Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sz.balazs.95

    veterán

    válasz HoppMaster #100691 üzenetére

    Elsőnek ami eszembe jut, hogy a Sierra már nem kap security patch-eket. Ami nélkül persze nem válik mindjárt használhatatlanná a gép, de azért na. :) Igaz, lehet patch-elni OS frissítéshez, bár kérdéses, hogy a jövőbeni verziókban miket fognak alakítgatni, és az miknek a kompatibilitását fogja „eltörni” - meg szükségszerűen egy ponton túl már nem is lesznek x86 buildek, és akkor marad valamilyen Linux használata, vagy hátha addigra feltámad az OpenDarwin, és a MorphOS mintájára az lesz a legacy OS-e az Intel Mac-eknek. :D
    Meg azért kisebb extrákat minden kiadás hoz, azt pedig mindenki el tudja maga dönteni, hogy mennyire égető a hiányuk, vagy hogy akar-e Safarit használni, vagy amúgy is mást használ.

    Praktikus oldalról nézve a régebbi gépek fő felhasználása a böngészés, így én a baseline-nak azt a Mac-et tekintem, amin még pont elérhető a legfrissebb Firefox vagy Chrome. Sierrára még pont elérhető a friss Firefox, a Chrome meg El Capitanra is, így az én meghatározásaim szerint a Sierra még pont megfelelő.

    [ Szerkesztve ]

    Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

Új hozzászólás Aktív témák