- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz pach-adams #71500 üzenetére
Nem cserélgetném nagyon. Ez a Jiake nagy másolómárka... Nulla támogatással.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
aytukabozs
addikt
válasz Graphics #71501 üzenetére
jó de ő adná a Jiake-t
Amúgy ja, az s820 klónok ~január óta többször előkerültek már, volt belőlük dual meg kvad is, volt fél meg 1 gigás és a fotoapparát is volt minimum 2 féle bennük, csak a dx.com-on 3 verzió fordult meg ugyanazon a néven
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
svgyula
addikt
válasz maj-viktor #71490 üzenetére
Szia! Ezen csodálkozol? A cubot one is egy másolat!(htc one) De azt is hamisítják!
Most lehet kapni az MTK6582 1/4Gb változatot DE ez a gyártó oldal szerint nem is létezik az utólsó kiadás MTK6589T 1/8Gb volt. Nagyon gyanús, hogy átcimkézett TS7-ről van bagybaszó Nem volt az sem véletlen, hogy cubot feirat volt egyik másik ts7 belsejében[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Dhampir
félisten
válasz Graphics #71481 üzenetére
A ZTE-nek dedikált kameragombja is van, cserélhető és nagyobb az akksija; 2300mAh (Li-ion?), míg az Asusnak nem cserélhető, valamivel kisebb 2110 mAh, viszont Polymer akksi.
Szenzorokban is jó a ZTE, az iránytű mellett még 8-féle szenzort sorolnak fel hozzá.
(#71472) csubuka
Az AsiaCenterben, vagy egy piacon nem kapható olyan, ami jó lenne?
[ Szerkesztve ]
-
atuci
őstag
Sziasztok!
Vacillálok már pár napja Lenovo s660 illetve Xiaomi Hongmi között.
A Lenovo mellett a fém hátlap ill. a 3000 mAh akku szól.
A Hongi-t meg a MIUI miatt venném (bár még élőben nem láttam, de mindenki dicséri.) illetve fotókon jobban néz ki.Jelenleg egy Lenovo A660 van, nincs is vele semmi gondom, csak néha dühítően belassul a telefon névjegyes része, persze akkor, mikor fontos lenne gyorsan telefonálni.
Játszani csak max. szókereső meg snapszer, de a gyerekek miatt mindenféle vacak is fel van telepítve .
Multimédia nekem nem szükséges, de net, email és néha GPS kell.Ha minden igaz, akkor lassan lesz 4.4 a Lenovo-ra is, Xiaomi-ra meg folyamatosan van fejlesztés.
A lenovo-nak újabb a hardvere, de a Hongmi sem lassú.Lesz esetleg Cyangenmod-os ROM ezekre, vagy esélytelen?
Egy Samsung Galaxy Tab is van a családban, arra mindig van új CM ROM, pedig már vagy 4 éves.Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
-
maj-viktor
őstag
válasz cappa72 #71499 üzenetére
Hol látsz te 2,5 GB RAM-ot!? O.o (ezt tuti valami kamu ali-s eladó terméklapjáról jött ugye!? )
(#71505) svgyula
Jó persze van iPhone és Samsung-nak is "koppintása", de hogy a koppintásnak is van koppintása... xD(#71508) atuci
És az a Lenovo a660 eladósorba kerül!? Régebben akartam venni, de pont lecsúsztam róla...
(bár most nincs is nagyon cash-em rá, de egy jó ár esetén kerítek rá! )[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
nagyúr
válasz maj-viktor #71513 üzenetére
Sajna a gyíkbájing oldalon a screenshot-oknál... [link]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
maj-viktor
őstag
válasz cappa72 #71516 üzenetére
Ohhh valóban... (azért ez a geekbuyingtól gáz), de az sokkal inkább a ROM (Flash memó) akarna lenni, mert ugyebár 4GB esetén a felhasználható 2,5GB reális... mondjuk azt a screenshot-ot tényleg nem tudom hova tenni... miért RAM, ROM helyett... (pedig a leírásukba 1GB RAM van)
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
nagyúr
válasz maj-viktor #71517 üzenetére
Igen, "gáz".
Leginkább nem én akarom kitalálni vásárlóként, hogy ők mit nem adtak meg pontosan.
Kissé férevezető.
Éles a piaci verseny. Náluk ez is beleférhet.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
atuci
őstag
válasz maj-viktor #71513 üzenetére
Lehet róla szó, csak előtte meg kell érkezzen a másik
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
-
hungobungo
senior tag
A bill. kiosztás nem függ össze a felület nyelvével, megadhatsz az alap android AOSP billentyűzetben is bármilyen nyelvet, nem kell 2345 másik bill-t telepíteni hozzá...
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
PREM1Z
tag
Megerte a varakozast, de hogy az elephone legyen az elso?
Elephone P8-9 4.4.2 KK Android Mostmar remelem jon a tobbi telefonra is (de kar h Star N9800at vettem ez helyett) -
Crytek
nagyúr
Next PC Upgrade: 2022
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Több heti levelezés után azt hiszem nyugodtan kijelenthetem a Comebuy nem ajánlott akkor ha garancia fentforgás alakul ki.
Adják a hülyét majd mikor megnyugszanak,hogy 45napon túl vagyunk,akkor már nem válaszolnak.
Szerencsémre csak usb kábel hiba van.
És rendeltem Antelife-ról.
Remélem az is megjön
Igen speckó kábel nem standard mini/mikro usb. -
PREM1Z
tag
válasz citkar #71524 üzenetére
Hal istennek nincs nagyobb problema a telefonnal, esetleg csak annyi hogy neha neha amikor elkezdenek zenet hallgatni egyszer csak leall es kiirja a poweramp, hogy tul sok hibas fajl. Utana a fajlkezeloben nem tudok ramenni az sd kartyara. Unmountolna ilyenkor az sd kartyat? Talalkozott mar valaki hasonlo hibaval?
Es mivel nem birom ki megprobalom portolni az enyemre, ha mar custom rom nemsokara kesz lessz hozza amit csinalok. Van egy sejtesem hogy nem fog mukodni mivel nincsenek meg a 4.4 driverek hozza Esetleg nem tudja valaki hol lelhetoek fel a Star mobilokhoz az official romok? Gondolok itt a Star forumara, tudna valaki egy linket adni hozza?[ Szerkesztve ]
-
mcll
senior tag
Lányomnak most 29-én megrendeltem a telefonját (Lenovo A850) Tmallboxról DHL-es kiszállítással, tegnap tett Shipped statusba téve és meg is kaptam a Tracking-et is azzal hogy 2-3 nap és megjelenik a DHL rendszerben. Miért tart 2-3 napig? Egyébként kb mikorra várhatom hogy beérkezik hozzám a futár?
Gondolom lesz Vám is (számolok vele). Mikor kell beküldenem a számlát? (gondolom az a számla megfelel ami a tmallbox honlapon a rendelésemnél PDF-ben kiettek a kici sárgák."Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
svgyula
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
Lenovo A850+ kézben.
Woww kategória. A kijelző felbontását nem érzem kevésnek, kamera jó, rendszer villám.
-
Graphics
Jómunkásember
Teljesen más design, illetve a régebbi Lenovo rendszer helyett már az újabb VibeROM
Árban pedig közel azonos.
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz Graphics #71537 üzenetére
Néztem én is pár hete/hónapja, hogy ők is jó kínai módjára a külsőt meghagyták, tök ugyanúgy néz ki (ugyanaz), mint az elődje csak a SoC-t cserélik, de már akkor 170-180 USD volt (most meg 160), gyakorlatilag az egyik legolcsóbb és várhatóan jó minőségű 8 magos (igaz M-s). Gondolom a nagy méret és/vagy a viszonylag kis felbontás miatt hanyagolják páran, bár teljesen használhatónak tűnik (lehet a puszta mérete ami többeknél gond).
Nekem a külseje szimplán nem tetszik, pedig jó ár/érték arányú, az biztos.[ Szerkesztve ]
-
-
citkar
addikt
válasz Graphics #71539 üzenetére
Valóban, akkor csak a képek voltak rosszak vagy az is lehet, hogy nekem nem tűnt fel, mert hasonló, kicsit csak frissítettek rajta, jót tett neki, így egymás mellett feltűnik, de még mindig nem az én ízlésem.
Mindemellett, ha a kamera is vállalható (és csak az) akkor ennyiért szerintem jó vétel nagyon. -
b0bcat
addikt
válasz Graphics #71539 üzenetére
Milyen SIM-ek mennek bele az újba? Két "nagy" (azaz mini)?Most látom, hogy ezt a - szerintem pozitív - fícsört meghagyták. Érdekes, hogy a Minideal-en is a termékfotók között a régi képe díszeleg...
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
NoNick
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, tudnátok olyan kétkártyás telefont ajánlani, aminek a kamerája hozza egy ősöreg SE K800i szintjét, de nem kerül csilliárd forintba? Egyéb dolgok még, amit tudnia kellene: Google Play, és magyar menü. -
roxan
senior tag
Üdv!
Páromnak vettünk egy Qilive Q4812 dual simes Auchan-os androidos telót. Igazából nincs vele semmi baj, jól össze van rakva, megy rendesen, csak egy bosszantó dolog, amit nem sikerült megoldanom.
Van benne 2 sim. Egy T-mobile (üres a kártya, nincsenek rajta számok) és egy Telenor (számokkal). A telefon memóriájában a gmail-hez szinkronizálva van egy címtár. A kontaktoknál mindegyik megjelenik (gmailes és a telenor sim-es is), viszont bejövő hívásoknál csak a sim-en lévő számokat tudja beazonosítani és kiírni a nevet hozzá, a telefon memóriájában lévő kapcsolatokat nem. Csak a számot írja ki. Így nem mindig tudja a számról, vagy sms-ről, hogy ki hívta, írt neki.
Megpróbáltam kivenni a telenor sim-et, áttenni másik slotba a T-set, de mindegy. A memóriában lévő kontaktokat nem kapcsolja a számhoz. Akkor sem, ha csak a T-mobile sim van benne. Tehát nem a másik kártya zavar be, hanem a telefonban tárolt neveket nem kapcsolja a számhoz.
Esetleg valakinek valami tipp?
-
klogw
aktív tag
Ilyen áron kár volt lemaradni róla.
-
dReFiX
senior tag
Hali. Ki lehet valahogy deríteni, hogy miért indul újra a telefon kB 2-3 óránként? Pin kódot nem kér, logó aztan újra tölt . Nem értem.... Gyári W200S rom. Valami wr8 w1315 v21
Ötlet? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p3815/
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./p3824
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest