Profilfrissítéseket kapott az új GeForce driver

Az NVIDIA elérhetővé tette legújabb, WHQL aláírással rendelkező 361.91-es meghajtóprogramját. Az új eszközillesztő a Windows 10, 8.1, 7 és Vista operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700, 900 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.15.0428-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-ok támogatását az NVIDIA külön meghajtóval oldja meg.

Hirdetés

Az új drivercsomag számos hibajavítást kínál, többek között Windows 10 alatt nem fogja a rendszer felkínálni a VGA leválasztását az eszközök és nyomtatók vezérlőpultjában, illetve mostantól nem fog összeomlani a meghajtó az Adobe Illustrator CC 2015 megnyitásától. Az eszközillesztő emellett a Hitman című játékok béta verziójához, illetve a végleges Street Fighter V-höz kapott profilt. Ezeket kiegészíti a Monster Hunter Online című játék profilfrissítése, amely a programhoz kiadott új frissítés miatt szükséges, illetve az ARMA 3 című alkotás profilja is javult.

A fentiek mellett SLI profilt kapott az XCOM 2 és a Plants vs. Zombies Garden Warfare 2, valamint javult a skálázódás az Assassin's Creed Syndicate című játékban. Végül a Bless című játékban letiltásra került az SLI.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés