Új hozzászólás Aktív témák
-
dcm
csendes tag
Nem tudom hogy van árazva a Trinity, de hacsak nem lesz borzasztó olcsó, nem tudom kinek fogja megérni AMD gépet venni. Az A10 a SB i3-mal van egy kategóriában, ráadásul nem is húzható, nem működik rendesen a Hybrid Crossfire...meh
[ Szerkesztve ]
-
dcm
csendes tag
Hát szerencse, hogy az Atomnál legalább jobbat sikerült összetákolni... Ajánlom figyelmedbe amúgy ezt a cikket. A Processor Performance résznél lévő táblázatban (ami a CPU teljesítményét mérő benchmarkokat tartalmazza ugye) kövesd a 'Core i3-2330M / Samsung 300E5A-S01' eredményeit.
A grafikus tesztekben a HD Graphicsot szerencsére sikerült megverni, de amíg akár csak ehhez vagy ehhez közeli Inteles megoldások vannak piacon nem tudom, hogy kinek éri meg AMD (CPU-s) gépet venni, szóval ezt valóba újra kéne gondolni..[ Szerkesztve ]
-
dcm
csendes tag
válasz stratova #145 üzenetére
Igen, a 610m-es modell azért valóban gyengébb, de szerintem a helyzeten nem sokat változtat: az AMD-nek nagyon össze kell szednie magát a jövőben, mert ez a szintű lemaradás az Intelhez képest elég veszélyes még akkor is ha eleve relatíve alacsonyan árazzák..
Radiummal amúgy mi a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest