-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
raubisoda
senior tag
válasz Kristof9094 #20751 üzenetére
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Van egy asus hd 7770 es kártyám.
Proci amd x2 450 l. 4 giga ram. Táp lehet csak 400 wattos, a haza érek megnézem.
Sajnos az a problémám vele, hogy egyes játékoknál kék halálozik. Far cry 3 nál rögtön az elején, még játszani sem lehet vele. a játék eredeti steames. 0x0116 a hibával indul újra. A bf3 nál egyszerűen lefagy ott nincs kék halál. Driver problémára gondoltam újra is raktam de a hiba nem szűnt meg. tudnátok segíteni mi lehet a probléma? Jelenleg telefonról írok, csak később leszek a gép előtt. Proci amd x3 450 4 giga rammal. A táp 400 watt körül lehet. Ha haza érek többet tudok.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Ateszpapa #20755 üzenetére
"A táp 400 watt körül lehet."
A videókártyához valószínűleg ez elég. A 7770-nek nagyon kevésre van szüksége. Még akkor is, ha ez valami Codegen 400-as, mert a 100W körüli teljesítményt még az is elviszi.
És, ugyan, még nem volt olyan, hogy táp miatt állt volna le a videókártyám, de szerintem az nem okoz kékhalált. -
Ateszpapa
addikt
Újra raktam a win 7 et, a biost is reseteltem, a legfrissebb drivert is felraktam.
Most nincs kék halál, helyette a far cry 3 kidob a tálcára mikor kezdődne a játék. Azzal hogy a kártya nem válaszol majd helyreált. full hd ban közepes beállításokkal.
A max payne 3 meg pár perc játék után dob ki. Mindegyik eredeti steames játék. Mi lehet a probléma? Nekem nagyon úgy fest, hogy szerviz.[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
Lefutattam a memtest86-ot is, az nem talált hibát.
A táp fsp 400, előtte egy hd 4850-es kártyát hajtott meg, azzal nem volt gond sosem.Tudnátok ajánlani teszt programot amit érdemes lenne lefuttatnom?
-
Cyone
tag
válasz Ateszpapa #20759 üzenetére
A táp teljesítménye biztosan elég. Nálam is egy FSP 400 Watt-os tápról van használva a 7770-es videókártya egy AMD x2 7750 BE proci társaságában (95W TDP) és hibátlanul működik minden.
Viszont elképzelhető, hogy tényleg elöregedett a táp valamelyik alkatrésze (kondi), ezért próbálni kellene egy másik garantáltan jó táppal.
Az AIDA64 is tartalmaz CPU, memória és GPU stressz tesztet. Azzal is tesztelhető.
Cyone
-
Ateszpapa
addikt
válasz Grave_444 #20764 üzenetére
Tegnap újra raktam a wint, és ezt a drivert töltöttem le a kártyához:
Catalyst 14.4 - 14.10.1006-140417a-171099C (4-17-2014)Ez a legfrissebb, de így sem jó.
Akkor a tápot hanyagolom, most is lefutott a fánk teszt full hd ben és 1566 pontot adott rá.
Tudsz esetleg linket a legfrissebbhez?
Lehet elkerülte a figyelmem.82 fok volt a maximum gpu hőmérséklet a tesztek alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
Aida64-el terhelem mindent kivéve a vincsit. 1 órát ment terhelve közben a cpu shark mérte a hőfokot. Haza érek újból letesztelem. Szerinted vegyek hopasztat és kenjem be vele a procit? Ez nem okoz gari vesztést? Még van 2 év gari rá az e-digitalba. A kártyát használtan vettem itt a ph-n. Úgyhogy az előéletéről nem sokat tudok.
-
Ateszpapa
addikt
Igen, ami még kilép az a max payne 3, bf3 multi akkor egy coop pályát sem tudok megcsinálni a gyerekkel.
Kellemetlen, mert a fiam örökölte a régi gépemet c2d 7500, hd 4850, 2giga rammal és neki gond nélkül elfut minden.
Igaz nem full hd ban hanem 1440x900 közepes beállításokkal, de eddig minden ment amit felraktam neki.Nem vagyok egy nagy gamer, de most nyári szünetben jó lenne a fiammal játszani munka után.
Még az sincs, hogy egész nap a gépet nyúzom.Te mivel méred a hőfokot, illetve a terhelést?
Alaplapom asus m5a78l-mlx v2 igaz az nem tudja a pcie3-mat, az nem lehet baj?
Érdemes lecserélni ami tudja?
Ezt néztem kia mostani helyett. -
Cyone
tag
-
Ateszpapa
addikt
Asus HD 7770 DirectCu Top 1120MHz
1 éves a kártya
Aida64 1 órát ment terhelve, de nem jött hiba.Igen a GPU pasztázásról.
A farcry 3 meg rögtön az elején mikor kiszabadul a tesóval tálcára dob, még játszani sem lehet vele.
A GTA4 meg eddig jól megy, azzal nincs baj.Alaplapot érdemes szerinted lecserélnem ami támogatja a PCIE3-mat?
-
kispal87
aktív tag
válasz Ateszpapa #20774 üzenetére
Felesleges, még egy sokkal izmosabb VGA-nak sincs szüksége pci-e 3-ra! Tápot se vegyél újat amíg ki nem próbáltad egy másikkal, lehet csak pénzkidobás volna. Az tényleg furcsa, hogy aida terhelésre nem akad ki. Fel van telepítve minden dolog ami kellhet egy játékhoz, pl.: directx friss?, visual c++, .Net 4.5 (far cry 3 kéri legalább a 3-ast) win frissítések meg ilyenek. Általában a játékok képfájlában van egy redist mappa, abból tegyél fel mindent, hátha csak szoftveres a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Ice_Man22
senior tag
Hali, Nektek is szokott gondot okozni az atikmdag.sys nevezetu file???Nalam youtube ozas kozbe le fagy a rendszer, es ujra indul....
-
Keke76
újonc
Sziasztok! WOT-ozok, és amióta frissítették a játékot elég érdekes, ilyen éles fekete fehér háromszögek villognak a képernyőn, sőt a mediaplayeren lejátszott filmek is piros fekete kis kockák villognak folyamatosan. A VLC viszont hibátlan! Találkozott már valaki ilyen problémával?
-
AeSDé Team
őstag
válasz Ateszpapa #20772 üzenetére
BF3-nál a kilépéses probléma az utóbbi pár napban nálam is előjött, nálad hol lép ki? Elindítom a játékot, csíkozódik a betöltő kép, kb. 10 másodpercenként megmozdul a loading felirat és egyszer csak kilép betöltés közben.
Nemrég váltottam Win8-ra és ezzel együtt a legutolsó beta driverre, de egy hétig hibátlan a játék, csak most csinálja ezt. Minden egyéb játék hibátlanul fut. -
bigobert
tag
Sziasztok!
A Gigabyte HD 7770-em ventije terhelés alatt egy idő után elkezd recegni, ciccegni, ciripelni. Nem annyira hangos, kb 40dB alatt van, de idegesítő. Más találkozott ilyennel? Már többször kifújtam a kártyát.
A kártyával elvileg nincs gond, nem melegszik túl, és úgy tűnik rendesen működik.
Ez lehet garanciális hiba, vagy inkább így jártam kategória? Nincs kedvem visszaküldeni, és várni, hogy 3 hét múlva visszajelezzenek, hogy "a teszt során nem tapasztaltuk a panasz tárgyát".
Mit tanácsoltok?
-
bigobert
tag
válasz bobalazs #20786 üzenetére
Ujjal leállítottam a ventit, és abbahagyta. Azt hiszem az lesz a hunyó. A csere alatt nem garit értettél, ugye? Oldjam meg, ha tudom? Félek belenyúlni, mert bukom a garit, ha lesz "komoly" baja a karinak.
#20787 halhatatlan: nekem pont fordítva. Nem tudom melyik jobb.
-
bigobert
tag
válasz halhatatlan #20789 üzenetére
Még több mint másfél év van a garanciából. Remélem felrobban.
-
StSanya
senior tag
válasz bigobert #20785 üzenetére
Az én MSI-mnek is van sajnos zavaró hangja bizonyos fordulaton. Én úgy oldottam meg, hogy Afterburner-ben egyedi venti profilt kísérleteztem ki, s átugrom a zörgő részt, jelen esetben a 55 - 65 % köztit.
Már gondolkodtam rajta, hogy a BIOS-át írom át, de egyelőre jó így is.
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
halhatatlan
aktív tag
válasz StSanya #20795 üzenetére
mi lenne ha mondjuk rákötnék még egy hasonló ventit ugyan oda ahól van a másik?azt is tudná szabájozni egyszerre a másikkal?vagy nemis birná a kártya?
egyszer csináltam ezt 4 pines cpu hütökkel,és össze vissza számolta az rpm-et az everest de attól mentek mindkettő[ Szerkesztve ]
-
halhatatlan
aktív tag
a pirosat a pirosra modszert alkalmazzam vagy sorba kössem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Trollok komolyan
- Windows 11
- eBay
- Objektívek topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest