Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • svgyula

    addikt

    válasz rothfb #164982 üzenetére

    Szia! Én azzal kezdeném, hogy lekapcsolod minden hálózatot(wifi, mobilnet) és megnézem akkor is ugyanúgy meríti-e az aksit? Nincs kizárva, hogy azért fut állandóan mert valahova kommunikál! Az ilyen alkalmazástól érdemes rövid úton búcsút mondani! Kizártnak tartom, hogy nincs másik kamera alkalmazás ami ugyanolyan jó minőségű képeket készít! A szoftver mindig a második vonal. Az első a hardver, ha az sz@r akkor azon semmilyen szoftver nem segít maximum csinál egy festményt aminek általában semmi köze a valósághoz. Kicsi túlszaturálja a képe és máris olyan a hatás mintha sokkal jobb lenne pedig ugyanaz az optika szállítja a "fotonokat". Amúgy van még lehetőség és érdemes megnézni az alkalmazásnál az engedélyeket! Ezeknek fotók és videók, hely(opcionális) kamera és mikrofonhoz lehet engedélye! Bármi más ott van az gáz! Az engedélyek alatt(nálam) van olyan menü: az app szüneteltetése ha nem használja! Ezt be kell(ene) kapcsolni.
    Más!
    Van egy kérdésem:
    Tegnap megkeresett egy ismerős a következő problémával:
    a lánya telefonjával a barátja valamit csinált és lát minden mozdulatot, ismeri a jelszót el tud olvasni minden üzenetet.
    Én javasoltam egy fiók törlést a telefonon, web-es felületen jelszó csere a fióknál és a telefonon egy gyári visszaállítás! Sejtésem szerint(talán) a telefonklónozó alkalmazást indította el a fickó de mivel nem láttam így ez csak tipp. Használta valaki ezt az alkalmazást?

    Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák