- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz TigerCat #42525 üzenetére
Én nem használtam Spotifyt, most családi előfizetés keretében van Apple Music, ami talán 7.99€/hó, cserébe 5 eszközt lehet hozzárendelni tudtommal. Elég sokat használtam a 3 hónapos ingyenes időszak alatt is, és az elején tetszett nagyon, sok újdonság a fülemnek, folyamatos zene ellátás.
Mostanra azért már kicsit monoton lett az összes zene, mármint nagy általánosságban Dance, Pop, Charting Now szokott nálam menni, és gyakorlatilag minden számot már rongyosra hallgattam benne, és az is elég valószínű, hogy olyan mint a Music FM, minden órában 2x adják ugyan azt a számot.De pl a Beats 1 meg nem tudom milyen adások elég változatosak szoktak lenni, és elég sok van belőle, ha jól láttam, azt ugye legalább tényleg egy igazi ember kezeli.
Összességében nekem tetszik, több ismerősöm is spotifyt használ, én nem tudom az milyen, de ha már integrálva van ennyire jól a rendszerbe az apple music, akkor maradok annál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mini PC
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Metal topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest