-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Readi
tag
valaki megmondaná h lehet visszaállítani a billentyű világítást melyik gombbal?
[ Szerkesztve ]
g751jy
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #3753 üzenetére
Na csak elment a gép a szervizbe és csütörtökön végeztek is vele.
Az email szerint amit a FixDirect küldött, a recovery visszaállítás mellett kapott egy alaplap cserét is
Remélem jövőhéten hozza a futár.
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #3853 üzenetére
Az szép.Akkor mégis volt valami baja?
Én meg kezdek azon filózni,hogy nem kellene eladni a gépem.Ha már ilyen hibátlant kifogtam. -
PPeti1986
tag
GTA 5 alatt valakinek fagyott már ki a laptopja?
Csak a Power gomb segített.
-
crscorehop
újonc
Sziasztok!
G751 vásárlás előtt állok.A laptopszalonnál néztem ki egyet a plusz egy év gari miatt.
Hallottatok mostanában valami más akcióról?
Előre is köszi -
PPeti1986
tag
válasz crscorehop #3861 üzenetére
Rizsora irj ra phn es akkor rajta keresztul + 2ev gart ra.
-
warrior28
aktív tag
Mindenkinek zümmög a hangszóró? Ez komolyan nem igaz. Valakinek van ehhez kapcsolódó szerviz tapasztalata?
Szerk.: Levettem a mélynyomó erejét 0-ra és így már jó. De attól még nem állapot...[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Azt a mindenit...nem is vettem eszre, hogy kijott egy uj bios a g751jy-hoz egy eleg zsiros ujdonsaggal: "Support Nvidia G-sync function."
Ha megoldottak a hirtelen leeso frameratenel a pillanatnyilag bevillano fekete kepernyot (ami az Asus szamara rendelkezesre bocsajtott beta driverben volt), akkor a JY a G-Syncnek hala megjobban best buy lett sok mas gamer laptoppal szemben.
[ Szerkesztve ]
-
Djatis
senior tag
válasz Darth_Revan #3866 üzenetére
És most a frissítés után hol tudom át állítani, hogy ne a win logó jöjjön be hanem a ROG???
Mert nekem vissza álltA magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
nagyúr
Az ATKACPI driver is frissült!
-
vincevega
csendes tag
Bios-ban Boot menü alatt Launch CSM -> Disable. Ezután nekem fekete képernyővel indult egyszer. Lekapcsoltam a főkapcsolóval és újra be. Ezután szépen a szokásos ASUS ROG logó fogadott a Win logó helyett.
Amúgy a 207-es bios frissítés hiba nélkül lement. Felraktam az új ATK drivert is.
Köszi az infókat!
-
vincevega
csendes tag
Egyelőre még nincs G-Sync az Nvidia driver miatt:
http://rog.asus.com/forum/showthread.php?61261-G751JY-enable-G-Sync-with-new-BIOS-207Így fog kinézni a driver, ha majd már alkalmas lesz a G751JY ilyen képességét használni:
http://www.tweaktown.com/articles/6608/hitting-the-g-spot-with-nvidia-s-g-sync-on-the-asus-rog-swift-pg278q/index2.html[ Szerkesztve ]
-
Djatis
senior tag
-
PPeti1986
tag
Winflash miert irhatja ki ,hogy nem asus notebookom van telepitesnel?
-
sztyubit
tag
Sziasztok. G751et szeretnék venni és olyan kérdésem lenne hogy van e széria hibája vagy esetleges hibák amik előjöhetnek. A szerviz mennyire megbízható?
[ Szerkesztve ]
-
kornel1000
tag
válasz warrior28 #3881 üzenetére
Meggyőződésem ,hogy ebből a típusból nincsen 100%-an hibátlan darab.
Hibák a teljeség igénye nélkül:
-Bekapcsolásnál véletlenszerűen fekete képernyő fogad
-Bal oldali usb portok véletlenszerűen megszakíthatják a kapcsolatot az adathordozóval
„Nekem Bios frissítés közben kettő gép lett tégla emiatt”
-Kijelző szellemképes lehet
-Kijelző felhősödése
-Rosszul felhelyezett gyári hővezető paszta, túlmelegedés
-Touchpad szélét a ragasztó elengedi
-Hangszóró recsegése, kattogása
-Akkumulátora 1 hónap használat után 5% elhasználtságot mutat
Amúgy egy piszok gyors gép,szép kijelzővel. -
nagyúr
válasz kornel1000 #3883 üzenetére
Akkor az enyém az egyik kivétel,mert sem ezeket sem más hibát nem produkált eddig(kop,kop,kop)
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #3887 üzenetére
Kihajtottad a belét szegénynek.
-
sztyubit
tag
Bocsi a hülye kérdésért de az MM mit takar. Lehet egyszerű csak most nem ugrik be.
-
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Most látom, hogy van külön topik.
Tervezem egy 750 vásárlását, mert mert néha utaznom kell és az asztali PC-t kényelmetlen cipelni. Egész konkrétan gtx 780m-mel szerelt változatot fogok venni, 200-as ssd-vel és +8Gb rammal.
Mennyire futnak jól vele a mai játékok?
Illetve, ha valaki esetleg tud segíteni: [link] -
Kephamos
addikt
válasz Zoli-bácsi #3894 üzenetére
Haveromtól veszem majd. Az SSD-t ő rakta bele. Asszem G750JH. Még egy év garancia van rá.
-
Djatis
senior tag
Új Nvidia frissítés van 352.86 személyében! Mai megjelenés!
A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P17 Szép Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i5-10400H 32/1TB QUADRO T1000 4GB
- MacBook Pro 14" M1 Pro chip 10 magos CPU-val, 1TB SSD 2021 novemberi
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest