12200Nagyon érezni játékoknál is a gyorsulást! Ezzel a pocival, és a 4670-es kártyával sokkal jobban mennek a játékok, mint a 4600+ procival és a 4830-as kártyával.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz tzsolesz #7839 üzenetére
2800MHz-es Athlon X2 prociról váltottam 3400MHz-es Athlon2 procira (mindkét érték tuningos, de a memória azonos sebességen megy), nem igazán volt előrelépés, játékban kb. azonos a teljesítmény nálam 1360*768-ban, Mondjuk egy 4850 már biztos jobban megérezné a proci cserét.
Persze 3trémárk biztos mutatott volna látható javulást.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Maga a játék, betöltés, stb. itt is gyorsabb jóval, csak fps-ben nem volt túl nagy változás. Pl. CoD4-ben ha bedobják a füstöt, akkor nem annyira esik le az fps, mint előző procival.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
elfelejtette
veterán
Kolléga gyerekének a gépébe raktam Sapphire HD4650 512MB GDDR3-as (600/700MHz) karit egy X2 245-ös proci mellé. 3DMark05-ben alapon 13300 pontot, a procit alapfeszen 3.5GHz-re húzva 14000 pontot kapott.
Mondjuk alapon használják, úgy is elég 1024x768-ban max grafon az Assassin's Creed-hez.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ugyanúgy van Ubuntu, és W7 (X64) is fent, de XP-ről nem fogok lemondani még egy jó ideig.
Jah meg a W7-es legújabb Catalystből hiányzik a képernyő átméretezése opció, konkrétan kihagyták ezzel az új felülettel. Az Ubuntu alatt sem elérhető (ott nem is volt soha), most az egyetlen rendszer, amin teli képet tudok lcdTV-n kapni, az az XP, többin olyan 1.5cm-es keret van. W7-en is ment eddig a korábbi driverekkel, de régi drivert ugyan fel nem rakok...
-
fagy53
nagyúr
Nézd ezt át légyszíves! Nem hinném, hogy az OS-ek különbözősége miatt gyorsultak szemlátomást a játékok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- iOS alkalmazások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest