-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Megha egy r9.et sorsoltak volna ki :-D
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
zeusz55
senior tag
válasz dragonfx #20251 üzenetére
Sziasztok!
Rendelkezik valaki Ilyennel!?
7750 DDR5 passziv!? Vennék egyet csak félek a passzivtól!? Tapasztalatok esetleg? Köszi szépen!– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
zeusz55
senior tag
Ilyen Pcbe megfelelő a kártya, vagy sok esetleg kevés? Nem a legújabb gémekkel lenne nyomva!
Gigabyte GA-B75M-HD3 - Intel Pentium G2030 - Kingston 60GB V300 SSD - Kingston HyperX Blu 4GB - FSP 350w-60HHN– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
zeusz55
senior tag
Bocs lejárt a szerkesztési időm... azt írja a leírás hogy
• No UEFI support.
* No native UEFI BIOS support, for UEFI BIOS, please download from ASUS technique support site. (The update tool only for ASUS MB.)Az alaplapom meg GIGABYTE Dual UEFI BIOS , ez jelent valamit?????
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
dragonfx
veterán
válasz Lacccca87 #20259 üzenetére
na muti hol? a tripleX.es?
nekem arra nem enged jelentkezni....többet ér mint az egész gépem...u.i.:sry elöző telorol volt ...szóval a g2030hoz vehetsz 7770et is nyugodtan de a 7750 se rossz.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
bobalazs
nagyúr
válasz zeusz55 #20252 üzenetére
Biztos nem javasolnék passzívat 7750-ből. Oké hogy aránylag jó a fogyasztása, de nincs az az isten hogy hűvösen tartsd passzívan, csak egy tényleg nagyon jól szellőző házban.
Épp említettem nemrég hogy a hangkártyám eltakarja a ventillátor légterét a házamban, és szépen fel is ugrott 15 fokot a hőmérséklet. El tudom képzelni milyen lehet egy passzívval.
(#20256) zeusz55
Csak annyit jelent hogy gigabyte helyett asus lappal tudod csak feltenni a biost.Én is Sapphire gold tag vagyok, anno hd6670 mellé adtak serial kódot egy reklámlapon amivel be lehetett regelni.
[ Szerkesztve ]
-
zeusz55
senior tag
válasz bobalazs #20265 üzenetére
Köszi a választ, full üres a házam, szóval maga a kártya teljesen szabadon lesz, és mindenhol fémhálós a ház, tehát gyakorlatilag teljesen átjárja a levegő... a kérdésem még, hogy egy ilyen kártyánál hány fok az optimális?? Amiket olvasgatok mindenhol ilyen 40-70 C közé irják! Nekem a régi passziv 5300 gt is ilyen 53-65 között mozgott.
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
bobalazs
nagyúr
válasz zeusz55 #20267 üzenetére
Nem tudom mennyi a max hőmérséklet amit bír, de gondolom a 95-100 körüli értéka valós.
Annyi biztos hogy rendszerhűtés nélkül nem érdemes passzív kártyát gépbe rakni. Amondó is vagyok tervezhetik akárhogy, ha magas a hőmérséklet amin folymatosan üzemel a nyákon is hamarabb megadják magukat az alkatrészek.Nálad látom a pci slot is messzebb van az x16porttól, ahhoz még a hangkártyám is beférne galiba nélkül.[ Szerkesztve ]
-
urbi73
senior tag
Soha nem értettem hogy mi értelme van passzív kártyát venni , amikor a rendszer ventik úgy is szélzajt keltenek + a táp is .
-
-
törölt tag
Most nézem, hogy már nem is lehet kapni a 7790 Dual-X-es változatát
Tavasszal akartam pedig beruházni egyre...[ Szerkesztve ]
-
-
>>>W!nman*
tag
Sziasztok!
Egy Ipon-ban vásárolt ASUS HD7790-DC2OC-1GD5 HD7790 1GB GDDR5 PCIE boldogtalan tulajdonosa vagyok, a következők miatt:
LINKTehát gyári BIOS hibás VGA-ról van szó. Ma, a leadástól számított 30.napon jött a levél Ipontól:
Befejeződött a garanciális ügyintézése, azonban a terméket sajnos sem kicserélni, sem megjavítani nem tudtuk, annak vételárát jóváírjuk Önnek. Kívánsága szerint választhat másik terméket kínálatunkból, melyet Önnek kell megrendelnie a Dévai utcai üzletünkbe (megjegyzésben feltüntetve az RMA számot és azt, hogy garanciális levásárlás). Ekkor csak a két termék vételára közti különbséget számlázzuk ki Önnek.Termék neve: ASUS HD7790-DC2OC-1GD5 HD7790 1GB GDDR5
Amennyiben nem szeretne más terméket, lehetőség van a vételár visszatérítésére, személyesen, készpénzben. Házhozszállítással történő vásárláskor pedig utalással tudjuk visszatéríteni, ehhez szükségünk van az RMA számon kívül az Ön nevére, bizonylat számára, valamint egy bankszámlaszámra, ahova utalhatunk. Ezeket e-mailben küldje el az rma@ipon.hu címre, amennyiben az utóbbi lehetőséget választja.
Dévai utcai telephelyünkön történő személyes, készpénzes visszatérítés esetén javasoljuk ügyintézését a délutáni órákban megtenni, vagy előtte egy nappal való e-mailen történő egyeztetését garanciális munkatársainkkal. A reggeli nyitást követően a kasszában kisebb mennyiségű készpénz található, esetlegesen több Ügyfelünk választja az adott napot a visszatérítésre, és az ebből fakadó kényelmetlenségeket szeretnénk maximális interaktivitással elkerülni.
Személyes ügyintézéskor az átvételi lapot, kérjük, minden esetben hozza magával.
Mi a véleményetek erről?
Illetve egyben az lenne a kérésem/kérdésem, h milyen VGA-t ajánlanátok helyette? Fontos lenne:
1. megbízhatóság
2. minimum ezzel megegyező teljesítmény (de nem sokkal nagyobb fogyasztású, ez 80W volt)
3. halkság, tehát ez a 2x8cm-es kivitel nagyon tetszett... Nem tudom, van-e a piacon hasonló...
4. kb ennyiért, tehát 35K körül... Picit még esetleg áldoznék rá... (A gépben eddig is ez volt a szűk keresztmetszet, de bőven elég volt igazából...)Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
válasz >>>W!nman* #20273 üzenetére
Ha van Sapphire, azt javaslom helyette.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
dragonfx
veterán
Sapphire 7790. Vagy ha a fogyaszta nem zavar 260x 2gb.
Esetleg ha kicsit vársz nvidia 750ti....fogyasztása miatt.."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Fotonhámozó
senior tag
Ha nem titok, milyen hibatuneteket produkalt a kartya?
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Az aktiv 7750 hűtőjének valaki meg tudná mondani a fordulatszámát, és a venti méretét? (fordulat tól ig mert ugye más pihenőbe mint game alatt) Köszi!
Ill hogy sziv, vagy fúj? (ez noob kérdés feltételezem kintről szivja a borda felé a levegőt, nem a bordától kifelé)
[ Szerkesztve ]
-
-
Zuri
tag
Sziasztok, lenne egy nem az épp aktuális témába vágó kérdésem. Most újítottam a gépet és most van egy Sapphire 7770 ghz editionos káryám. A gép Hasswell alapú intel. És az lenne a kérdésem, hogy ha esetleg veszek még egy ugyan ilyen kártyát akkor veszek egy crossfire csatit, a kártyát beteszem összekötöm és vinné az inteles alaplap?
És ha vinné akkor ha nem ilyen, hanem mondjuk más 7770-est vennék MSI-t vagy Assus-t, az baj lenne?[ Szerkesztve ]
-
>>>W!nman*
tag
válasz Fotonhámozó #20276 üzenetére
Szia!
Természetesen nem titok:
Terheletlen állapotban kifagyott a kép teljesen. A zene is beakadt -ha éppen ment-. Tehát a Windows se tudta lekezelni, mivel nem kékhalál volt...
Állítólag gyárilag jöttek ki olyan BIOS-ok, amikkel ezt produkálta... Gyári hiba... -
dragonfx
veterán
én ugy tudom jo de nem kötelező azonos márkát venni csak a memória mennyisége legyne azonos.de majd akinek van tapasztalata megmondja a 100%ot.
nem rossza cf de sokat fog enni és annyit nem fog hozni."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Adebayor
aktív tag
üdv. 7770-ás kártyám van.
irjatok egy olyan monitort ami müködik ezzel a kártyával átalakitó nélkül légyszi.beszerelés után is volt problémám szarakodtam vele 3 hetet, mire képet adott, de most két hónap után ujra nincs kép. és mivel hogy a gép megy, a windows hangot hallom, gondolom monitor nem okés. de akkor miért volt jo eddig? na mind1. szoval egy 30k körüli monitort tudnátok ajánlani hozzá? szoval olyan kell amin van dvi csati vagy hdmi.
Konfigom: Intel i5 10400 - ASUS Prime B560M-K - Gigabyte 1660S oc 6gb - 32GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600
-
Adebayor
aktív tag
fulll hd azért nem kell. de ugy hd körül. nem értek hozzá. de nincs nagy elvárásom. föleg az árát nézem. 30k körül a legjobbat keresem. viszont a mostani 20colos, tehát kisebb ne legyen
amugy bocsánat a félig-meddig offért, de miota megvan ez a kártya csak a baj van vele. és inne kezdve nem akarom már elcseszni a vásárlást. be***na ha a monitor se lenne már jo
[ Szerkesztve ]
Konfigom: Intel i5 10400 - ASUS Prime B560M-K - Gigabyte 1660S oc 6gb - 32GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600
-
Writz
tag
válasz Adebayor #20289 üzenetére
Ezt tudom ajánlani.
TN Paneles, de abból a jobb fajta. Volt szerencsém élőben is látni, nem egy IPS de TN-ben jónak mondható.Passzívan aktív passzív forumózó vagyok...
-
roli97
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kinéztem egy Asus 7770-t, ahogy eddig láttam nem olyan rossz.
Kíváncsi lennék a ti véleményetekre is, szerintetek megéri-e, hogy futnak rajta a mai játékok ( főként erre is lenne használva) ?
Pontosan: http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=107959Üdv Roland
-
roli97
csendes tag
Köszi a válaszokat, úgy néz ki ez lesz
Megnéztem a Sapphire 7790-t is, de jelenleg 30.000-nél nem szeretnék rá többet költeni, majd esetleg később. -
Writz
tag
válasz roli97 #20297 üzenetére
Én 26-ba vettem aprón a 7790-em. 28-ért garisat is találsz. Megérné szerintem.
[ Szerkesztve ]
Passzívan aktív passzív forumózó vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest