- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- 3D nyomtatás
- Egérpad topik
- Apple asztali gépek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
Aktív témák
-
katt777
félisten
Jó is az. De akkor már lehetett volne E8400, alig drágább. 4GHz-en tuti nem lesz gondod a kihajtással. Beállítások hozzá a honlapomon.
stevve: Milyen paszta volt az? Mert itt semmi normális nem kapható, de állítólag BP-n lehet valami 3M-et kapni erre a célra, és aminek eleve rendesen rajta kellene lennie a süniken. Talán úgy adom el a 3870-et, hogy megtartom Csillát, és akkor jó volna valami, amivel fel lehet tenni újra. No meg akkor bepillanatragasztózom azt a rögzítőt is, amelynek gyárilag hibás volt a menete, így lényegében csak támaszt, a rézblokkot a másik 3 csavar tartja. De legalább jól. Én /sze mindenből kifogom a hibásat, nem is egyszer, mint azt az aláírásom tanúsítja.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
west
őstag
nem lehet meg tudni mikortol lesz elerheto a boltokban a 4870 x2?
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
rocket
nagyúr
válasz rup1u5 #14088 üzenetére
A nemet vilagnyelv
Nem vagyok perfekt nemetbol, a lenyege amit irnak, hogy a gyari huto hatso piros lapjaval hasznalva a S1-et, meg egy jobb minosegu ventivel, 70 fok kornyekere melegszik a VRM/FET zona, ami mar jonak szamit.
Viszont vannak olyan felhasznalok akiknel hasonlo hutessel jobban melegedik.Ebbol kiindulva, a legjobb megoldasnak az S1 melle, a gyari huto hatlapja, es 2x120mm-es venti tunik a 4870 eseteben.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
west
őstag
14104re valaki?
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
slayer006
addikt
válasz katt777 #14103 üzenetére
annak a kétoldalú ragasztónak a neve ,amit keresel tesa
5 cm széles ,asszem 5 m ami a tekercsen van (egy darabig elég lesz)
én ~280,- ért vettem a Cora -ban ,de láttam már nagyon sok barkács és egyéb üzletben is
az X1900GT -men 2 évig tartotta ilyen a sütiket"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
-
Tomate
veterán
-
veterán
válasz katt777 #14111 üzenetére
Lehet, van egy pár noname-em is, azokat is használtam egyszer bordára, de nem láttam akkora eltérést melegedésben. Látom, kaptál már pár tippet. Remélem, megtalálod a legjobbat. Nekem nem volt kedvem kisérletezgetni velük és mindet megnézni, van-e javulás/romlás.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Kösz a tippeket mindenkinek!
-
-
_Toka_
senior tag
(#14123) stevve: Nos, ha megmondod, mit kérsz, nagyon nem mindegy, hova mész be...
azaz, na ja!![ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Amugy rendes driver van mar a 4870-hez? Vagy meg mindig csak a 8.7 beta van, vagy a 8.6
-
rocket
nagyúr
8.6 rendes driver, nem tudom honnan jott ebben a topicban ez az urban legend, hogy a kartyahoz nincs hivatalos driver, a 8.6 tamogatja a kartyat 100%-ban, a 8.6 hotfix meg kijavit par problemat, szoval a 8.6 nem rendetlen driver
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
keIdor
titán
Van már javított PowerPlay BIOS Sapphire 4870-hez, vagy más gyártóéhoz? Ha van hőmérsékletek milyenek?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
BPFeri
senior tag
Innen >> 8.6 töltsd le az aktuálie 8.6 -os Catalyst -ot és telepítsd majd ugyanitt találod a 4800 Series Hotfix -et is szintén letölt és telepít.
Kész , ennyi !!....
-
Sárpac
nagyúr
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
katt777
félisten
válasz _Toka_ #14124 üzenetére
Én itt nálunk bárhova bemehetek ezzel.
BPFeri, rocket: Akinek Vistája van, tegye föl a DNA 8.6 drivert. Csodákat fog látni. Guru3D-ről letlthető, .bat fájllal installálandó a max élvezetért.
JanR: Lemented a biosodat, módosítod (RBE1.11), visszaírod, a topicban már soxor említett apróságokra figyelemmel.
-
katt777
félisten
válasz luw2win #14142 üzenetére
Sokan hajlamosak megfeledkezni a 260GTX hatalmas tuningpotenciáljáról, amit a 4870 még csak nem is közelít. Messziről sem. Lényegében 260GTX-szel veszel egy 280GTX-et. Persze utóbbi még tovább hajtható, csak az már tényleg nem éri meg. Ettől függetlenül 4870-et vennék.
[ Szerkesztve ]
-
_Toka_
senior tag
válasz katt777 #14143 üzenetére
Úgy értettem, amelyik üzletben árulnak egyáltalán kétoldalú ragszalagot, ott ezt kapod anélkül, hogy hővezetés, vagy bármi extra szolgáltatása szóba kerülne, annyira alap a kétoldalú ragszalagok közül.
Először valami aprócikk üzletbe mennék... Nálunk nincs pl. Praktiker. De ha csak ott van, megkérném egy munkatársam, akinek úgyis útba esik.
Mondjuk, én nem mondtam, hogy erre is jó!!!! Esetleges hővezető képességét sose használtam ki!Remélem, sikerrel jársz!
[ Szerkesztve ]
-
horvathkrisz
addikt
Sok év után egyszer kap ki az nVidia és akkor is szánalmas módszerekkel próbálkozik.
Ilyen pl. a csodadrájverük,ugyanis kiderült hogy a 8800GTX-ben van ám fizix gyorsító, csak eddig el volt titkolva.
szánalomtenger... -
Henryk
aktív tag
A 4870x2-vel megy 2 monitor egyszerre? mert a CF-el nem azt tudom, és ugye ezis 2 GPU-s.
Mi eza melegedési probléma a 4870-el? ez mindenkinél jelentkezik? bár egy eléggé huzatos szervertornyom van, de a videokártyám félgázos hűtésnél 50-60fok, ami elég sok a többi részhez képest. lefele pedig nincs sok helyem a hangkártya miatt. -
pcmatyi
tag
Üdv!
hotfix progit tudna valaki adni? 3DMARK06 progihoz kéne, mert lefagyott!
lehetőleg direkt linket, vagy rapid!
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest