Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyre jobban tetszik ez a 101-es és az a jó benne még,hogy rádugtam az usb portra a logitech mk320-as usb-s vevőt és kb 5 sec alatt már fel is ismerte és kapásból tudtam használni a billentyűt és az egeret!
Jó kis masina ez, és stabil. Az előző verziós opera kb 2x produkálta azt,hogy egy weboldalra klikkelés után kilépett,de amióta az új opera van fent azóta az a weblap is simán megy. Frankón elmentem a könyvjelzőbe az oldalakat és csak rá kell tappolni,és már nyitja is,gyorsan és akadás mentesen. Amúgy a fontosabb dolgokat kiraktam a főképernyőre,és mielőtt valamit elindítok rátappolok a system monitor-ra és bezárom a felesleges programokat,ezzel is teher mentesítem a kütyüt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Jó kis masina ez, és stabil. Az előző verziós opera kb 2x produkálta azt,hogy egy weboldalra klikkelés után kilépett,de amióta az új opera van fent azóta az a weblap is simán megy. Frankón elmentem a könyvjelzőbe az oldalakat és csak rá kell tappolni,és már nyitja is,gyorsan és akadás mentesen. Amúgy a fontosabb dolgokat kiraktam a főképernyőre,és mielőtt valamit elindítok rátappolok a system monitor-ra és bezárom a felesleges programokat,ezzel is teher mentesítem a kütyüt. 
Dr.NX