- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
fdisk
őstag
válasz viktor82 #14830 üzenetére
Ja kérem szépen!Vmit vmiért!
Bár lehet,h 110 fokra tervezték a nyákot meg mindent,de azért nem hiszem,h kárára válik a vga-nak ha kicsit hűvösebb rajta minden.
1ébként valóban hangosabb,de nem jóval!A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
tibz03
őstag
Az még hagyján lenne, hogy a VGA 100 C°-os (már ha úgy lett tervezve, hogy bírja), de az, hogy a gépház hátulját is felmelegíti, az már gáz. A 4850 ugyebár nem fújja ki hátul a meleg levegőt, mivel csak egy slotos, viszont abba az irányba fújja, azaz hátra, de nem távozik sehol, és a forró levegő megreked, felmelegíti az egész gépházat. Pedig még az oldallapom sincs feltéve.
-
fdisk
őstag
válasz tibz03 #14854 üzenetére
Teljesen igazad van!
Nekem pölö a déli hidamra pont ráfed a vga.Így az előtte 50 fokos is volt.Most 43 körüli.Azért ez sem elhanygolható különbség.
Én még az előző vga-hoz csináltam egy kis sufnituningot ,ami fent van most is.
Így a meleg levegőt kiszívja hátul a venti.
Elől meg van egy 12 centi ami pedig fújja befelé.Így van egy kis huzat a házba.viktor82:Te tudod.De 2D-ben így sem hangos.
[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
DroneZ^
őstag
Hallottam rengetegen S1-et raktak 4850-re... tom h páran foglalkoztak a fet hűtéssel, de valaki még azal sem
Van a 8 fet mellett valami Nagy szürke , valami vezérlő lehet, 4 db szürke izé, nagyobb mint 1 fet... Azt is kell hűteni? mert sok utángyártott hűtő már nem foglalkozik ezekkel, pl Accelero S1 rev 2. pedig nemrég vonták be a 4800-as szériát is... kiváncsi vok h az melegszik-e....
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
MmDorian
őstag
Jó napot, jó szurkolást !
Kérdésem az lenne, hogy egy 4850hez ez a konfig megfelel-e :
ASUS M2N-VM
AMD Phenom 9850 BE
4*1 GB 1066Mhz Kingston RAM
500GB samsung, vagy akármijen vinyó ?[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
mivel a ram hűtő nem megy szépen fel a kis fetekre ezért leszedtem a gyáriről azt a hővezető gyurmát ami a feteken volt, rányomtam, arra 2 ram bordát pont a 4 fet felé és odaragadt kegyetlenül... igy sztem jobban fog hűteni mintha siman a ram hűtőket felraktam volna.
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
-
DroneZ^
őstag
Nekem most auras fridge van
-
bumbitrial
csendes tag
Helló!!!
Kéne egy kis segitség töletek,ugyanis most szeretnék venni videokari és nemtom hogy milyen legyen(töbnyire játékra kellene)!Ezek között gondolkodok,4850-es ati,,,geforce 9600gt,,,,geforce 8800gt!!!!mindegyik karibol az 512mb-os és 2560bit-esre gondolok!!!!Lécci aki télleg nagyon tudja hogy melyik volna a legjobb az irja meg,elöre is köszönöm!!!! -
tibz03
őstag
válasz bumbitrial #14867 üzenetére
Természetesen a HD4850.
-
Skizz
addikt
válasz bumbitrial #14867 üzenetére
Szia!!!!!!!!!!!!
2560 bites memóriavezérlővel ellátott grafikus kártya jelenleg nem létezik!!!!!!!
A felsoroltak közül egyértelműen a HD4850-es a befutó!!!!! De lécci előbb írd le a géped paramétereit, mert lehet, hogy nincs elég potis procid/tápod a kártyához!!!!!!!!( )
-
Egzee
őstag
Nagyon gondolkozok azon, hogy valami jól formázható anyagot ráalakítani az összes kiömlőre, és kivezetni ezt az orbitális meleget a francba...
-
DroneZ^
őstag
AZISTENIT! 34 fok IDLE
-
bumbitrial
csendes tag
Helló!!!
Elirtam a bitet mert nem 2560-at akartam mivel tom hogy ilyen nem létezik hanem 256bitet akartam irni,,,a gépemböl ennyi van meg!!!gigabyte GA-P31-DS3L alaplap, e8400 es proci,chieftec450wos táp samsung 250gb os winyo,és a videokarit pedig köv héten szeretném megvenni ezért kérem ki a vélemyényeteket!!!és köszönöm akik eddig irtak!!!! -
DroneZ^
őstag
Auras Fridge JES988... +120mm AC ventillator. Ennél jobbat még nem is láttam
S1nél jobb, igaz nemjo CF-re de kitérdekel...
Mindjárt nézek egy load-ot crysisben, mindent maxra huzok = 1FPS[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz DroneZ^ #14874 üzenetére
Miből veszed,hogy az S1-nél jobb???Hajlandó vagy tesztelni???Nehogy meglepetés érjen....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
őstag
válasz bumbitrial #14873 üzenetére
Proci és a táp is bőven elég, Ati HD4850. Best buy VGA
-
bumbitrial
csendes tag
Hy!!!
Kb mekkora az árkülömbség a 4850 és 4870 között? -
DroneZ^
őstag
válasz TTomax #14875 üzenetére
Teszt... És többen is mondták, nándika is ezt mondja
Amúgy már egy jó ideje játszottam de 38 fölé nem akar menni...
4850... de ez szerintem bőven elég egy 4870re is
[ Szerkesztve ]
-
cowboy_bebop
őstag
válasz bumbitrial #14879 üzenetére
4850-et legolcsóbban 34K-ért láttam, 4870-et meg 49K-ért.
-
munky
őstag
-
bumbitrial
csendes tag
Hello dronez!!!
Nemtudsz esetleg egy képet mutatni arrol hogy milyen lett a hütésed a vga-n??? -
DroneZ^
őstag
válasz cowboy_bebop #14881 üzenetére
hol 49?
-
TTomax
félisten
válasz DroneZ^ #14880 üzenetére
S1-el se megy fölé....
IDLE
és akkor
LOAD
lehet gyúrni...
Ha 15 percet kibír 46C-on mint az S1-el akkor elismerem,jó hűtő.Várom a teszteket.
Az "akkoris" az nem szakmai érv...
Tesztet,képet...addig csak egy drága asus...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
DroneZ^
őstag
válasz bumbitrial #14883 üzenetére
de, csinálok mindjárt de egyenlőre csak telóval tudok....
Ja nemtom kiszedni mert fix kikötöttem, szal csak befotózok a gépházbaTTomax: Akkoris az enyém a jobb
[ Szerkesztve ]
-
bumbitrial
csendes tag
telos kép is jó csak kiváncsi vok milyen let!!!!thx
-
bumbitrial
csendes tag
telos kép is jó csak kiváncsi vok milyen let!!!!thx
-
őstag
Gyerekek, ha egy 4850 3Dmark06ban elér kb 11000 pontot, attól még lehet hibás, vagy ez a 3Dmark teljesen leteszteli?
-
TTomax
félisten
-
DroneZ^
őstag
kb 1-2fok eltérés van mindenhol a 2 hűtő között, és váltakozó sikerrel, egyezzünk ki döntetlenben
(amig nem találok jobb tesztet)Különben is sokkal szebb, jobb anyagból van és több a hűtőborda is hozzá (11), és szebben felvan polirozva egyétek meg azt a -1 fokot
[ Szerkesztve ]
-
-
TTomax
félisten
válasz DroneZ^ #14892 üzenetére
Ez nekem így nem mond sokat,futtasd le a tesztet amit nálam látsz és máris tudunk dönteni... ha még egyformán is dolgoznának akkor is jóval drágább... de megsúgom,az S1 load jobb lesz...az S1-et csak a HR-03 tudja überelni,persze annyival drágábban...
-
TTomax
félisten
válasz tibz03 #14893 üzenetére
Ime
Quaddal 12500,Vmoddal 11500-at csináltam a 3850-el...nem szoktam marhaságokat firkálni... a 4850-em meg 13900-at csinál...ez van★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Pubszon
veterán
válasz DroneZ^ #14874 üzenetére
Hurrá!!!
Ilyen hűtőm van nekem is jelenleg a 8800GT-n és tényleg nagyon durva hűtésben.
Utánna jártam eddig mindenhol, de nem találtam infót sehol hogy ha ráraknám a 4850/70-es karikra, elférne e a hőcső a ház hátsó lemezétől.
Ezért nem akartam lecserélni a VGA-t, de lehet mostmár beujjítok egy 70-esre és nem lessz problémám a hővel.Amugy a hőcső milyen távolságra van a ház hátsó lemezétől?
[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs