- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
Azon a videón micsoda bizalomgerjesztő egy figura . Még az exponáló "gombot" sem találja. Alig kisebbségi, zöld fal, kék szekrény... Jájj, ezekután akkor se rendelnék tőlük, ha kizárólag csak náluk lehetne bármit is kapni Igen, van előítéletem
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
jarhead
csendes tag
Sziasztok
nem tudom ki tapasztalt már olyant hogy a Blackview JK809-es telefonnak a ket also gombja a vissza lépés és a másik nem érzékeli hogyha hozza érek próbálkoztam mar reboot-al és gyári vissza állítással is de egyikkel sem javult meg...
nem tudtok erre valami megoldást mit próbáljak ? -
t420s
aktív tag
Üdv!
Újra cubot GT99 GPS ügy.
Az összes közkeletű szoft trükköt (mediatek based device gsp problem kulcsszavak) végigzongoráztam.
Semmi.
Zéró GPS signal a szabadban.
Volt EPO udpate agps update MobileUncle MTK Tools gps fix NTP server fix stb stb
Semmi. Semmit se lát, zéró jel.Küldjem vissza vagy van még trükk?
-
t420s
aktív tag
válasz Laza... #64755 üzenetére
na most elmondom hpgy ÉPP ITT a PH fórumon vetettem fel egy másik mediatek mobil kapcsán hogy az összes mediatek chip-es mobil gps-e szar.
erre itt kioktattak (vissza lehet keresni!) hogy baromságokat beszélek, nem a mediatek soc a baj hanem a gyakorlati megvalósítás.
és pl. itt van a cube gt99 ami lám mediatek eszköz és hibátlan a GPS.
kedvem lenne visszakeresni és az összes hozzászólót aki szerint a mediatek = szar GPS = baromság álláspontot képviselte megkérdezni hogy akkor hogy is van ez.és nézz valami normális GPS-el rendelkező telót
-
t420s
aktív tag
válasz CoolBoy323 #64756 üzenetére
megvolt!
eredmény: le se írom.
kitalálható.egyébként is totál nonszensz hogy egy vadi új mobilnál alufóliákat kell tekergetni.
tekergesse a halál.
küldöm vissza rájuk verem a shipping policy miatt visszaszállítás költségét is és b**sszák meg a szar mobiljukat.antenna bővítése fóliával
-
t420s
aktív tag
válasz konigjanos #64759 üzenetére
aha. érdekes módon nálam ez zsinórban a harmadik mediatek mobil más-más gyártóktól amiben a gps egyszerűen halott.
érdekes.akit érdekel: zopo cubot xiaocai (bizony az egekig magasztalt xiaocai)
.gyártási hiba mindenhol előfordul.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Érdekes...
Tehát akkor az állításod szerint az ÖSSZES MTK chipset telefon GPS-e része szar?
Mit teszel, ha kiderül, hogy legalább 1db jó? Arra már gondolni sem merek, ha netán 2db jót tudnak neked is mutatni...
Aztán lehet keresgélniAzt ugye csak halkan jegyzem meg, hogy 5 percen belül: SZERKESZTÉS használata
[ Szerkesztve ]
-
pietrrr
aktív tag
Hejhó!
Tudtok ajánlani olyan dualsimes telefont, ami 30-35ezer forint kürül kapható, és itthon meg tudom venni készpénzért?
Köszi! -
t420s
aktív tag
válasz CoolBoy323 #64763 üzenetére
na azért vigyázzunk konkrét termék ajánlásával mert a mostani épp itt a PH-n egy hasonló "esküdözés" nyomán vettem és lám ez lett a vége.
a gyengébbek kedvéért: lehülyéztek és kioktattak hogy nem minden mtk szar mert lám: és itt egy típus tök jó.
na megvettem azt.
nem folytatom.Zopo ZP700 pl villámgyors
Nem lehet, hogy barlangban vagy?
-
törölt tag
Ajjaj, kezd ciki lenni a dolog
Ez már kettő.
Te próbáltad pl. bekapcsolni a GPS vevőt? Néha csodákra képes ez a kicsiny mozdulat.Bár ha belegondolok, hogy a Blade I-es gépem, ami nem MTK chipesetes, alig talál hódat, annyira, hogy BT vevővel oldom meg, akkor mi van? Lehet a qualcomm minden chipsetes telefonja szar GPS vevős?
-
t420s
aktív tag
válasz #32577792 #64761 üzenetére
hát legalábbis erősen a "poor" kategória.
és igen. TARTOM az állítást.
és nem csak én.googel mtk soc gps problem és eláraszt a mocsok.
tessék utánamenni.nem véletlen hogy az ebay-en még külön GPS fix set is kapható CSAK mtk eszközökhöz (ami nem más mint egy kis antennácska)
de azért odaírják: nem garantált hogy ezzel jobb lesz....Tehát akkor az állításod szerint az ÖSSZES MTK chipset telefon GPS-e része szar?
-
Nem a chipsetre kell fogni a hibás antenna tervezést és kivitelezést, illetve az összerakás hanyagságát.
Erről gondolom kevesebbet olvastál, de hozzá tartozik.GPS fix set is kapható CSAK mtk eszközökhöz (ami nem más mint egy kis antennácska)
Ugye?B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
t420s
aktív tag
válasz #32577792 #64767 üzenetére
annak én már naygon örülnék ha "alig találna" mert ez azt jelenti azért csak bejön valami.
de ilyet még nem is láttam: szavad ég alatt zéró jell-egy árva jelfoszlány se mérhető
a gps logger raw gps adatai szerint zero signal. mintha nem lenne gps chip sem.
a tabletem még az asztalfiókban a panel épületben is mér jelet. az már kérdés hogy ez a pozícióhoz kevés de kap jelet.alig talál hódat,
-
szili.tamas1
senior tag
En nyuzom egy ideje a telefonomat, de eddig meg se fordult a fejemben hogy megnezzem jo-e a gps. Az elozo, xperia u-e a ket eves mukodese alatt egyszer sem talalt jelet, az elozo nokia x6 szinten nem talalt a harom ev alatt egyszer sem (mondjuk nem is probaltam sokszor). A kedvedert mostmajd megnezem a lenovo talal-e valamit.
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
törölt tag
De barátom
Te azt állítottad, hogy ÖSSZES szar...
Ehhez képest....
No mindegy, szerintem nem kéne olyat állítani, ami nem igaz. Ennyi.
Vegyél hozzá BT vevőt és már megy isNa, részemről ennyi, mert az állításod cáfolva több soron.
A másik: kéretik nem hozzászólást gyűjteni és használni a szerkesztés gombot!!
Ez nem GPS függő dolog talán[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
válasz konigjanos #64759 üzenetére
Persze. Nyilván az a Cubot One is gyártási hibás volt amit én próbáltam nemrég (6589T). De teljesen mindegy, hogy hogy nevezzük, lutri az egész. Nagyon nagy lehet a szórás. Thl W8-al is persze csak én szívtam meg. Nyilván az is véletlen volt.... Vajon a Haier W910-re, ami nem MTK, vajon miért nem panaszkodik senki GPS-re? Pedig az is kínai.. De persze nyilván ez is csak véletlen. Nem akarok vitatkozni, elnézést, csak hangosan gondolkodtam...
-
MODERÁTOR
-
madrac
senior tag
válasz Viktor0610 #64782 üzenetére
Hogy értve? Mikor megkaptad kínából, így nézted meg először a GPS-t? Az tényleg nagyon szuper! Bár a Hongmi GPS-ét mindenki nagyon dícséri. Bár ez volt a Thl-el is kb. annó, mégse békültem ki vele.. Szóval ez olyan - hiszem, ha látom, hogy a saját rendelésű telefonom is így működik..
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
sbe561
tag
-
t420s
aktív tag
válasz herdsman12 #64779 üzenetére
így van. ugyanis elhittem azt amit most is itt nevetséges módon erőltetnek: nem az MTK a gond hanem az adott mobil.
de ígérem ezt a hibát soha többet nem követem el.
nem tudom mi lesz a következő mobil, de egyet 100%-ban tudok: nem MTK lesz.
akármi de az nem.Kettő rossz után megvetted a harmadikat?
-
MODERÁTOR
Hát nem tudom... Lehet, szerencsés a kezem, de az ismeretségi körben nem egy MTK-processzorral szerelt gép van, mind tökéletes GPS-vevővel bír.
Kapásból fel tudnék sorolni 3 gyártótól 4 készüléket, és mindben teljesen rendben volt/van a GPS.
(Az okosok azt mondják, hogy nem a processzor a hibás, hanem a GPS-antenna rossz kivitelezése/beépítése.)
Xiaomi 13T
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #64788 üzenetére
nálam is 3 dual MTK.. teló
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
pld. OT 997D-nél úgy tudom szoftveresen javították, amúgy sem volt sz@r de sokkal jobb lett.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
t420s
aktív tag
tökéletes?
eszerint ICANN military grade eszközökről van szó nyilván...vagy a NASA eszközparkját kaparintottad meg?
tökéletes....
egy konzumer szemétben a tökéletes szó maga a fogalom megcsúfolása.
mind tökéletes GPS-vevővel
-
t420s
aktív tag
de ha már itt többen is screenshot-tal kábítanak hát én se vagyok rest:
ímelátható: zeró perces agps state, van aktív wifi (ip geolocation? hm?), epo state szintén zéró perces, idő NTP-hez szinkron...
nem folytatom
a kép magáért beszél.
a szabadban egy árva felhő nem volt az égen. -
MODERÁTOR
Jajj, hagyjuk már ezt!!!!
Ez a duma pont olyan rossz, mikor egy mobilos körökben jónak számító kamerát kezd valaki ócsárolni....
Nekem, és a felhasználók 99,999999999999999999999999%-ának megfelel az a GPS és az a kamera, ami azokban a készülékekben van, amiket én (és a felhasználók 99,999999999999999999999999%-a) jónak vél.
Az, hogy a te vájt GPS-vevődnek ez nem felel meg, az érdekelje a maradék 0,0000000000001%-ot és persze téged!
Xiaomi 13T
-
t420s
aktív tag
válasz Viktor0610 #64795 üzenetére
ld a képet.
ember nincs akinek ez megfelelne.egyetlen elvárásom van: hogy működjön. de sajna ez a nagy elvárás nem teljesül.
persze lehet túl sokat kérek.
szeretnék mondjuk egy órán belül egy gps fix pozíciót.
ez túl sok úgy tűnik.hogy a te vájt GPS-vevődnek
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nekem is volt egy olyan készülékem (nem MTK-processzoros), ami nehezen talált GPS-jelet. CyanogenMod ROM-mal javult a helyzet, tehát az én esetemben valószínűleg szoftveres gond volt.
Lehet, te is kifogtál egy rossz GPS-vevővel szerelt darabot, de ebből nem az a tanulság, hogy az MTK szar (mert NEM az), hanem, hogy jobban meg kell nézni, mit vesz az ember, mert igenis van olyan eszköz, ami az emberek döntő többségének megfelel.
Xiaomi 13T
-
hevizms
addikt
válasz madrac #64781 üzenetére
Ha megmondod hogy töröljek mindent,illetve mit csináljak,nagyon szivesen megteszem és megosztom.
Amugy ma is próbáltam és szintén net nélkùl kb 15 mp alatt poziciót fogott a 3 betűs.Mivel ma romot cseréltem,igy biztosan nem volt előzetes agps adat.De bármilyen tesztnek alávetem a Hongmit amit csak irsz,mert ilyen jó gps-es telóm nem volt még. -
t420s
aktív tag
válasz Viktor0610 #64797 üzenetére
amennyi tesztet user review-ot én végignyálaztam...
ennél jobban állítom ember nem nézi meg hogy mit vesz mint én.de ebből is tanultam: fogok én ezentúl teszteket bújni? bújjon a halál.
a hasamra ütök rámutatok X mobilra aztán ennyi.
ilyen szart hasraütésből is vehetek és még az időm is megmarad.hogy jobban meg kell nézni, mit vesz az ember,
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest