Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz fattyu666 #7985 üzenetére

    Vedd meg bátran!
    Van az expert, és az extool. Tesók egy cégtől. Előbbi silány, mint Budget, Einhell, és tsai, utóbbi már jó középkategóriás barkácsosztály. Mondjuk a B&D-vel vetekszik.
    Azért súgok valamit:
    Öt évvel ezelőtt vettem 20 E Ft-ért egy ilyen B&D marót. Ipari munkára használtam egy éven át, és mivel nagyon jól zenélt, vettem belőle szintén 20-ért még két darabot.
    Azóta is kifogástalan mindhárom, pedig nem ritka eset, hogy napi tíz órán át csak addig áll meg, míg cigarettaszünetet tartok. No, nem minden nap megy, de amikor megy, akkor egy hétig meg se áll. (Ha a sógorom besegít, ő még ennyire sem kapcsolja ki, mert munka közben bagózik. Hogy értsd, hogy lehet egy felsőmarót nyolc órán át folyamatosan nyúzni: Asztalba van építve.)
    Látom, most van, aki majdnem 40-ért kínálja, baumaxban folyamatosan láttam 26-28-ért tavaly.
    Mindezt nem azért írtam, hogy ezt válaszd, hanem hogy értesülj első kézből: Nem tudtam agyonütni - s nem egyet, hanem hármat se. (Öt éven évi át 4-5 ezer db fajáték, melyek egyetlen darabja sem kerülte el a marógépet. Ha nem tapasztaltam volna meg ezt a bőrömön, akkor egészen biztosan azt válaszolnám egy ilyen hsz-re, mint amit most írtam Neked, hogy dugulj el, te szemét beépített ügynök!)

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák