- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
dzsóbácsi
aktív tag
válasz arsenlupin #30101 üzenetére
Ez tuti, hogy a végleges??
-
fdisk
őstag
Háááát...az AMD oldalán még nincs kint.És oda kerül fel először.(ha jól tom)
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Puma K
nagyúr
Okés köszi az infót. A 2D-s váltást azt vágom hogy automatice csak hogy még lejjebb szeretném venni esetleg és még a ventit is lejjebb tekerni 2D-ben mert igy most 38 fok a kari ha a ház elején a ventit letekerem akkor meg hűt rajta 1-2 fokot alap állapotban majd megnézem még game alatt hogy milyen mértékben tud segiteni a venti a hűtésben.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
lala42
őstag
válasz horvathkrisz #30110 üzenetére
Várjuk az infót éhesen
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
katt777
félisten
válasz Vasinger! #30087 üzenetére
Az órajel-visszavétel az sima Powerplay. A negatív tuning az, amit fdisk, úgy fest, szintén egyszer sem olvasott el , hogy 1.143V-on és 450/600MHz-es órajelen megy a VGA 45%-os hűtővel max 55°C-on, nyilvánvalóan alacsony fogyasztással.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Tomate #30088 üzenetére
Nem feltétlenül, mert hiába hűtöd rendesen, ha annyi van a hardverben. Nem ez az első kártyám, amelyik 70-80°C-on, vagy akár alatta nem bírja a tuningot. A másik a Catalyst verzió, mint pl. a 8.8-cal már min. tuninggal kiakadt a 3870-em, 8.7-tel vagy 8.9-cel meg 12% tuningot is vitt, még midig 75°C körül, de aztán se többet.
-
katt777
félisten
válasz lala42 #30097 üzenetére
Radeon Bios Editorral bármely CCC-ben elmentett profilodhoz különböző ventilátor-szabályozást adhatsz meg. Ezt mintha senki sem tudná a RBE-ról. Nem csak bios modra jó az.
fdisk: Azért nagy, mert minden támogatott nyelvi fájl benne van, no meg nagyészék ATI-nál nem 7z-vel, hanem zippel csomagolják. 8.10b-val tuning szívás, eltávolítás helyett meg nálam partíció-visszaállítás lett belőle, hiába pucoltam rendszert, utána a többi driverrel a CPU nem kapcsolt fel 3D alkalmazás alatt. Persze elsőre a 8.10b telepítése is jó ötletnek tűnhet, mint a kaktuszba ugrás, főleg, ha valakinek nincs VGA-drivermentes full partíció-mentése. De egy OS reinstall...
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Tomate #30117 üzenetére
Akkor azt kifogtad (vagy nem tesztelted elég programban ). De az nem is 4870, az nagyon ki van hegyezve. Vagy csak én fogtam ki antituning példányt. DX9-ben 800/1000 totál üzembiztos, DX10-ben 810/1050. Ja, persze, 4200, hogy nagyzoljak.
-
FÖNÖK
tag
hi!
az hogy a rendszer memóriából foglal le magának a kártya (asus glaciator) az jelent valamilyen hátrányt?
az angolom elég gyenge - mit irnak az [link] oldalon?
csak akkor foglalja le a rendszermemóriából ha szüksége is van rá vagy folyamatosan?''fekvenyomásnál a helytelenül megválasztott súly az este könnyen diszkóbalesethez vezethet''
-
lala42
őstag
válasz Vasinger! #30121 üzenetére
Ja előtte geeforce ti. volt, előtte 1 mb-os már nem emlékszem milyen, pci-s 486-os ban, előtte, (ami még mindig meg van, nosztalgia: C64 ), na abban sem NV sem ATI nincs
de még van 1 cipősdoboznyi 5,25" lemezem is tele játékkal. bi-biAmi működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
Taurus-1047
csendes tag
Sziasztok!!!
Egy 4870 vásárlása előtt állok. Az lenne a kérdésem, hogy melyik márkát válasszam, melyik a legmegbízhatóbb, legjobb hűtésű? Ha referencia kártyákról van szó akkor nincs köztük különbség? Lenne egy Gigabyte 65-ért és egy ASUS 61-ért. Melyiket válasszam? Esetleg más márkában? Persze lenne HIS is, leginkább azt választanám, de sajnos nagyon felment az ára.
Köszönöm előre is! -
katt777
félisten
válasz Taurus-1047 #30123 üzenetére
Olvasd a topicot, és használd a keresőt. Minden kártyáról van már szinte infó.
-
fdisk
őstag
Nekem is annyi rémlik.
(#30110) horvathkrisz .reméljük,reméljük
(#30111) lala42 :én semmilyen megauploados linket nem adtam.Melyikre gondolsz?
(#30116) katt777:igen,igazad van.Anno a beta is azért volt akkora marha nagy,mert sok nyelvi fájl volt benne.(amit én nem is bánok,hisz ami nekem nem kell nem telepítem)
Most szedem le az acronis true image-t.Csinálok egy partíció mentés a mostaniról,majd megy fel az új win és a csoda 8.10.Meglátom mire képes.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
katt777
félisten
Attól az még telepszik. Teleszarja a registry-t meg a sys vinyót is (minden nyelvi fájlt felmásol ide-oda), ha csak nem olyan ravasz az ember, hogy telepítés közben, miután a Catalyst kicsomagolja magát egy ideiglenes könyvtárba, gyorsan kitöröljön onnan minden idegen fájlt, egy csomó helyet és fölös reg-bejegyzést, azaz egy rakás hibaforrást megspórolva magának.
Acronis szívatott, meg minden hülyeséggel telepakolta a Windowst (erre valahogy érzékeny vagyok - a fél windowst is kiirtom telepítés után), én inkább a Paragon-t használom. Boot lemez be, mentés/visszaállítás/partíció managelés, amit akarok, aztán a windows meg pihenhet ott, ahol van.
[ Szerkesztve ]
-
arsenlupin
aktív tag
Üdv:F
-
SzlobiG
félisten
válasz arsenlupin #30128 üzenetére
Driver dátuma? Eszközkezelőbe.
-
pempellini
senior tag
tapasztalatok?ATT megy vele?
Gigabyte Z77X-UD3H,Intel I5 3470@3800mhz,Chieftech 450w,Sapphire 7770 vapor-x 1Gb,Zalman 9700 cu.
-
katt777
félisten
válasz arsenlupin #30128 üzenetére
Nehogy már a 8.541 ne béta legyen...
-
SzlobiG
félisten
válasz arsenlupin #30130 üzenetére
Kössz, akkor felrakom mer a béta 09.10.-i.
-
ProEvoFan
nagyúr
160MB hát erre kiváncsi leszek
-
arsenlupin
aktív tag
válasz pempellini #30131 üzenetére
Nem használok ATT-t.
katt777 nem vitázom.........
[ Szerkesztve ]
Üdv:F
-
lala42
őstag
A link amit adtál, az nem müködött nekem. Azon a fórumon az 1 hsz.-nél volt 1 és onnan a megauploadra irányitott. Na onnan szedem. jelenleg 70%.
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
ProEvoFan
nagyúr
tegyétek fel a 8.10et had legyen sok infó róla itt a fórumon
-
Puma K
nagyúr
Felteszem én is remélem okés lesz a progi és nem lesz semmi para
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
lala42
őstag
válasz arsenlupin #30138 üzenetére
Na a kép alatti url. az a megaupos.
-
lala42
őstag
válasz lala42 #30140 üzenetére
...hová jutott ez az ország...
SEHOVA! Az anarchiába.
Jól mondta azt egy nagy ember, hogy puskalövés nélkül, nincs rendszerváltásAmi működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
ProEvoFan
nagyúr
atya úr isten...kedvenc kártyánk igen csak megdrágult....a ki Giga4850emet 42-44Kért dobálják a netes boltok (már akik frissitették az árlistájukat, mert még nem mindenki igazodott a dollárhoz) le sem merem írni h mennyiért vettem 1.5hónapja....
Vasinger! arról a világban történő bank manipulációról? hogyne....ügyesen ki van ez találva ám de ez nem ide tartozik...
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Továbbra sincs powerplay javulás legalábbra is X2-nél ugyanúgy 750-en megy az első mag amikor bejön a win. Szerintem ezt már soha nem javítják ki.
-
lala42
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest