-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3rling
csendes tag
En maradok a 344.75 drivernel, szerintem aki nem SLI cuccban nyomja meg raadasul nem is jatszik a game-mel azaz en addig nem frissitek mig ertelmet latom, bar javitsatok ki ha tevedek es mindenkepp frissitenem kene.
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #2553 üzenetére
Nálam nem volt fenn a béta.Különösebb változást nem veszek észre.
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #2555 üzenetére
Játék alatt sem nyerő, mert sok játék nem tudja tartani a 75 FPS-t vagy nem így lett tervezve és beakadások láthatóak...uninstall.
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #2555 üzenetére
Ez az?
-
St3rling
csendes tag
Ezuton kivanok mindenkinek itt a forumon Kellemes Karacsonyi Unnepeket!
-
Daert
őstag
Elsőkörben Boldog Karácsonyt kívánok minden Kedves Fórumtársnak!
Másodszor pedig valaki meg tudná mondani hogy tudom a G751-ből a BIOS-t előhívni?
Bootolás közben mit nyomjak? F9-F10-F11-F12 -ESC-F1 nem működik.Hogy tudok belépni? -
St3rling
csendes tag
-
Daert
őstag
válasz Mikulásbá #2564 üzenetére
Az F2 bejött de csak Shift+F2-vel.
Az a speckó beállítás meg nem nyerő amit a koléga fentebb említett.Semmi mást nem csinál csak felajánlja az újraindítást
Átfogalmazom a kérdésem hogy tudok boot sorrendet beállítani amikor USB kulcsról telepítenék?
Csak tudnám mi a halálnak kell valamit túlbonyolítani![ Szerkesztve ]
-
Daert
őstag
válasz Darth_Revan #2502 üzenetére
Hol találok olyan win8-at?vagy legalábbis mi alapján keressem?
-
Daert
őstag
válasz Mikulásbá #2575 üzenetére
A Win7 Usb-dvd-tool-al
Egyébként úgy csináltam ahogy a linkelt illető írta,de semmi változást nem tapasztaltam.Mellesleg a beállítás után akkor mit csináljak?Csak mert kezd megenni a fene.Régen nem volt probléma Biosban beállítottam hogy USB-ről bootoljon majd a boot sorrendben szintén az USB-t és már ment is,ezt kerestem most is de nem találom. -
nagyúr
-
Daert
őstag
válasz Mikulásbá #2577 üzenetére
Mindent úgy csináltam ahogy itt le van írva
Kicsit bővebb mint amit koléga feljebb mondott.
Ezt mind megcsináltam,rendben,de hogy érem el hogy USB-ről bootoljon???????? -
vis.p
aktív tag
A Save and Exit menüben sem látod az Boot Override allatt az UEFI USB-t?
Így van beállítva?
79. oldaltól.
Fast boot : enabled
Launch csm: disabled
Secure boot contron: enabled
Ez a 3 beállítás kell az uefi-hez.
Ha így sem megy, vedd ki addig a hdd-t amíg feltelepíted az ssd-re a win-t.[ Szerkesztve ]
-
Daert
őstag
A secure boot controll:Enabled
Fast5 boot:Enabled
Launch CSMiasbled
Boot Option #1: Windows boot Manager
Most így van beállítva de a Boot override alatt nincs más csak:
Windows boot manager (P3: ST1000LM........)
Launch EFI Shell from filesstem evice.
Szal' vinyó ki lesz ebből.......
Bios version:
2.15.1236[ Szerkesztve ]
-
Daert
őstag
Vincsit kivettem,indítom a gépet,de a bios jön be,akármit csinálok.USB-boot opció nincs,F12-re nem reagál,ugyanúgy a bios jön be.Kezdek becsavarodni.......
-
Daert
őstag
Ez a videó segített .
Vinyó kivesz,videó alapján bios beállít és telepítés elindul. -
sunny474111
tag
-
vis.p
aktív tag
-
Daert
őstag
Köszönöm mindenki segítségét
-
sunny474111
tag
Na nem kaptam választ. De minden esetre lehet h megvan miért is halt be teljesen az én rogom winfos install közben.
//Enabling Secure Boot (or disabling CSM) with a standard (MBR formatted) Windows installation, will cause a failure to boot, and at worst a black screen.//
Emlékszem állítgattam a biost előtte,és mintha a secure boot-ot is. És mivel előtte legacy bios-sal volt felrakva így mbr partícióra próbáltam felrakni uefi módban.....és mint ahogy a fórumon is írták,full fekete képernyő,se post se semmi,aztán automatikusan kikapcsolt. Ezek szerint össze hoztam a dolgokat -
nagyúr
válasz sunny474111 #2594 üzenetére
Ja,user error.....
Most olvasd vissza,miket írtál! -
vis.p
aktív tag
válasz sunny474111 #2594 üzenetére
Ez így van, de ezzel nem lehet hazavágni a gépet.
Egyszerűen nem boot-ol és kész.
Nem Te rontottad el.
Egyébként lehet telepíteni uefi-ben secure boot contror disabled beállítással is, de akkor egy hibára utaló vízjel jelenik meg a képernyő bal alsó sarkában. -
sunny474111
tag
Mikulásbá: Na ne nevettess,egy lehetőségnek írtam egy fórum hsz alapján. Ha az "olvass vissza" alatt arra gondolsz h miket írtam a gépről és az asusról akkor a véleményem ugyanaz,hulladék szerviz,támogatás.
Ha egy opció ki és be kapcsolásával bedöglik zero visszaállítási lehetőséggel akkor meg is ette a fene.
Minden esetre állítólag az alaplapot kicserélték és jövő héten jön vissza az ünnepek miatt...
-
nagyúr
válasz sunny474111 #2597 üzenetére
Jogos,viccnek szántam,de lemaradt a smiley.Bocsi,biztos nem esett most jól,enélkül is van gond.
Már látod a végét,az már jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P17 Szép Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i5-10400H 32/1TB QUADRO T1000 4GB
- MacBook Pro 14" M1 Pro chip 10 magos CPU-val, 1TB SSD 2021 novemberi
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 144Hz
- MacBook Pro 13" 2015/i5/8Gb/256+256
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest