-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
baro32
aktív tag
Szevasztok
Megjött a gyári driver:ASUS Mobile GeForce 346.84 released személyében.
[link]
Tudom hogy jelenleg a 347.09WHQL a legfrisebb ezt azoknak érdemes csak kipróbálni akiknél rakoncátlankodik a gtx980m-es kártya hátha evvel megoldódik valami nekik.HP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
nagyúr
CES 2015: leginkább kiegészítőket kínál az ASUS a játékosoknak
Érdekesek ezek az egerek,pláne a vezeték nélküli gamer!Valahogy nem hiszem,hogy egy komoly FPS játékban is tökéletesen lehet vele boldogulni.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz Mikulásbá #2852 üzenetére
kábelesen is használható
A Sica nekem tetszik. Meg kellene majd nézni élőben is, mert ami legutóbb nagyon tetszett (gx850), arról kiderült, hogy borzasztóan gagyi (razer abyssus-hoz képest). -
-
nagyúr
Ha valaki netán az ASUS shopból akar rendelni valamit,tudok adni neki egy 10%-os kupont,ami 01.12-ig érvényes.
-
baro32
aktív tag
Szevasztok
Ha valakiknek esetleg a multkor linkelt hangdriver nem oldotta meg esetleg a problémáját akkor tessék itt a mostani legújabb: Realtek High Definition Audio (HDA) R2.7x (7409) WHQL
[link]HP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
baro32
aktív tag
válasz Mikulásbá #2861 üzenetére
Ha nem kell akkor hadjad nehogy rosszabb legyen csak megigértem hogy ha lessz újabb akkor belinkekem.
Én még nem raktam fel mert várom a T-Home-t hozzák a nagyobb netet és az iptv-t nem akarok most semmibe sem belefogni nehogy pont akkor állítsanak beHP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
Djatis
senior tag
válasz HUNGarfield #2865 üzenetére
Hol vetted ezt a konfigot és mennyiért?
A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
nagyúr
válasz HUNGarfield #2865 üzenetére
Nekem mindegy,azaz nem magam miatt kértem,csak itt többen panaszkodtak,hogy az új gépben már eleve nem 100-as a gyári SSD.Kicsit érdekes.
-
Djatis
senior tag
válasz Mikulásbá #2869 üzenetére
Valami igen! Mondjuk kicsit bunkó is voltam mert egy harmadik gépet hoztam el! Mert ugye mikor szóltam nekik, hogy zavart érzek az erőben akkor ők ott kibontottak egy gépet és ellenőrizték a gépben az ssd állapotát! Mikor meg mentem személyesen cserélni akkor kérdezte s srác, hogy akkor ami gépet tegnap kibontott az jó lesz én meg vágtam is rá, hogy ne haragudj de bontsunk már ki egy harmadikat hogy az milyen
A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
CSAVI38
tag
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy érdemes e 7012D-t venni a 7015D-vel szemben, vagy csak a proci miatt nem éri meg 30 eFT-tal többet.
SSD-vel kapcsoltaban kérdezném, ti eleve azzal vettétek, és ha igen, akkor milyen ssd van benne gyárilag, Illetve azt szeretném még megtudni, ha külön veszek ssd-t azt simán bele tudom e tenni garivesztés nélkül.köszönöm előre is a válaszokat.
-
nagyúr
válasz CSAVI38 #2872 üzenetére
A többség szerint a proci miatt nem érdemes többet adni érte,a különbség nem ér annyit.
Van gyárilag SSD-s verzió,de az M.2-es csatlakozós-ez kinek hogy,ez már azért jobban megéri.
Szerintem ha te veszel egy sima SATA III-as SSD-t,jobban jársz,meg van a helye a gépben(2 HDD hely),az okosabb megoldás,kompatibilisebb.A sebesség különbséget nem lehet észrevenni a PCIe-s verziós és a SATA III-as között.
Simán bele tudod tenni,a gép alján egy csavar fogja a levehető fedelet,ott amihez hozzáférsz,variálhatsz kedvedre(csak háttértár és memória)-nem jár garancia vesztéssel.Vedd az olcsóbbat,majd egy legalább 256 GB-os SSD-t bele.A memóriát ráérsz később bővíteni-ha egyáltalán akarod,nem fontos,de érdemes.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz HUNGarfield #2879 üzenetére
Imátkozz,hogy beváljon a gép,ne kelljen szervizeltetni.Ez a bolt nem ajánlott a szürke importjai miatt,a márkaszervizek sem szeretik az ilyen boltból vásárolt gépeket.
Kaptál egeret,fülest,hátizsákot is?
[ Szerkesztve ]
-
flector
újonc
Sziasztok!!
Nem nagyon vagyok otthon a laptopok terén ezért lenne egy kérdésem remélem tud valaki segíteni.
Van egy acer aspire E1-571G laptopomcore i3 3110M 2.4 3MB l3
nvidia 710M 1GB
DDR3 4 GBNos a kérdésem az lenne hogy ki lehet e benne cserélni a procit egy i5,vagy i7-esre,mert jön ki pár játék ami megköveteli ezeket a procikat.A többi cucc elég lenne benne és ezért nem szeretném lecserélni az egész gépet.Meg hogy van e értelme ennek vagy csak marhaság amit kitaláltam.....
Tudom nem ASUS csak itt ahogy nézem aktívabbak a felhasználok meg szerintem ennél a kérdésnél mindegy a gyártó.
-
nagyúr
válasz flector #2883 üzenetére
csak marhaság amit kitaláltam.....
Igen!
Ebben a gépben nem lehet cserélni a procit,de ha lehetne,az sem érdekes,mert játékhoz GPU kell,nem CPU!
Ami ebben van GPU,az majdnem a nullával egyenlő.Egy integrált HD4600-as is erősebb.Ha komolyabb gép kell,ezt add el,pótold ki,és akkor lehet keresni gamer gépet.
-
hommeros
őstag
válasz Mikulásbá #2884 üzenetére
Rájöttem, hol lehet a frissítési gyakoriságot emelni:
Azon viszont meglepődtem, hogy rámatricázzák az Iris pro 4200 jelzést, de letiltották...
flector Az ilyen gépbővítéseknél, amikor csak egy komponenst tuningolsz így fel, akkor kialakulnak szűk keresztmetszetek. Lásd vga, memória. Hiába az I7, ha a memóriád 800mhz a vga-d meg egy 30eFt-os desktop kari teljesítményével bír... Viszont a processzor igényes műveletek gyorsak lennének. Keress rá a típusra a neten, hogy lehet -e procit cserélni, mert előfordulhat, hogy igen.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
flector
újonc
-
kozmy
őstag
Melyik alap gépet érdemes meg venni a G750 vagy G751?
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
Readi
tag
hònap vège fele szeretnèk g751jy notit venni Mo-on, viszont Nèmetbe hasznàlnàm, ha nem szürkeimportbol veszem a vilàg gari jàr rà?
g751jy
-
kozmy
őstag
válasz Mikulásbá #2895 üzenetére
Én konkrétan rád gondoltam Mikulásbá, mert ezt a topilat több honapja fihyelem, s tudom, hogy te mind2őt használtad, használod, és neked tutí van tapasztalatod. Én csak is kizárólag játékra venném. Mielőtt bárki meg jegyezné ennyi pénzér miért nem egy asztaligép? Azért mert van és ilyet szeretnék.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
nagyúr
Ahogy már írtam,nem is annyira a hardverek(a procik szinte ugyanazok,a G750JZ-880M és a G751JY-980M között kb. 36% van)-viszont a kijelző!Az IPS, no comment!
Nekem pl. a 751-ben a pirosan világító billentyűzet nem jön be,a másiké a fehér jobb-szerintem.Ez csak személyes megjegyzés,apróság.[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
Mit szóltok ehhez a billhez?
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P17 Szép Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i5-10400H 32/1TB QUADRO T1000 4GB
- MacBook Pro 14" M1 Pro chip 10 magos CPU-val, 1TB SSD 2021 novemberi
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 144Hz
- MacBook Pro 13" 2015/i5/8Gb/256+256
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest