Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Sziasztok.

    Találkozott már valaki a "pink vonal a kijelzőn" problémával? Hülyén hangzik, és aki nem samsung user valószínűleg nem is fog ilyesmiről hallani, de engem sajnos utol ért, és nem tudom elhinni, hogy a magát legnagyobbnak kikiáltó samsung hogy adhat exnynost amcsin kívül mindenkinek és mit csinál a kijelzőivel, amelyek néha random mdon megdöglenek. A saját weboldalukon is van róla cikk. Az s7-el kezdődött, és azóta odáig jutottak, hogy néhány iphone újonnan a dobozból kivéve is zöld/pink vonalkával bootolt be első alkalommal.

    Nekem egy másfél éves s10e telefonom járt pórul, ami reggel még szépen ment, majd mikor beértem a munkahelyre 12 perccel később, már egy enyhe zöldes vonal futott végig a kijelzőn, ami 2 nap alatt eltűnt, majd pár hétre rá, a pink vonalka jött elő, ami azóta teljesen kinyírta a képernyőt. Ez már akkor is megjelenik, ha csak az aod megy, és minden pixel fekete kellene legyen a közelében.

    Csak samsung teflonokkal fordul elő? Neten csak ezekről van cikk. Szinten minden ismerősömnek be van ütve a kijelzője, egyiknek sincs samuja, de még csak 1 halott pixelt sem hoztak össze, a samu miért döglik meg magától?

    (a telefon az első hónapban (tehát másfél évvel ezelőtt az eredeti tokjában (nem ajánlom) leesett egyszer az aszfaltra, a kijelző nem sérült, 2 pici karcolás van rajta, emiatt bukta a garanciát. )

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák