- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz smallmer #4596 üzenetére
Érdemes néha levenni az alján a két 'kis ajtót' és kitakarítani ugyanis a szűrők elég jó hatékonysággal dolgoznak. Érdemes kivenni és visszarakni a HDD-(ke)t SSD-(ke)t, nehogy unatkozzanak, esetleg ha szürke importos és alul vannak a memóriák, akkor ott is hasonló elvet alkalmazni.
Mindenki másra használja, CAD, játék stb.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
nagyúr
Mi már futottunk egy kört ha jól emlékszem
DJ. Ru$y:
Jogos,az a biztos,aki szól,hogy jön érte,pakoljam össze a cuccost,stb.
Bár van egy komoly vevőjelölt a szomszéd városban,ő is árul egy régebbi lapost-is,ő azt írta,mindenképp megveszi,de még nem jött össze a kincs.Neki minden kell(plusz hardverek+kiegészítők)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ilyet hogy tudnék szerezni?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Már előtte ott is jártunk,hogy hol találkozzunk-én valamennyire el tudok menni B.pest felé,stb.
Csak drága a benzin.....
Lényegtelen-aki kifizeti és érte jön,viszi.A gép kész,azaz a gyári HDD-n a gyári win(már 8.1,aktiválva)-ez le van mentve Keriverrel,így ha SSD megy bele,arra is fel lehet tolni a kész rendszert 10 perc alatt. -
eneron
csendes tag
Szerintetek érdemes G75VW-ről G750-re váltani?
-
eneron
csendes tag
és amúgy van a G750 panasz vagy hiba?
-
eneron
csendes tag
Mennyit ér most egy használt nagyon szép állapotú 1 év Asus garis ASUS G75VW-T1322D?
[ Szerkesztve ]
-
eneron
csendes tag
Szerinted mennyiért tudnám eladni az enyémet?
-
törölt tag
Sziasztok!
A BIOSban valamit jól elállítottam. A boot fülnél az első dologot ENABLe-re nyomtam és most nem jön be az ASUS logo meg semmi. Nem emlékszem mi volt neve, de van benne x. Van valami reset vagy valami?
-
törölt tag
Melyik driver kell a billentyűzet világításhoz?
-
zolizozo80
tag
-
-
törölt tag
Emberek, azért az a Clevo laptop 180-ért kicsit gyanús volt. Vagy csak nekem?
-
nagyúr
Üdv!
Keresek VX-hez adott gyári GX850 egeret.Adok érte egy GX950-est!
(minimum újszerű legyen a GX850!)
[ Szerkesztve ]
-
bundilolo
tag
Sziasztok Srácok!
Talán tudtok segíteni, van egy ilyen szuper laptopom, ami ugye anno win8-cal jött ki. Van hozzá egy eredeti kódom, de most, hogy win8.1 van rajta nem akarja elfogadni. Valami tippje esetleg van valakinek mit is kellene beállítanom?Üdv,
Lóri -
nagyúr
válasz bundilolo #4645 üzenetére
Tehát arról van szó,hogy teljesen friss telepítés volt,azonnal windows 8.1-es,nem 8-ról frissítve.
A telepítéshez ugyebár generic key kell,de aktiválni már a hivatalos windows 8 kóddal kell.Na ezt most nem fogadja el.
Ez a kód a BIOS-ból van kiolvasva!Elvileg magától is aktiválnia kellene,de az sem volt meg.Ezt még anno is így csináltam,akkor nem volt ilyen gondom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintetek érdemes használni a RAID-et, ha van egy 3.ik HDD amit optibayban használnék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest