- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
Urak!
Tudom, hogy 2 hónappal ezelőtt 460k volt akcióban, de ezen az áron ez jó ár/érték arányú gép? Kb. ilyen konfigurációra lenne szükségem, de motoszkál bennem, hogy esetleg egy olcsóbb verzióba saját beszerzésű memóriával pl. sokat lehetne spórolni.
Szóval, előre is köszönöm!
[link] -
nagyúr
Frissült a Nvidia driver!
-
csevede
tag
Sziasztok. Körülbelül 1 hónapja vagyok egy g751-es tulajdonosa és a hangminőséggel lenne problémám. Ezidáig headsettel használtam, így nem tűnt fel, de a minap rátettem a hangfalamat (logitech z623) és a hangzás messze alulmúlja a korábbi alsó kategóriás laptopomét. Dobozos, gyenge mély, teljesen kiegyensúlyozatlan hangzás. Próbáltam hang driver frissítést, az eredmény ugyanaz. Az előző laptopon dolby home theater-es driver volt, ennyit dobna rajta? Valaki hasonló problémával? Megoldással? Köszi!
csevede felhasználónak 19 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Grózi
veterán
válasz csevede #6857 üzenetére
Vegyél hozzá egy U5 vagy U7-t és nem lesz ilyen gondod.Én stúdióhangfalat használok,ott még hatványozottaban kijön a különbség-nincs olyan asztali pc/lapos amelyik normálisan meghajtaná alaplapi hangkarival.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
DVlad
őstag
Köszönöm!
Azért ezt linkeltem, mert máshol nem találtam hirtelen. Pl. a radiumnál volt -60k akcióval 460k 2 hónapja, de most ott sem találtam meg.
Honnan lehet tudni, hogy ki hivatalos forgalmazó, ha ua garanciát adják? Nyilván magyar billentyūzet, stb. mellett. -
Grózi
veterán
válasz Mikulásbá #6860 üzenetére
Az elsőt és az utolsót megértem és alá is írom,de a Digi-t miért húzzátok le?Mert jóval olcsóbb mint a laptopszalon?
Nemrég vettem onnan Rog gépet és hivatalos gari,magyar nyelvű utasítás stb. megvolt+ az Asus bizalom programba is simán beregisztráltam.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
david5745
tag
Jó estét mindenkinek Csatlakoztam én is a csapathoz egy 751JT-vel az kérdésem az lenne hogy első használat előtt várjak 3 órát vagy ha töltőn van nyugodtan nekiülhetek telepíteni a 3 óra letelte előtt is (használati utasításba írja a 3 órát )???
-
Darth_Revan
veterán
Új bios jelent meg G752VY-hoz és ez van a leírásban:
"Please install OS by USB drive or external USB optical disc drive. Do not use internal SATA optical disc drive.
Na vajon a sok eddig jelzett hiba közül mit javít ez a BIOS, hogy nem javasolt a beépített DVD vagy BD olvasóvan Windowst telepíteni ?
-
Jazz
Topikgazda
válasz csevede #6857 üzenetére
Realtek HD Audio Manager, MaxxAudio Wizard, ezek fent vannak? Telepítés sorrend meg volt? [link]
MaxxAudio-ban állítsd Action-re. (Maxx-Bass/Treble/Volume/Leveler be). Ezen felül a hangszóró beállításainál a Loudness kiegyenlítést is bekapcsolhatod.Nekem a laptop hangszórói is olyan jól szólnak, hogy döbbenet, egy notihoz képest. Szépek a magasak, szép telt a hangzás, szerintem marha jó.
free your mind
-
nagyúr
Profilfrissítéseket kapott az új GeForce driver
Erre utaltam #6856 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
action294
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan >230W teljesítményű tápról, amely kompatibilis a géppel (kompatibilis = feszültség és csatlakozó stimmel)?
-
david5745
tag
Sziasztok A drivereket a géphez kapott lemezről rakjam fel vagy szedjem le a legfrissebb valahonnan ???
-
Jazz
Topikgazda
válasz david5745 #6873 üzenetére
A telepítési sorrend, és hogy mit "szabad" érdemes feltenni és mit nem meg innen: [link]
(Pl. Rog game first kékhalált okoz.
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (Netio.SYS)
Sokáig nem is volt fenn. Feltettem, random időközönként kékhalál. Szolgáltatásokban letiltottam: nincs kék halál.)[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
Topikgazda
válasz thomasa #6875 üzenetére
Már mint amit linkeltem listát? Azt kitenni az 1.hsz-be?
Nálam csak ez az egy kék halál volt. Ezt is a soha nem használt game first software okozta. Nem hiszem hogy ez bios téma. De ha még is az lenne, inkább letiltom a soha nem használt alkalmazást, mint hogy hozzányúljak a bios-hoz.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
nagyúr
Frissült a GeForce Experience!
-
Pacee90
tag
Én nekem olyan,hogy meg akarom nyitni és körülbelül 5 percet tölt míg belép a programba,vagy szimplán be se lép...
-
nagyúr
Nekem is lassan nyílik-de van mikor gyorsan.A frissítést kis ablakban feldobja,kattintásra telepíti is.
-
xcsonte
csendes tag
Nekem se az igazi a hangzás, itt is erősen doboz hatása van!
Leszedtem a realtek drivert az asus support oldaláról, hátha az friss és segít, elkezdtem telepíteni, törölte a régi verziót, majd jött az újraindítás, hogy befejezze a friss telepítését, de minden alkalommal amikor újra indult, nem a telepítés folytatódott, hanem megint a régit törölte, majd újraindítás és előröl... Tiszta ördögi kör, végig csináltam vagy 6szor, aztán inkább egy mégsével kiléptem, különben még most is menne körbe körbe! Ráadásul most már nem találom a rog saját hangkeverő programját sem, ami eddig volt. Jazz te honnan töltötted le ezt a MaxxAudio-t? Le lehet szedni valami normális helyről? Néztem az oldalukat, de ott csak pár ismertető pdf van fent.
És még valami, a touchpad bal gombja kb 20%os hangerő felett berezonál (és nem is kicsit), most egy kis darab papír van oda behajtogatva mellé, de ne már, hogy közel fél millióért ilyenek legyenek! Más is belefutott már ilyenbe, vagy csak engem ver a sors?
-
csevede
tag
válasz xcsonte #6883 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat, sokkal jobb lett, főleg a loudness kiegyenlítés után, de egyébként még mindig fényévekre van az általam elvárttól. Rezonancia problémája amúgy engem is érint, bár ritka, hogy a saját hangszóróit használom,így együtt tudok élni vele.
csevede felhasználónak 19 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Jazz
Topikgazda
válasz xcsonte #6883 üzenetére
Lelehet szedni normális helyről, a "körbe-körbe menésre" is van megoldás. Minden le van írva ebben a hsz.-ben. Enjoy. (#6326) Jazz (#6316) Jazz
free your mind
-
Pocok256
veterán
Na kipróbáltam ezt a divisiont mindent maxra téve 30 minmimum fps és átlagban 35 körül van kicsit meghuzigálva a bajszát el lehet érni a 40 es min fps t és a 48 as átlag fps t
Egész jó megvagyok a géppel elégedve Maga a játék pedig egy hulladék, de ez csak az én véleményemHODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
válasz SkyS1gn #6887 üzenetére
Ja kíváncsi voltam mire képes a dög Játék még lehet jó is bevallom nem sok esélyt adtam neki elég unalmasnak tűnt, de ami jóval zavaróbb volt nekem az a textúrák okádék kinézete... Valahogy így witcher 3 után képtelen vagyok megemészteni ezeket a "csoda" szép játékokat mert mind elég ocsmánynak tűnnek. Na de ez mindegy is. Nvidia cucc kikapcsolásával lehet megint csak a legtöbb fps t nyerni amúgy
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #6891 üzenetére
Vagy en emlekszem rosszul es van ezen a gepen DisplayPort? (Gsync csak DP-n megy)
Update: thunderbolt porton keresztul ugy tunik megy.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #6892 üzenetére
Update 2: hiaba veszel GSynces monitort, a sima G751JY-ban a VGA nincs engedelyezve, hogy aktivalja, igy Gsynces kulso monitor csak Gsynces JY-nal megy. Legalabbis ha Gsync kell
MediaMarktban most akcios a Gsync-es JY
-
vandor01
őstag
jaja... jo aron van ! 435e!
ebbol csak GL752-re futna....CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
nagyúr
válasz vandor01 #6894 üzenetére
Meg vagy te áldva ezzel a GL-el.Ha komolyan akarsz játszani,el kell felejteni a gép elnevezésében a "L" betűt(Light),mert azok csak játékos szemetek,de ha megnézed csak a vastagságát,már röhej.Vajon milyen hűtés lehet benne 2 cm vastagságban?Nem a hardver a lényeg!
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz Darth_Revan #6893 üzenetére
Na ez most érdekes mert technológiailag Kepler alapú vga kell neki és ennyi. Na meg g-sync képes monitor.
Cris99:
Én pl bebujtam egy fal mögé ami nem volt agyon effektezve így látszott a fal maga na ott haraptak a pixelek egy ovis elethubbet rajzol xd[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
aktív tag
Kiterjeszteni, hogy lehet rá a gsyncet?
És egyébként mire jó a gsync? Azt tudom, hogy nem lesz kép töredezés vele, meg stuttering sem, de V sync kikapcsolva és Gsync bekapcsolva között elvileg nincs input lag különbség. Mert az én gépem 60hz monitoros, de ha az alá megy mondjuk 30-40fps-re, akkor érződik, hogy lassab az irányítás, nehezebb célozni, mint amikor rendes 60fpsel megy. Gsyncel is ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
Digidroid
aktív tag
Sziasztok!
A héten én is csatlakoztam a G751JY tulajdonosokhoz Én minden negatív hangvételű hozzászólás ellenére is, a digiprime-nál vásároltam meg, mert egyrészt 10 percre lakom tőlük, valamint ott azonnal a kezembe tudták nyomni a gépet, valamint abban a pillanatban a legkedvezőbb áron náluk volt megvásárolható (a MM előbb is levihette volna az árát ) , de mindegy mert ott tudtam vásárolni hozzá pixel garanciát, nem tudom, hogy az MM-nél lehet-e.
A tapasztalataim a következőek:
-Rendkívül türelmes kiszolgálás.
-Előttem lett kibontva.
-Lepecsételt jótállási jegy (igaz ezt én külön kértem).
-Magyar nyelvű bill. és használati útmutató.
- A hivatalos importőr az Expert zrt..
-Sorozat szám bediktálása után az ASUS Ügyfélszolgálat közölte teljes körű hazai jótállás van rá, nyugodtan megvásárolhatom.
De azért ilyen értékű vásárlásnál szerintem sem árt odafigyelni a részletekre.
Viszont még továbbra is lenne egy megválaszolatlan kérdésem. A beépített aksival nem túl kockázatos az SSD, RAM bővítés Vagy kikapcsolt állapotban ezek a slotok 100%-ig áramtalanítva vannak ezeknél a modelleknél.
Ti hogy bővítettetek Ha valaki tud kérem válaszoljon -
nagyúr
válasz Digidroid #6899 üzenetére
Gratula a géphez,sok örömet hozzá.(ezek szerint csak fehéredik a digiprime.... )
Mivel az akksihoz hozzá sem férsz,tehát semmit nem tudsz vele kezdeni,bővíteni pedig tetszés szerint lehet,no para.
Az Asus Bizalom programba is regisztráld,ha azt is elfogadják már nem lehet gond.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Új - MacBook Pro Retin(2023) 14,2", Apple M3 8 Core, 8GB RAM, 512 SSD, Magyar billentyűzet
- Mechrevo Kuangshi X / RTX 3080 Ti 16GB VRAM / i9 12900HK / 32GB + 1TB
- Macbook Pro 2016 Late 15" Retina (modell: A1707) - alaplap hibás!
- ASUS TUF Gaming FX505D Laptop eladó
- Macbook pro 13 (2017 modell) makulátlan állapotban, 8 gb ram, 8 órás aksi, retina kijelzős stb
- Lenovo Y540-15IRH i5-9300H GTX 1660 Ti
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest