Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Petykemano

    veterán

    válasz szmörlock007 #35789 üzenetére

    A gaming olyan low-profit szegmens, hogy az nvidia másfélszer akkora bevételre tesz szert belőle jelenleg, mint az AMD TELJES bevétele és vidáman elteszi a felét profit gyanánt.

    Egyébként Pepeeeee már hónapok óta ezt pofázza, hogy az AMD kártyák az Apple és a Sony&MS igényei alapján érkeznek a piacra. Talán lesz 1-2 jó év, amikor az intel megrendelései is piacra kerülnek....

    Én előtte/közben csak finoman kritizáltam, hogy nem lenne baj, ha nem fűznék föl ennyire a megjelenő radeon kártyákat a konzolokra. Tehát hogy nem baj, ha van hasonlóság, van összefüggés - abu mindig azt mondja, hogy a semi-custom mindig csak a tavaly technológiát kapja meg - de ne a semi-custom határozza meg a technológiai fejlődést és főleg ne a konzol chip/design újrahasznosítása legyen a radeonként piacra dobott valami.
    Márpedig most nagyjából ez van. .Halványan van már csak szó arról, hogy az AMD-nek lenne egy termékpalettája, amiből az IP-ket felhasználva a semi-custom 1-2 év alatt összedob valami egyedit. Sokkal inkább az van, hogy a saját IP-ket (nevezzük ötletnek) a Semicustommal készíttetik el, aztán abból a "rendes" grafikus csapat talán tud valamit hasznosítani.

    kár.

    Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Új hozzászólás Aktív témák