- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kwzatz
őstag
válasz #85552128 #18601 üzenetére
Ha szabad kérdeznem, melyek ezek?
A Division DX 11, nem értem, miért releváns ebben a kérdésben. A Rise of the Tomb Raidernél patch-csel érkezett a DX12, elég felemás eredménnyel, és nem tudtam, hogy nvidia cím, már csak a pure hair miatt sem.Emellett nem tudom, hogy a később érkező játékok között van-e egyáltalán idén még nvidiás dx12 cím. AMD által támogatott valószínűleg kettő is (Deus Ex, Watch Dogs2). Minimum jelzésértékű a dolog szerintem.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
őstag
-
törölt tag
-
kwzatz
őstag
válasz he7edik. #18607 üzenetére
Te pedig nyelvtanórára.
De hogy érdemben is hozzászóljak:
A nagyon jól sikerült Unity után az AC:Syndicate annyira jól fogyott az első héten, hogy idén nem is jelenik meg belőle újabb epizód, mert át kell gondolniuk, hogyan hozhatnák vissza az emberek bizalmát. Helyette ugyanaz a Ubisoft, aki az AC-ért felel, Watch Dogs 2-vel jön idén. Ismerős a cím? Igen, mert előbb írtam, hogy DX12-es lesz. Az első rész egyébként megdöntötte a megelőző AC játékok első napos eladását. 10 millió fölött szórtak el belőle.A Deus Ex: Human Revolution a Square Enix legsikeresebb címe volt a megjelenése után, 1 hónap alatt több mint 2 milliót adtak el belőle. A Mankind Divided most a legjobban várt címek között van, valószínűleg még jobban fog fogyni. A hozzászólást azért megint megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz kwzatz #18608 üzenetére
Watch dogs-ból csak azért ment el annyi, mert jól beszopatták az embereket a trailer-ekkel meg a bullshit videókkal.
Szerintem ha az emberek látták volna a végleges produktumot fele annyi sem ment volna el belőle. Ha jó az emlékezeted volt is belőle felháborodás, hogy közel sem festett úgy ki a játék, mint az előzetes videókon. A játékmenet sem lett olyan jó, mint várták tőle az emberek.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
kwzatz
őstag
válasz mcwolf79 #18610 üzenetére
Tisztában vagyok ezzel, de nem a játék minősége volt a hsz-em lényege. Arra reagáltam mindössze, hogy ezek nem éppen kis, alacsony példányszámban eladott címek. Ráadásul amennyire rossz játékoknak tartom az AC szériát, és amennyire rosszul sikerült a Watch Dogs, a második rész videóit látva lehet esély rá, hogy ez valami más legyen. Persze lehet, hogy csak megint ügyesek a trailerekkel.
-
nagyúr
válasz guftabi96 #18612 üzenetére
... és Milka 78: semmi bajom sem a topikkal, sem az itt író közösséggel, szerintem nagyságrendileg jobb a helyzet, mint amilyen a hírtopikok képe alapján lehetne. A TG státusz leadása kizárólag amiatt történt, mert nem értek a TG rendszer irányával, és amúgy időm / energiám / kedvem sincs azokat a kritériumokat teljesíteni, amit a főTG-k kitalálnak / fejlesztenek. Ennyi.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
törölt tag
Steam hardver- és szoftver-felmérés: June 2016 - DIRECTX 12 SYSTEMS (WIN10 WITH DX 12 GPU)
NVIDIA GeForce GTX 1080 - 0.09% (June)
AMD Radeon R9 Fury - 0.02% (June)Azért 1 hónap alatt többet eladni belőle mint feltehetőleg a Fury/X/Nano trióból egy év alatt úgy, hogy hiány van nem semmi...
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
válasz #85552128 #18621 üzenetére
A Fury X-et, 1080-at vevő emberek elég nagy százaléka olyan, hogy amint kijön a legújabb és legdrágább kártya adja el az előzőt. És ha már ennél a csoportnál tartunk, akkor miért vettek volna mind Fury-t, amikor addigra már kint volt a 980 Ti?
wjbhbdux: amazon.co.uk-n az első helyen egy Sapphire RX 480 áll. Overclockers.co.uk szerint meg szintén nem várt mértékűen nagy kereslet van az új Radeonokra.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
t72killer
titán
válasz imi123 #18618 üzenetére
Fogyasztást mondjuk nagyon kevesen mérnek, még konnektoros műszer is nagyon kevés háztartásban van. R=1 tehát elolvassa a speckókat, beteszi a gépbe és csodálkozik, h miért nem megy.
Most visszanézve a PH-s teszt szerint 194W lenne a kari fogyasztása?? (Terhelve - mínusz monitor kikapcs)
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
nagyúr
válasz wjbhbdux #18620 üzenetére
június 29. óta vesznek csak rá fel rendeléseket. a listán a 8. helyen áll, amit ha egy sorral lejjebb görgettél volna, látszik is.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
törölt tag
válasz wjbhbdux #18635 üzenetére
Micro, ja, napi tobb ezres tetelben aruljak a hardvereket, azert valami nagyon nincs rendben ott nalad A magyarorszagi nap 5-10 kartyas piac akkor minek szamit, mert aranyaiban az akkor a 0 felle konvergal
480-bol OCUk eladott 1500+ kartyat az elso nap +ejszaka online shop, rendeltek 2000-et meg instant es varjak a customokat tobb 1000-es tetelben
Amugy meg a Steames felmeres is erdekes, nalam az IGP-et szamolja bele nem az FX-et Szoval kb annyit er mint a Steam-es VR teszt
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Malibutomi #18638 üzenetére
Tènyleg rengeteget adnak el mindenfèle kártyàból napi szinten is.
A kollèga szerintem benézett valamit. Eu-ban OCUK és Chaseking a legnagyobb bàr egy cég mindkettő. -
-
Venyera7
senior tag
válasz Malibutomi #18645 üzenetére
Passz előfordulhat, hogy a GP106-al lesz akkora mennyiség a TSMC-nél , hogy sorrendben előrébb kerülnek és megszűnik a pangás a lapkákból.
-
törölt tag
válasz #85552128 #18646 üzenetére
Hat most a 480-rol nem lehet elmondani hogy elszallt arazassal lehuzzak a vasarlokat, szoval ha igy araznak akkor egy-ket honap belefer, 1060-at nem gondolok oriasi mennyisegben az indulaskor talan szeptember-oktoberre all be ott is ertelmes mennyisegben, tipikus NV arazassal.
Amig nem gyomorforgato az arazas nem sok embert zavar, a felsohazba kellene versenyhelyzet, vagy inkabb oda ahol NV most egyedul terpeszkedik.
-
füles_
őstag
válasz Malibutomi #18645 üzenetére
Ha GP106 lesz akkor valamivel több GPU fog kijönni egy waferből,mint GP104-ből,viszont ha über csonkított GP104 lesz akkor nagyon nagy hiány lesz belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- BMW topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.