- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vis.p
aktív tag
-
vis.p
aktív tag
válasz ZoliGamesHD #4054 üzenetére
Nekem nem a vga volt a fő szempont, ami persze majdnem 2x jobb mint a 670mx, hanem a külső.
Nagyon gyönyörű.
vw-hez képest:
-jobb kijelző (az a bizonyos szürke árnyalat, nem csíkoz)
-sokkal jobb hang, és jó audió driver
-halkabb hűtés
-működik az xtu (vw-nél csak 207 és 210-es bios-nál)
-nem annyira látszik az ujjlenyomatEgyébként nem "kis tuning" kell, ha fel akarod tornászni 680m szintre a 670mx kártyát.
Ha fel lehet egyáltalán, teszt nélkül elég nehezen hiszem.
Ismerem a Prema féle vbios-t, és láttam mennyi a max.... -
nagyúr
Ez nem így működik; minek vegyen egy Imprezát az ember, ha a csiptuningos olajkályha Passzátja is kinyom 240 lovat. Ja. De azért egy Impreza az azért az ami; a világ legjobb négy-kerék hajtása, a világ legjobb váltója, és a világ legjobb boxermotorja. Ha megtehetem miért is ne? Én is nagyon szeretem a G75-met, de bármikor elhajítanám egy 750-esért. Igaz, hogy az idő 95%-ában azzal is csak neteznék (mint most a 75-sel) de a fíling az meg volna
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
vis.p
aktív tag
Rendben, köszönöm a meghívást.
Találtam egy kisebb szépséghibát.
Hogy ne csak dicsérjem... -
DJ. Ru$y
félisten
Hibernálás vagy készenlét? Tenném fel a kérdést. SSD van a gyári vinyó mellett. Nem szoktam kikapcsolni a gépet, hibernálom vagy készenlétbe teszem. Számolgattam és 8 GB / hibernálás, nem sokára már 16 és néha van, hogy napi 2x, ez meg írt adatban több TB egy év alatt. Azon gondolkodtam és teszteltem is az utóbbi pár napban, hogy mi van akkor kikapcsolom az automatikus hibernálást és csak készenlétben van aksiról. Eddig jónak tűnt nem találtam hibát, de biztonságból most rákérdezek inkább, hogy ha közben cipelem, és sokat van készenlétben akár 8-9 órát attól nem lesz baja semmilyen alkatrésznek? Működhet így ez a dolog sokáig? Köszönöm
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
nagyúr
Nem azért nem írok mert leszarom a dolgot, de az Asus kb ezt csinálja.
Nincs sajnos semmi infóm még továbbra sem, csak ígéreteket kapok folyamatosan, hogy ekkor meg akkor majd lesz infó, de mindig tolják és elodázzák a dolgot.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
vis.p
aktív tag
Én azért nem vártam, mert én is érdeklődtem, és azt a választ kaptam: hogy nem biztos, lehet.
Nálam ez azt jelenti: nem.
Pedig én is örülnék, ha jönne M.o-ra ebből a szériából, mert akkor lehetne magyar billentyűzetet rendelni.Egyébként a gép nagyon jó.
Két negatívum:
- A WD vinyó nagyon rossz választás volt, mert néha random szerűen "kerreg" mind a kettő, és alap 35 fokos. Mig a Seagate vinyó teljesen halk és alap 30 fokos.
- A memóriaidőzítések nagyon gyengék. -
nagyúr
-
DJ. Ru$y
félisten
Van valaki aki használja a beépített bluetooth-t Win7 alatt? Ha igen melyik driverrel, mert nekem nem akarja látni az eszközöket, maga a bluetooth elvileg működik, de se a gép nem lát eszközöket, se a gépet nem látják az eszközök...
-
-
vis.p
aktív tag
Még egy érdekesség g750-el kapcsolatban.
Bios módosítás nélkül lehet flash-elni a vbios-t.
Nincs letiltva az nvflash, a vbios simán menthető gpuz-ból. -
ZoliGamesHD
tag
Asus g75vx en meg a többi modellen hogy lehet előhívni a billentyűzet világítást ?
youtube.com/user/zoligameshd
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz ZoliGamesHD #4075 üzenetére
FN + F4 a növelés F3 a csökkentés.
-
vis.p
aktív tag
válasz ZoliGamesHD #4077 üzenetére
ATKPackage és KBFilter fel van telepítve?
Próbáltál esetleg módosított bios-t?
Mert az svl7 féle sz@r elrontja a billentyűzetvilágítást. -
ZoliGamesHD
tag
így se megy egyszerűen nem indul be, pedig mikor a gépet bekapcsolom akkor felvillan .
[ Szerkesztve ]
-
vis.p
aktív tag
válasz ZoliGamesHD #4080 üzenetére
A többi funkció működik? Hangerő, fényerő stb...
....Csak felvillan? Vagy a boot idő végéig világít, és csak utána kapcsol ki?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ZoliGamesHD #4082 üzenetére
Boot/Bios-nál bekapcsolja?
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
vis.p
aktív tag
válasz ZoliGamesHD #4086 üzenetére
Azt tudod tenni ebben az esetben, hogy a mentett bios-t, (gondolom csináltál mentést), visszateszed ftk-val.
Ha még mindig nem megy akkor winflash /nodate vissza egy régebbi bios-t. Majd később visszateheted az újat, de inkább a bios-ból easy-vel. -
Muerte
addikt
Mondasz valamit Épp most raktam fel csak egy sima unlocked vbiost egy M17xR4-re amiben 3D panel van.Simán felment betölt a boot logó aztán a win logó és mikor dobja ki az asztalt átvált fekete képernyőre...
Megy minden csak kép nuku Visszatettem a gyárit azzal minden oké. -
nagyúr
Nagy a csend a G750-es lapossal kapcsolatban,tud már valaki konkrétumokat?
Lesz egyáltalán kis hazánkban hivatalos kiadás? -
vis.p
aktív tag
Bocsánat, igazad volt.
Miért nem toltad a képembe? -
ZoliGamesHD
tag
De akkor hogy tudom a problémát megoldani ?
-
vis.p
aktív tag
válasz ZoliGamesHD #4095 üzenetére
Nem 100%, hogy meg tudod oldani, de próbáld meg:
Különben az okozta a hibát, hogy nem azonos verzió volt a moddolt bios, mint a stock bios.
Az a baj erre senki nem hívja fel a figyelmet.
FTK-val (fpt-nek is hívhatom) tedd vissza a backup bios-t.
Ha nem csináltál mentést, kérj meg valakit akinek vx-e van, hogy készítsen egy mentést neked.
Ha visszatetted és még mindig nem jó, winflash-el tegyél vissza egy régebbi bios-t.
Parancssor rendszergazdaként futtatva:
cd..
cd..
cd Program Files (x86)\ASUS\WinFlash\winflash/nodateHa így sem jó, akkor nem tudok több megoldást.
Van valahol egy asus g73jh keyboard lights fix, azt még esetleg megpróbálhatod.
Szervizben már biztos dörzsölik a tenyerüket, mert ez költségtérítéses javítás. -
DJ. Ru$y
félisten
Jó minőségű oldaltáskát tud valaki ajánlani, amibe belefér a gép a töltőjével együtt?
-
sabubusa
csendes tag
Március óta van vx gépem. Eddig 4 alkalommal volt szervizben összesen 2 hónapig, most utoljára egy hónapja van bent.
A hiba mindig ugyanaz: bent van az akku és a hálózat is csatlakoztatva és egy hirtelen csattanás után fekete halál. Nincs újraindulás, de ha én elindítom, akkor megy folyamatosan a következő random ideig. A hiba a naplóban kritikus. Összesen hatszor történt, de az első kettőnél még véletlennek találtam és nem vittem szervizbe. Minden alkalommal felébresztés után nem azonnal történtek az események.
Szinte mindent kicseréltek benne.
Most két hete kártérítési folyamatot jeleztek és kértek, hogy várjak a jelzésükre, mivel már nyugtalankodtam.
Szerintetek meddig kell várni, kinek volt tapasztalata?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest