Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Attila!

    tag

    Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha találkozott már valaki a jelenséggel. Nem vagyok túlságosan otthon a témában, így nem épp szakmaian fogalmazok.

    Szóval az a lényeg, hogy dobál a net, ha ki/be kapcsolom a wifit egyből helyrejön, de talán mondanom sem kell emiatt megszakítani egy skype hívást elég zavaró, plána mivel sűrűn előfordul.

    Korábban egy régi Belkin típúsú modemet használtam, normálisan működött vele. Új gyorsabb internet előfizetésünk lett, és bekötésre került egy új modem (Tech gyártmányú) és ezzel a wifis modemmel jött elő ez a hiba is. Érdekesség, hogy minden más eszköz a háztartásban teljesen jól működik, családtagok windowsos pc-je, és az én iPad,iPhoneom is. Csak szerencsétlen macbookomon jelentkezik ez a hiba, futattam hálózati diagnosztikát, LAN hibát írt ki rá... Próbálkoztam azzal, hogy kitöröltem a wifit és újralétrehoztam, illetve az újra telepítéssel is. Teljes törlést és újratelepítést nem próbáltam még.

    Azt is kipróbáltam, hogy a régi rutert beledugom ebbe a wifis modembe, nos így nem jött elő ez a hiba hogy folyton elmegy és ki/be kell kapcsolni, de azért így is sokszor elmegy a net (ezeket egy játék közben tudtam megfigyelni) és újracsatlakozik, arról nem beszélve miként lassabb is.

    Valakinek valami tipp? Gondoltam rá, hogy talán kéne egy apple router de talánokra nem akarok alapozni, elég drága ahhoz még használtan is.

    Ja amúgy egy 2014es Macbook prom van, kapitány 10.11.5-el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák