- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nézelődtem még egy kicsit (hétvégén vásárolni már úgysem lehet és túlzottan ráértem ) és megtetszett a HP ProBook 4545s, csak sajnos nem találok belőle se Magyaroszágon, de még német/osztrák Ebay-en sem, csak az USA-ból, amivel egyik probléma a kötelező Windows, de még inkább félő, hogy abban a 110$-os szállítási költségben nincs benne az EU-ba juttatáskor fellépő egyéb költség (vám és magyar ÁFA, amikkel együtt már horror végösszege lenne ).
Valaki figyelgette már ezt a modellt? Van esetleg valami tippje, hogy mikor válik elérhetővé a hazai nagykereskedésekben? -> Talán soha?
Nagyon a szívemhez ragadt ez a Trinity dolog, de az ASUS-tól félek, hogy szétesik, sokkal többet viszont nem áldoznék rá.
Ennél a HP-nál még betoltam volna valamennyit, mert szép is, fém is, és a Llano-s elődmodell hazai, illetve a Trinity-s újdonság kinti ára alapján költséghatékony megoldásnak látszik (csak annyival drágább az ASUS-tól, amennyivel többet is ér).[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
ussseal
tag
-
Mr. Double B
tag
ebben maga a teszt a legelkeseritobb. Egyreszt a legkisebb, 2 magos, 17W-os A6-ot merik olyan procikhoz amik annyiba kerulnek mint ez a Sleekbook szorostul borostul. Az A6 az i3 ellenfele.
Masreszt mivel a HP single channel memoriaval szerelt modellt kudott (ertsd csak 1 RAM volt benne) igy kb. 30%-ot bukik a gep a 3D teszteken. Igy nem csoda ha veri a HD3000.
Az uzemidonel se felejtsetek el, hogy ebben csak 4 cellas aksi van. Ez a teszt nagyon lama, hogy nem osztja vissz az idot aksi kapacitassal, mert ugy lenne fair. Persze lehet azt mondani, hogy notebook notebook ellen, hiszen a vevo sem osztogat, hanem nez amikro lemerul a gep, de akkor viszont csak meretben/sulyban/arban megegyezo gepeket lehet osszehasonlitani.
UI: Arrol nem beszelve hogy az a review ami 2 szintetikus tesztbol von le kovetkezteteseket...
Mr. Double B
-
RA541
csendes tag
15,6-os matt kijelzővel milyen gépek jönnek majd a8-cal? Esetleg a lenovo z585-ről van már valami hír, elérhető lesz MO-on?
-
RA541
csendes tag
köszi
-
Prof
addikt
Egy kis info a low voltage trinityk teljesítményéről és a Dual chanel memória fontosságáról:
Hp Envy 6ZAz A10-4655M 25W TDP-vel nagyon bejövős
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Én annyira vártam rá, hogy vettem egy Acer 4830TG-t, mert ki kellett jönnöm Németországba és szükségem volt egy gépre, amin a Mozilla is elfut (a régimen nem annyira tette).
Úgyhogy az én szempontomból remélem hogy nem hozzák be Mo-ra a jó notikat (najó, azért örülnék neki, de remélem nem "szivatnak" be )
-
apatyas
Korrektor
-
KISDUCK
addikt
Most néztem, hogy az [Acer shopban elérhető 4db trinity apus notebook. Az iponon nézelődtem, hogy forgalmaznak-e már valami nyalánkságot és ott találtam, de ahogy nézem kb. pár ezressel drágább az acer shopban, de windows licencet adnak hozzá.
-
vodkaboy22
addikt
Bárkinek tipp mikor jelenik meg magyarhonban a Lenovo e535 a10-4600-al?
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
Prof
addikt
válasz vodkaboy22 #118 üzenetére
Gondolom ha eladták a sok régi sandy bridge-es gépet
-
lordEVO
tag
Nekem tegnap erkezett meg egy hp probook 6475b A10.
Meg nem volt sok idom hozza de a napokba letesztelem h hogymuzsikal -
Prof
addikt
Úgy tűnik a Lenovo új trinity-s gépei már kaphatók az AMD shopban.
Egy vicces Technical details a Z585-ről az amazonról :[link] -
lordEVO
tag
Tegnap egy 3dmark11 et lefutattam azert rajta. Itt az eredmeny http://3dmark.com/3dm11/4029468
Am 820$ volt de minden fullos benne kulfoldrol van termeszetesen de en is kulfoldon elek igy nem volt sok a posta.. -
Prof
addikt
Asus K55D A8-al a Media Markt katalógusban
-
Prof
addikt
Hogy mit keres benne egy a APU-nál gyengébb 7470-es DGPU hát arra azt mondanám, hogy azért nehogy versenyképes legyen az egyéb intel+ nv dgpu-s gépekkel.
[ Szerkesztve ]
-
BlackLevandR
csendes tag
Itt még olcsóbb.
A 7470-el együtt tud működni az APU-ban lévő iGPU-val, ez nem jelenthet előnyt?
Egyébként szerintetek menyil a jobb választás? Ez az A8-as gép, vagy például egy ilyen:
Toshiba Satellite l850-13u
Árban azonos. Engem igazából a játékteljesítmény, a melegedés, fogyasztás illetve az üzemidő érdekelne.
Tehát A8+HD7470 vagy i5+7670?
[ Szerkesztve ]
Behálózott mindent a szellemi nyomor
-
dcm
csendes tag
Nem tudom hogy van árazva a Trinity, de hacsak nem lesz borzasztó olcsó, nem tudom kinek fogja megérni AMD gépet venni. Az A10 a SB i3-mal van egy kategóriában, ráadásul nem is húzható, nem működik rendesen a Hybrid Crossfire...meh
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Az ipon kínálatában felütötte fejét egy HP Pavilion g6-2018sh + a termék magyar honlapja. Én meg is rendeltem nem bírtam várni másra már és ahogy néztem elég húzósak azok az árak amik külföldi webshopoknál láthatóak, Lenovo Z585 A10-el és 6gb rammal 700 USD-ért vesztegetik, mire ideér kitudja mennyi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
ussseal
tag
válasz BlackLevandR #128 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak, K szériás Asust soha. Teljesítményben is veri a Toshiba, meg nem utolsó sorban jóval minőségibb gépet kapsz a pénzedért.
-
HBO2
tag
i3 vs A10? ez most vicc?
Jó, hogy már nem az atommal van egy szinten! Szerintem ezt újra kéne gondolni!Asus K53-TA - iPhone 6s plus 64 GB - WayteQ xTAB-8Q
-
KISDUCK
addikt
Ma jött meg a cucc, teljesítmény infókat majd szerintem legkésőbb hétvégén tudok adni, adiában néztem, hogy ddr3-1600-as ram van benne. (Ha valaki erre tudna adni választ hamarabb tudnék tesztekkel szolgálnirouter probléma.)
Most GPU-Z-vel szerencsétlenkedek, de nem igazán akar elindulni.[ Szerkesztve ]
-
HBO2
tag
Ez már komoly! A legjobb Trinity-s proci a legjobb Dgpu-val! Pont erre vártam én is.
Megkérdezhetem, hogy mennyiért vetted?Asus K53-TA - iPhone 6s plus 64 GB - WayteQ xTAB-8Q
-
KISDUCK
addikt
Persze 178k felett volt egy pár százassal, de linkeltem is a shopot ahol rábukkantam. [130-s HSZ]
-
BlackLevandR
csendes tag
Sziasztok!
Találtam egy "tesztet" (inkább felhasználók tapasztalatai) az A10 + 7670m Crossfire-ben való működéséről. Szerintem megéri elolvasni. (Ha már volt, akkor ezer bocsi)
Behálózott mindent a szellemi nyomor
-
KISDUCK
addikt
Sajnos nem volt időm alaposan letesztelni a kicsikét, de a crysys 2-t 1366x768-s felbontásban advanced grafikai beállítás mellett 30 fps körüli értékkel vitte és akadást nem tapasztaltam. Dual graphics bekapcsolt üzemmódban volt. Ha időm engedi majd alaposan meghajtom a gépet.
Ui.: majd a játékhoz készített komolyabb beállításokat engedő programot felhúzom rá és akkor komolyabban be tudom lőni, hogy mire hogy reagál és letesztelem több hardveres beállítás mellett is. A ccc-ben a dedikált vga-ra azt írja rendszerinformáció, hogy 900MHz a grafikus kártya memóriájának órajele és a mag órajel 600MHz. A notebookcheck szerinti érték 480MHz mag és 600MHz memória órajel. A 7660g-re 686/800 MHz értéket ír a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
Már árulják máshol is az A10-es a HP G6-ost : [link]
Sőt az iponon a 6475B is feltűnt, csak valamiért 6470B-ként listázzák. -
HBO2
tag
4GB (1x4GB) DDR3, 1333MHz, (Max. 8GB)
Nem 1600-as van benne?Asus K53-TA - iPhone 6s plus 64 GB - WayteQ xTAB-8Q
-
dcm
csendes tag
Hát szerencse, hogy az Atomnál legalább jobbat sikerült összetákolni... Ajánlom figyelmedbe amúgy ezt a cikket. A Processor Performance résznél lévő táblázatban (ami a CPU teljesítményét mérő benchmarkokat tartalmazza ugye) kövesd a 'Core i3-2330M / Samsung 300E5A-S01' eredményeit.
A grafikus tesztekben a HD Graphicsot szerencsére sikerült megverni, de amíg akár csak ehhez vagy ehhez közeli Inteles megoldások vannak piacon nem tudom, hogy kinek éri meg AMD (CPU-s) gépet venni, szóval ezt valóba újra kéne gondolni..[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
A legkisebb 35W-os Sandy i3 vagy Arrandale i5 környékén teljesít (ami ugye GTX 560M-ig elég). GPU-ban rendben van, de azt jó lenne tudni kiheverte-e már a Dual Graphicsnál Llano esetében alkalmanként fellépő mikroszaggatást.
Noti ajánlat a Radiumból... GT 610M-et (aka 520M) HD 7660G megeszi reggelire, 2 mag + HT-s Intel CPU mellett GT 540M is eléggé közel van (ez felelne meg a GT 630M-nek is, csak a Trinity tesztek zöménél 4/8-as QM Intel kerül mellé, így bajos összevetni).
[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
válasz stratova #145 üzenetére
Nem azok az ellenfelei hanem az ilyen durva gépek [link] meg a Lenovo G580. Ezekkel nem fognak tudni árban versenyezni.
Amúgy meg a sok szintetikus intel compilerre írt teszt program sokat nem ér, a valós progikban nincs akkora lemaradás. A főbb gond nem a teljesítmény, hanem az ár valamint a kicsi választék, elbaszott szar anyagokból építkező konfigok.
-
dcm
csendes tag
válasz stratova #145 üzenetére
Igen, a 610m-es modell azért valóban gyengébb, de szerintem a helyzeten nem sokat változtat: az AMD-nek nagyon össze kell szednie magát a jövőben, mert ez a szintű lemaradás az Intelhez képest elég veszélyes még akkor is ha eleve relatíve alacsonyan árazzák..
Radiummal amúgy mi a baj? -
stratova
veterán
Az OFF-topik karakterszínű importszag olyan notikat is árulnak, amik nálunk hivatalosan nem elérhetőek. Ez mondjuk leginkább annak lehet kényes kérdés, akinek fontos a garancia.
Prof: Az a 120e körüli ár tényleg eléggé kemény (pláne ha a GT 540M DDR3-ra reagálva 1600-as RAM-ok kellenének egy AMD APU-s notiba), még ha egy Pentium B970-nél összességében többre is tartom Trinity-t (úgy látom idehaza még mindig csak A6-os van Probook 6475b-ből, ha már a minőségi anyaghasználat is szóba került).
G580-na a G585 i3-ig lenne versenyképes. Érdekes korábban mintha sokkal komolyabb VGA-val kellette volna magát a G580, de az aktuális tech spec alapján "Up to NVIDIA® GeForce® GT630 2GB graphics". Ami annyira nem harapós.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Asus E406M 13.3 Intel proci/SSD/ Szép állapot /Full hd/WebCam/ Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Toshiba Satellite laptop i5/16 GB RAM/Új 500 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest