- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz rudeee #42750 üzenetére
Mondjuk én alapból nem értem, miért nem lehet felrakni a .net-et. Ha gépet telepítek, alap hogy azokat is felrakom, mert bármikor szükség lehet rá. Ha valamelyik program véletlenül igényli, akkor meg megy az idő azzal, hogy telepíted, vagy inkább nem próbálod ki a progit.
-
rudeee
senior tag
válasz proof88 #42753 üzenetére
Köszönöm az eddigi segítségeket!
A ccc-vel úgy vagyok hogyha lehet inkább kihagyom, régen sem szerettem most sem hinném hogy a szívemhez nőne. Ha videodriver és ATT combó szépen használható, akkor azt választom. .net 2.0 tudtommal csak a ccc miatt szükséges, de ha nem teszem fel ccc-t akkor meg fölösleges és ne szemetelje tele a gépemet ha úgysem lesz használva.
Amúgy most CP verziós catalyst van fent plusz ATT, de a CP-re gyakorlatilag most sincs szükség. -
tomi909
tag
Sziasztok.
Szerintetek a mostani gépem ki tudna hajtani egy HD 4850-es videókarit???
A mostani gép:
E5200
965P-DS3
2x1GB 800MHz DDR2
FSP 400PNF 400W tápEgyébként a referencia 4850-es mennyire hangos???
És mennyire melegszik?
a 400W-os táp elég neki?
Egy Sapphire HD 4830 (kétslotos hűtésü) és egy Sapphire HD 4850 (referencia) között vacilálok.Előre is köszi a választ.
Tomi
E5200 @ 3500MHz, Gigabyte P35-DQ6, 2x1GB 800MHz Kingmax, 320GB Seagate, Sapphire HD 4870 512MB, FSP ATX400PNF
-
tomi909
tag
válasz Salvador20 #42761 üzenetére
mennyibe kerül egy normális hűtő 4850-re ami halk és hűt is rendesen???
Szeretném ha nem "láncfűrész" berregne mellettem.Tomi
E5200 @ 3500MHz, Gigabyte P35-DQ6, 2x1GB 800MHz Kingmax, 320GB Seagate, Sapphire HD 4870 512MB, FSP ATX400PNF
-
banderasz77
addikt
Mit szóltok egy MSI HD4850OC nem ref. hűtésű 35k-ba 3 év garral?
-
Gabás
addikt
válasz Salvador20 #42763 üzenetére
2 bazi nagy ventivel biztosan
-
tomi909
tag
válasz Salvador20 #42763 üzenetére
Ok.
Köszi szépen a segítséget.Tomi
-
gabi133
aktív tag
Látom volt most pár Off hsz, ezért én is előre is elnézést kérek, de tesztelni szeretnék és ez a hiba lépett fel a Furmark-ban nálam. Volt már uninstall, re-install, de ugyanezt írja ki minden indításnál. Kb 5 napja még működött. Ha valaki tudna benne segíteni, akkor azt megköszönném.
-
danilla
őstag
Meglett az Accelero S1 rev2.0 hűtőm. A gyári Sapphire dualslot hűtő is viszonylag jól hűtőtt, csak nagyon hangos volt.
GPU/RAM
Gyári: idle 47/52 terhelve kb. 67/69
Accelero: idle 41/45 terhelve kb. 55/58 ( ideiglenesen egy cooler master 12 venti van rajta, 850rpm-en forog, egyáltalán nincs hangja )
Sajna nem adnak az Accelerohóz a vram-ra bordát, de szerencsére tökéletesen elfér alatt a gyári
Reálisak ezek a hőfokok? -
danilla
őstag
-
danilla
őstag
válasz Salvador20 #42771 üzenetére
8db kell a ramokra, de a ramokra adnak. Csak a Vramra és fetekre nem.
-
danilla
őstag
válasz Salvador20 #42773 üzenetére
A zölddel bekarikázottakra, nincs neked alapból semmilyen borda rakva? ( erre nincs semmi az accelero felszereltségében ) Amúgy erre jó kicsi borda is, csak legyen rajta valami...
[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
válasz Salvador20 #42776 üzenetére
Most akartam nekiállni lemérni, de most megnéztem a képet, nem kell itt mérni, ez túl magas nem fér be az accelero alá. Az fix.
-
Salvador20
őstag
válasz danilla #42777 üzenetére
eladod a tiédet, megveszem jóárasítva
Egyébként ezért kérdezem, mert 33(H) mm>23(H) mm , hátha pont elférne, csak annyit mondj,hogy van 23 mili magasan a hűtő,vagy nincs. De még az is lehet,hogy elfér a lamellák között is?! Az lenne csak a vicces...
[ Szerkesztve ]
Be Faster, be Smarter, or Cheat!
-
csiky
tag
na re üdv,
megoldottam a zúgos toxic problémámat. becseréltem egy 1g-s asusra
érdekes h ez menynivel halkabb
Két út vezetett az őszi erdőn, de nem mehettem végig mind a kettőn.
-
danilla
őstag
válasz Salvador20 #42778 üzenetére
Iszonyat nagy szerencsém volt, hogy a Sapphire Dual Slot-os hűtés Vram bordája pont elfér alatt (még maradt is 1mm v. 0,5mm hely ) Durván 15mm- hely van, szal az fix, hogy nem fér el oda a zalman, még a lamellák közt sem férne el rendesem szerintem...
Ez milyen jól néz már ki
[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
válasz Salvador20 #42781 üzenetére
Az szerintem tökéletesen jó lesz rá.
Vagy vágj le a zalmanból
-
katt777
félisten
válasz R1200GS #42748 üzenetére
Nekem a Glaciator bejött (főleg a VRM hűtés miatt jobbnak gondolom a Dark Knight-nál, de hozzáteszem, hogy azt nem volt szerencsém próbálni), gyárilag tuningoltat meg nem érdemes venni, mert bármelyik másik tovább húzható annál.
R1200GS: Nem rossz a Powercolor sem, bár jó pár gyárilag hibás piacra került, viszont arra ott a gar.
tomi909: Procit 3GHz-re, és mehet.
danilla: Azért majd mérd is meg a VRM-ek hőmérsékletét.
sgteam: Haaalk??? Nekem már 50%-on nagyon hangosnak tűnik. Szerencsére játék közben nem annyira feltűnő.
...
Skacok, tette már fel valaki a legújabb (1.6.9.1374) ATT-t 64-bites Vistára? Én ma telepítettem, és miután egyszer szólt az aláírás miatt, többet 1x sem, simán működik Ready Driver + nélkül. Meglepődtem, de örültem neki.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
danilla
őstag
válasz katt777 #42783 üzenetére
Nemtom megmérni, nincs mivel. De ha eddig nem volt vele gond, a gyári hűtővel ami, nem nagyon fújta el a bordától a meleg levegőt, akkor most csak jobb lehet, hogy most már a 12cm-es venti ( amit lecserélek a jövőhéten egy turbo modulra ) elfújja onnan a meleglevegőt?
OR -
-
Macka
veterán
Nálam van egy infrás hőmérő!
-
joshua7
veterán
Van még itt Powercolor hd4870 pcs tulaj? Végignéztem a korábbi hsz-okat, érdekelne, h be lehet-e már állítani normálisan a ventijét - 2d-ben kussban legyen, ne pörögjön föl pár mp-re.
Semper Fi
-
danilla
őstag
válasz katt777 #42785 üzenetére
Nekem télen mindig 28 fok van a szobámba, nyáron sem sokkal több
Nem főlé helyeztem a ventit. Mennyibe kerül egy Fridge, és rá két fasza 12cm-es venti?
Ugye nem akarod nekem azt mondani, hogy nem sokkal jobb a kari hűtése (vrm, stb) az acceleróval + turbo modullal, mint a gyári hűtővel...
(nah megvan a fridge ára, hát ennyit nem tudtam volna kiadni érte, de azt sem nagyon hiszem, hogy ez sokkal jobb lenne az accelerónál)
[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
válasz Salvador20 #42790 üzenetére
Nekem ez a 28 tök optimal, nem fázom, rövid ujjban melegem sincs és még amikor "alszok" sok ruha sem kell ha itt a barátnőm...
Aktív témák
Hirdetés
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest