- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple notebookok
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackeL
tag
Ugye ebbe a "pro" verzióba Mediatek proci van, de tény, hogy kb 5000Ft a differencia, annyi a gondom, hogy az M40 nincs eu raktárban...
-
cidalain
veterán
válasz JackeL #84252 üzenetére
ha a szállítási idő nem olyan fontos, akkor EU Priority Line szállítással Kínából ugyanúgy megjön extra fizetés nélkül, csak lassabban.
ekkor az eladó behozza az EU-ba a saját költségén, és lényegében neked EU-ból adják fel a csomagot, így nincs semmi vám, áfa, egyebek[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
bl4ze
veterán
válasz JackeL #84252 üzenetére
EU Priority Line-nal igen hamar kézben volt minden sarctól mentesen EU kék matricával :
07 Jan 2021 00:59 Electronic Notification of Shipment Received
12 Jan 2021 00:59 Entry into the postal network
14 Jan 2021 21:29 Arrival at delivery office HU 1835
15 Jan : DELIVEREDBátran rendeld meg a lényeg EU Priority Line szállítás !
.:. bl4ze .:.
-
M.Ildiko
tag
válasz ratobi #84256 üzenetére
Miért is?
Amikor kerestem, nem mélyedtem el a chipek és belső felépítés rejtelmeiben, mert ennyire nem értek hozzá, azért egy kicsit igen. Nem láttam alapvetően más különbséget, mint a sim-slot, bár bizonyára lehetett. Amire felhasználni akarom, annál mindegy, mert újságot olvasni, vásárláshoz infót gyűjteni, tv-got, vagy más csatornán műsort nézni megfelel. Az már csak hab volt a tortán, hogy ismeri és jól használja a digis simkártyámat, tudja a volte-vowifit (ki is próbáltam, valóban megy), és ugyan csak kihangosítva, de normálisan lehet telefonálni is. Ilyen módon hangos kommunikációra is jó lesz. Ja és van magyar támogatás, pedig nem jelzik a leírásnál. Nem tökéletes, van néhány angolul megjelenő menüpont.
Minden nap használom, hiszen ezért vettem. Tokot itthonról szereztem be hozzá. Egy kicsit nehéz, ha kézben kell tartani, nem tudom letámasztani valahova, de kézreáll.
Úgy szinkronizálta le a telefonomat, hogy minden azon levő programot is átpakolt, ezek közül van amit frissíteni kellett, van amit újra kellett telepíteni, és volt ami ment csont nélkül. -
kristof123
őstag
Ahogy ígértem írok egy pár sort az Alldocube iPlay 30 tabról. Ez személyes vélemény!
2021.01.06-án rendeltem meg cseh raktárból és 12-én már átvettem. Szóval a szállítás nagyon gyors volt és a csomag is olyan állapotban érkezett meg ahogy annak lennie kell. Normálisan be volt csomagolva, sérülés és nyomódás mentesen érkezett meg.
- Egyben van a készülék első ránézésre, de hosszabb használat és szemügyrevétel után látszik, hogy a simfoglalat picit kiáll a házból és sehogy sem lehet normálisan bepattintani.
- A gombok kotyognak, de a nyomáspont szerintem rendben van.
- A kijelző jó, szép képe van. A fényereje nagyon jó. Olvasni, youtube-ot nézni és filmezni... teljesen jó.
- Hangszóró van rajta, ki is próbáltam, hogy működik-e, de ennyi is volt (kamerákkal is ugyan ez a helyzet, kipróbáltam, van rajta de ennyi is volt). : D
Nem használom, csak fülhallgatóval, azzal pedig normálisan szól.- Összességében rendesen össze van rakva a készülék. Kézben tartva nem érződik, hogy egy olcsó tablet.
- Olvastam, hogy másnak is belassult a böngésző. Nekem Mozillával csinálta és akármit csináltam nem javult meg. De érdekes módon csak egy bizonyos linken/oldalon csinálta, sehol máshol.
- Az akksija nálam 11 órás kijelzőidőt produkál, ami szerintem nagyon jó. DE feltölteni kész rémálom. Nagyon lassan töltődik fel.
Mindenkinek szívesen ajánlanám, ha időközben nem jött volna ki az iPlay 40, ami hasonló áron jóval többet nyújt.
Üdv,
K.[ Szerkesztve ]
-
zolko74
tag
válasz kristof123 #84258 üzenetére
Ez valami egyedi probléma lehet, mert nálam hibátlan a sim foglalat.
A töltési idő pedig ebben az árkategóriában szerintem elfogadható. Este rádugom a töltőre, reggelre kész.
A gyári tokot szerintem érdemes megvenni hozzá. Nagyon rendben van a minősége.[ Szerkesztve ]
-
Forraszto
tag
Üdv!
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
10"■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Külföld is teljesen jó■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, böngészés, stb.)
Böngészés, youtube, maximum néha NAS-ról sorozat. Játék szerintem soha kb.■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
40e FtSzóval a kérdésem az lenne, hogy Teclast p20hd, iplay 20 vagy valami más ebben az ársávban, ami jó, illetve ezek közül melyik és miért.
Köszi előre is.
-
cidalain
veterán
válasz Forraszto #84261 üzenetére
Igen, ebből a keretből nagyjából ezek közül választhatsz.
A következő ugrás 50000 forint környékén lenne az alldocube iplay 30, vagy iplay 40, teclast m30 személyében.Mindkét általad kinézett cucc teljesíti azt, amire szeretnéd. Amelyik szimpibb, olcsóbb, könnyebben beszerezhető, ez alapján döntenék
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tamás86
tag
Sziasztok agyalok egy Teclast m40 en de néztem videot róla és a kijelző mattabnak tűnik az iplay 30 pro nál élőben milyen akinek van meg vagytok elégedve vele?Köszi a válaszokat.
-
peterr85
tag
Sziasztok,
Céges környezetbe keresek táblagépeket. Felhasználásukat tekintve a szerverünk egy megadott mappájához kell hozzáférniük, ahonnan a dolgozók pdf dokumentumokat nyitnának meg. Semmilyen más feladatot nem végeznénk rajtuk (a pdf-ek olvasása viszont egész napos program lesz). Kritérium, hogy legalább smb2 protokollt tudjon, legyen rajta Play áruház és lehessen rá Total commandert, illetve LAN plugin appokat tölteni. 8-10" méret lenne az ideális. Összesen kb. 70 db gépet kéne beszereznünk, így mindenképpen a lehető legköltséghatékonyabb, de megbízható megoldás érdekelne. Az áramellátás mindegyik gépnek külön lenne biztosítva, így nem fontos, hogy nagyon hosszú üzemidővel rendelkezzenek. Tudnátok segíteni, hogy milyen típusok jöhetnek szóba?
Köszönöm!
-
ROBOTER
addikt
Sziasztok! A Chrome lapválasztó sávja rendszeresen, naponta többször leáll, nem érzékeli a váltást, bezárást. A böngészés viszont zavartalanul megy az adott lapon tovább. Ez ismert hiba? S7+
-
baal-amiga
senior tag
-
zolko74
tag
válasz tucsok. #84263 üzenetére
[iPlay30 gyári tok]
Én az Aliról vettem, akkor ott volt akciós. -
zolko74
tag
válasz tamás86 #84265 üzenetére
Nem hiszem, hogy van itt olyan akinek mindkettő van otthon.
Az iPlay30-ban a tesztek szerint sokkal jobb a kijelző.
[Itt egy teszt a TechTablets-től] -
ROBOTER
addikt
válasz baal-amiga #84271 üzenetére
Köszi, nálam is működik a módszered!
-
őstag
Ujdonsult tab s7 tulaj vagyok, kapott innen mar vki oneui 3.1es updatet?
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz peterr85 #84267 üzenetére
Huawei Mediapad T5 10 jó lehet a vázolt célokra.
10", FullHD kijelző szerintem kell a pdf-ek miatt. Play áruház a mediapadeken van még. Edigi/Emag talán le tud szállítani 70 darabot, bár kifutó modellként nem biztos, utána kell kérdezni. Nincs is most rossz áron.Elfogadom a sütiket.
-
bigdady
nagyúr
Hali
75-80e környékén, esetleg (100e de inkább ne) mi most az ajánlott 10-es méretű tablet? (amin fut play vagyis pl huawei kizárva) 11 éves gyereknek kéne játszani
És 8 colban?[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz bigdady #84283 üzenetére
A T5-ös Huaweien van Google támogatás, és nem is fog megszűnni róla. Ha a Huawei mégse szimpi, akkor csak Lenovo marad, P10, M10, vagy a Samu Tab A7.
3 GB ram legalább legyen benne, de 80-ért már elvárás lenne a 4 GB ram is (nem tudom hogy alakulnak most az árak, nagyon változnak, de talán akcióval belefér valamelyik fentinek a 4 GB ramos változata)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
zolko74
tag
válasz bigdady #84283 üzenetére
Hamarosan kapható lesz az új [Lenovo Tab P11] is.
-
zolko74
tag
Pár napja néztem, akkor még nem árulták.
Szerintem drága.
[A vizeseknél "csak" 122e.]
Lesz ez még olcsóbb is. Mondjuk én ha vennék, akkor már a 6/128GB alá már nem mennék.[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
Igen, a Teclast M40 kuponnal azért igen csak jó ajánlat
[link] Kupon : BG437dd2
Ez jobb ár, mint amikor én vettem kuponnal, és baromi jó, gyors minden. 6GB ram eléggé oda tud verni, nincsen ilyen iplay féle böngésző belassulás amiről itt többen panaszkodtam.
Iszonyú gyors, és szép a kijelző, és a korábbi M30-hoz képest a hangszórók is jobbak, hangosabbak is. Szerintem baromi jó vétel, én örülök ezt vettem !.:. bl4ze .:.
-
mokalade
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan pdf viewer appot, ami támogatja az osztott képernyős működést?
Eddig nem jártam sikerrel. (Galaxy Tab S, Android 6.0.1)
Köszi! -
bigdady
nagyúr
Egyébként árban nem rossz és tudásban ez a Lenovo TAB M10 Plus 64GB / 4GB (Lenovo Tab M10 FHD Plus (TB-X606F)) sem 75e Ft-ért. Az is ajánlott ugye? És mégsem noname bolt meg kifutó termék
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz bigdady #84299 üzenetére
Persze mehet a Lenovo is.
Az M5-ből volt nem Lite verzió is, fullosabb hardverrel bőven 100 fölötti áron. Az M5 Lite lényegében egy T5 hardver, csak nagyobb akku, jobb kamerák, több szenzor, jobb hangszóró, M-Pen támogatás.
Ha csak 5k-valndrágább az M5 Lite a T5-höz képest, akkor megéri, márcsak az akku miatt is. Viszont ezek a boltok valószínűleg nem hivatalos viszonteladók, így nem biztos, hogy 2 év gyári gari van hozzá, ennek utána kell járni.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Call of Duty: Black Ops 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD