- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz JenciHUN #3901 üzenetére
Targus TCB001EU
Termékleírás
Anyag kívül Nejlon
Notebook méret 17-os
17,3 hüvelyk
18-os
Belső méretek. számos számítógépes 440 x 320 x 50 mm
Külön rekesz a nyomtató igen
Szíj igen
Ergonomikus vállpánt igen
Rekesz habbal igen
Csík belül. csatolja a notebook igen
További zsebek ""könnyen elérhető"" zseb
Extra rekeszek dokumentumok
További rekesz a számítógép tartozékok és dokumentumok
Két különösen nagy fő rekesz leértékelődött
zsebek dokumanty, sajtó
Pocket CD, floppy lemezek, névjegykártyák, kulcsok, mobil telefon
külső zseb nagy (pl. A4-es dokumentumok)
Sok külön zsebek a tartozékok számára
Ez a laptop elhelyezésére, valamint a kis nyomtató
A GSM esetében
A külső lamellás lapos cipzáras zseb
Tartomány noteszgép hatékony párnázás
Öv csúszka
Szín fekete és kék[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
DJ. Ru$y
félisten
Itt a 320.49, ami már nem Beta.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
kriszpontaz
veterán
Az NV Geforece Experience automata frissítője egy kalap sz@r. Nem jelez semmit, most szedem le kézzel, hátha felmegy.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz kriszpontaz #3911 üzenetére
Ha fent volt a Beta akkor lehet, hogy azért nem.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
nagyúr
válasz kriszpontaz #3911 üzenetére
Engem már hajnal óta buzerál, hogy töltsem le...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
kriszpontaz
veterán
válasz DJ. Ru$y #3912 üzenetére
Nem volt fent beta. Töltögeti lefelé a játékoptimalizációs hülyeségeket (amiknek semmi értelme nincs mert a beállítások egyenlőek a nullával), arról figyelmeztet, de driver? Minek? Kézzel rákerestetsz, semmit nem csinál. Most tettem fel a vezérlő progit. Simán felment, nem értem miért nem szedi le azonnal.
-
JenciHUN
aktív tag
Az mitől lehet hogy néha napján a Windows 8 nem igazán akar betöltődni? Most pl. nem volt hálózatra dugva a gép, ROG logo megjelenik, azután kellene hogy jöjjön a Windows de csak fekete kép fogad. Hálózatra kapcsoltam és betöltődött gond nélkül. De volt már olyan hogy árammal is ezt csinálta.
-
kriszpontaz
veterán
Nálam folyamatosan elhalkul a hang a HDMI -n keresztül rákötött monitoron.
-
Dano58
tag
Sziasztok! G73SW-nél 90 fokos GPU hőmérséklet (gtx460m) játék alatt normális, vagy ideje újrapasztázni?
-
nagyúr
válasz kriszpontaz #3918 üzenetére
Mostanában nekem is elkezdte és a lejátszó eszközöknél kell mindig buzerálni, hogy menjen rendesen. Szerintem az új nVidia driver lesz a ludas...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
JenciHUN
aktív tag
Hát én nem tudom mi baja ennek a windowsnak de hogy 5 ből 3-szor fekete képernyő fogad indításánál az már kicsit kiakaszt...windows felújítást is csináltam de mint halottnak a csók...valami ötlet?
-
Laci FULL HD
csendes tag
Udv mindenkinek!
Van egy masik Vadallat is!Neven nevezve IdeaPad Lenovo Y510.Vajon ha osszemernek erejuket ASUS G75 (Alien) Vs. (Predator) Lenovo Y510 SSD valtozat,vajon melyik Gamer Gep kerulne ki gyoztesen??
Vajon melyiknek van brutalis fegyver arzenalja?Melyik jobb Gyilkos?
Erdekelne Pro es Kontra mert eppen vasarlas elott allok.
Termeszetesen ASUS-ban is csak a 15,6 colos erdekel osszehasonlitasi alapkent.Igen tudom ez nem az a topik.ASUS G55 -re gondolok.De ugyis a G75 tovabb fejlesztett valtozata.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Laci FULL HD #3929 üzenetére
Legalább lökj egy linket az Y510-esről, hogy milyen kiépítésűre kacsingatsz...
A G55-öst felejtsd el, komoly gamer nem foglalkozik 128bit-es GPU-valTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Az SLI-s biztos kellemesen fűthet...
-
angol
tag
válasz Laci FULL HD #3929 üzenetére
Nem kell elfelejtened a G55-t, ilyennel nyomom 10 hónapja, nemtom a 75-ös tulajok miért fikázzák, ja 128 biteznek meg hogy a 660 nem erőmű, miért a 670 az ? Gyakorlatilag ugyanazt a játékot ugyanazzal a beállítással játszom mint ők, + egy 22" ips moncsit nézek. Ha jó áron hozzá tudsz jutni, nyugodtan vedd meg.
-
nagyúr
JÓvanna'
Természetesen nagyon jó gép a G55-ös; kicsi és baromi erős. Csak annyira bosszantó az Asus-tól, hogy amíg az igazi sznobbúkban (Alienware MX14) meg tudták oldani, hogy a GT555M-es 192bit-es legyen, addig az ÁNUSZÉK nem tudom, hogy miért csinálták ezt. (már a GTX560M-el kezdték, hogy 128bit-esre "butították")Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz kriszpontaz #3947 üzenetére
Hát igen, meg több memória modul is kell.
Kb 100$-al dobhatja meg a költségeket és akkor nagyon "vastagon" számoltam.
Nem hiszem, hogy a piacon pont ez az összeg tartja vissza a ROG vásárlókat.
Gyanítom, hogy inkább valami marketing-megfontolás áll a háttérben;
aki combosabb gépet akar, az köhögje ki a 17"-es masina árát.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
etern
tag
Sziasztok! Néztem az új g750 tesztjét az interneten és ott azt írták, hogy 1 év garancia lesz hozzá. Ezt most csak én néztem be, vagy ez tényleg így lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Hálózati / IP kamera
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Windows 11
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest