Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    válasz Holdember #18752 üzenetére

    Akkor valszeg neked is a dw 745 kell amit én is már 10éve nyúzok. Kapott ez már mindent, amit lehetett, de eléggé egyben van, ahhoz képest amit kapott meg pláne.
    A kondenzátort 8év után cseréltem, nem gyárira mert az vmi horror volt de találtam nem sokkal nagyobbat 1400,- -ért. Majd cserélgetni kell úgy 4-5évenként mert biztos(nem biztos) nem megy el annyit mint a gyári de inkább lecserélem idő előtt mint tönkre menjen a motor.
    A csapágy kezd most el rosszalkodni, de amiket kapott nem csodálom, de még mindig 1000x jobb mint egy vadiújan vett 50k-s hasonló körfűrészé.
    Szóval ha van rá keret, akkor ezt vedd, de nekem nincs összehasonlítási alapom más hasonló körfűrésszel csak azt tudom hogy ez jó.
    A forgács kidobása lehetne jobb is, pedig két helyen is kitudna jönni, viszont ezt 100%-osan lehet orvosolni egy elszívóval, illetve forgácslapnál és hasonló nem tömörfáknál nincs gond elszívó nélkül sem.
    A régi főnököm akkor még ELU ugyanilyen gépén 20év után ment tönkre a kapcsoló(ipari szintű használat mellett) és 10éve volt a cseréje 25k. Ha ez így lenne ennél is az fájna, de ez akkor volt és nem jelent sokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák