Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz #05304832 #43729 üzenetére

    Köszönöm ezt a kis történelmet! Bizonyára javára válik mindőnknek.
    Az feltűnt nekem, hogy a Milwaukee akkuk nagyon baráti áron versenyeznek.

    Nem bútorasztalos Hilti kínálatra gondoltam én, hanem csak úgy a la nature a faipari kínálatra. Nekem van több is tőlük, és igazi megelégedéssel használom őket. A WSJ szúrófűrészük elnyűhetetlen, és az egyetlen a piacon, aminek 28 mm a lökete. Nagyot harap. Az akkus fúrójuk (bár most már kínálnak pici, szinte barkács kategóriát is - nem volt ez mindig így) bizton felveszi a versenyt a Milwaukee-val, bár mint írtam volt, a Milwaukee-t nem ismerem. Használtam én folyamatos munkánál 12 éves Ni Mh akkukat, és még mindig mentek, még mindig haraptak.A körfűrész, az elszívók szintén állnak a lábukon famunkáknál. Bim bajtársunk írta volt, hogy a Makita akkusok a picsába se voltak ácsmunkákhoz a Hilti mögött, le is cserélték hát a Makitákat Hilti-re.
    (Többször elhangzott itt a vélemény, hogy a Makita akkus fúróival ár/érték tekintetében nem tudnak versenybe szállni. Nos, én ezt egyáltalán nem osztom. Nem rossz az a Makita, de sosincs az élmezőnyben. A Makitától egyetlen gépet ismerek, ami verhetetlen: A 3612-es felsőmarójukat, ami egy legenda. Ez a márka a szememben néha picivel, néha sokkal le van maradva a kunkurenciától - a metebót persze veri.)

    Azért a Milwaukee akksijainak sokamperórás, sokvoltos korukban már egyáltalán nem olyan karcsú az ára, mint gondolnánk elsőre. Viszont bizonyára nagyon jók.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák