Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
-
leftyke
aktív tag
-
fagy53
nagyúr
válasz leftyke #48850 üzenetére
Itt ugyan a 4870 van, de nemsok a különbség. Ez a kártyák tényleges max fogyasztásait jelzi, a gép többi része ehhez jön hozzá.
-
Tomi 16
őstag
Sziasztok!! ZAFIR 4870-et akarok vásárolni Csütörtökön...
Mire számíthatok milyen teljesítménye van... tesztek érdekelnek Játékokból meg 06 Bench ha vakinek van egy kis idelye rá!! -
Tomi 16
őstag
a Refko Hűtésest veszem!!!
csak 9800GTX-ről 8800GTX-ről váltok le ilyen VGA-ra.. és nemtudom mennyivel nagyobb teljesítmény növekedést láthatok majd..
mivel 1680-1050ben játszok mindent!!szóval azért írtam azt a hsz-t előzőleg..
És Csütörtöktől én is ATI párti elszeke köztetek!!!
meg állíltólag az ATI + AMD elég jól hasítanak -
Bluegene
addikt
válasz Tomi 16 #48858 üzenetére
áhh vegyél 4890est és akkor nem fogsz csalódni
de 4870ből is 1 gigásat
a 9800GTX-szel lehet egyszinten a 4850 nagyjából
a 4870 pedig 20%-kal gyorsabb a 4850től, ergo kábé 25% gyorsulásod lesz, nem fogsz hasra esni
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Winne
nagyúr
A 4870 és a 4850 között sztem még 20% kül sincs...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
Ez a 4770 nagyon szívta a vérem, de csak a 4850 mellett döntöttem, remélem jól.
-
old gray
addikt
Sapphire 4870 1GB Toxic-ot rendeltem végül, de csak azért mert egy régi árlistán találtam 49k-ért, tegnap megrendeltem webshopon keresztül, gondoltam teszek egy próbát... ma felhívtam a céget, beérkezett a rendelés és ma küldik is a megadott áron.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
old gray
addikt
Dupla lett, sorry.
[ Szerkesztve ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
nagyúr
Hali. Egy ASUS HD4870-et tudnék szerezni 42k-ért. Érdemes megvenni? Jó ez a hűtés?
Vagy ASUS HD4850 TOP 29k-ért.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Akkor amiket kinéztem:
Asus 4850 1GB
Gainward 4850 1GB
Gigabyte 4850 1GB - passzív
Gigabyte 4850 1GB - aktív
HIS 4850 1GB - de ez már nem az én pénztárcámhoz van mérve. -
leftyke
aktív tag
válasz KaiotEch #48871 üzenetére
Nekem palitom volt ami nagyon erőss 4850es csak én megpiszkáltam és behalt. De szerencsére annyira nem vizsgálták ki így kicserélték gigabytera a passzív hűtésesre. Na erről a véleményem ha nincs 6ventid a gépben meg se merd kockáztatni. Nekem 120-130fokkra is felment míg nem raktam mellé egy hűtőt. De sz.tem ezek elég jó kártyák a 4870et nem venném vagy 4850 vagy akkor gyűjteni 4890re. Példák:Sapphire ,Gigabyte ,Palit , Segítség
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz jozefgucci1 #48872 üzenetére
Jó az előbb elírtam passzív - aktívot. Halk? Pedig azt mondják az elég hangos.
-
old gray
addikt
Tudok szerezni még 1db 4870 1GB Toxic-ot 50k futárktg.-el együtt. Ezen semmi hasznom nincs, egyszerűen maradt még 1db egy cégnél.
Ha valakit érdekel dobjon egy PÜ-t és adom az információkat honnan és milyen módon rendeljétek..
-
madgie
titán
válasz old gray #48878 üzenetére
Most, hogy szóba hoztad a 4870-et, megnéztem az ipon-on az árakat. Leltem 37 ezerért Powercolor egy gigásat, valahogy furán olcsó annyiért... gyorsan le is rendeltem egyet
Ha tényleg leküldik ennyiért, lesz egy kitűnően húzható, eladó Gainward 3850-em
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz KaiotEch #48875 üzenetére
Egyértelműen ez éri meg legjobban. Szvsz. ez a legjobb HD4850-es hűtés terén, és ráadásul a legolcsóbb 1GB-os változat. A helyedben jól meghúznám, hogy az 1GB-os VRAM ne legyen felesleges semelyik játékban. Egyébként Full HD-hoz ez a kártya húzva is kicsit kevés, inkább már egy HD4870-esre van ott szükség. Ha sokat játszol, akkor inkább egy 22"-os 1680x1050-es felbontású monitort nézz.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
jagada
addikt
Gainward 4850 512Mb VGA-m van ezeket kábé milyen órajelekre lehet húzni? Mennyit szoktak ezek menni általában?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
_Toka_
senior tag
válasz KaiotEch #48886 üzenetére
Ezért élnek meg az alternatív hűtést gyártók is...
Ha most nyár előtt úgy mernék költeni, ahogy nem, én is vennék egy ilyet... De félő, hogy a 4850-emtől nem tudnék pár nap alatt jól megszabadulni. Na, nem mintha nem lennék vele maximálisan megelégedve, de ezt nem naon lehet kihagyni... -
leftyke
aktív tag
válasz KaiotEch #48879 üzenetére
Bocsi nem v.tam. Hát nekem nincs akkora monitorom de tesztek alapján egyenlőre igen. A játékok még nem kérnek nagyobbat de kérdés meddig lesz ez így. J meg jön lassan a DX11-es kari az biztos tol a többi árán lejjebb. Nem lehet ezt tudni a számítástechnikában mikor mit érdemes venni. Az 50K-s ajánlatot meglehet gondolni mert az nem rossz. 45 vagy 50K már nem nagy különbség. Az ember egy jó estét nem tud 5K-ból megúszni. Na de most meek majd benézek a fejleményekért d.u.-tán. Ha ez nincs elírva már rabolj rá 1GB-os 4870.ő az
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Meg az ÁFA emelést sem érdemes figyelmen kívül hagyni..
-
Winne
nagyúr
http://www.ipon.hu/?searchthis=vapor&where=shop
Most lejjebb ment kicsit az ár, érdemes inkább a gigásat kérnem, ha 1280*1024 a max felbontásom?
-
DEV_NULL
őstag
-
nagyúr
Nemtom melyik lenne a jobb választás. Ez a powercolor márka annyira nem ismert, meg ref hűtéses. Nem akarok szaunát a szobámból. A sapphire meg kicsivel nevesebb, vaporx-et hallottam már sokfelől, hogy nem rossz.
-
nagyúr
válasz madgie #48899 üzenetére
Marad a 4850. Elég lesz az. Már csak a monitort kéne kiválasszam mellé ami nem ebbe a totyikba tartozik, de hátha tudtok segíteni: Samsung 2233BW vagy Samsung 2243BW?
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Xiaomi légtisztítók. Mi Air Purifier, 2, 2s, PRO
- Politika
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Warhammer 40.000
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest