Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
-
jimpo
senior tag
válasz Henker2 #28807 üzenetére
Coil Whine Explanation & Demonstration Linus Tech Tips A lényeget hallani fogod...
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
NyalokAA
aktív tag
válasz Henker2 #28807 üzenetére
Coil whine
Alan Wake 2 21:9-es a monitorral ( 2560x1080 )
fsr2 quality így 1706x720 még so-so elfogadható a minőség , med-high beállítások vegyesen
Ryzen 5600x ( kb pariban van a te prociddal ) Red Devil 6700xt valami hasonló értékeknek kell majd nálad is lenni szerintem -
kolopele
nagyúr
válasz NyalokAA #28817 üzenetére
Tedd low - ra és quality - ra, egyedül a textúrát tedd magasra. Annyira nem vészes még így. Egyébként amikor Alan Wake - ket irányítod mehet natívban is, az erdő az, ami iszonyat megfogja, ott már volt hogy performance lett belőle néha. A másik a 30 fps - re lockolás, úgy szép lesz a grafika nagyon mert mehet a high meg a natív, és még mindig jobb a folyamatos apró kis akadás mint amikor folyton bezuhan 60 - ról 30 - ra.
PuMbA: Néztem ezt a speciális drivert, Jézus szerint 2 fps boost.......A Remedy meg mire kezdeni tud ezzel valamit, már régen végig lesz játszva, ha egyáltalán tud. Miért nincs 22" - los méretben legalább 1440p - s monitor[ Szerkesztve ]
-
jimpo
senior tag
válasz raziel01 #28821 üzenetére
Már egy erősebb kártyán is döcög, nemhogy egy RX 580 -al.
No Mesh Shaders, No Problems? - Alan Wake 2, RX 5700 XT vs RTX 2060 Super
Sajna a 6700 XT sem lesz erősebb az idő múlásával... Tehát vagy 1080p Very Low, illetve akár még FSR pluszban vagy pedig erősebb kártya.
Arra meg ne számítson senki hogy sokkal jobb lesz, igaz a remény az utolsó mentsvár.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
Henker2
addikt
Megérkezett! 🤗🤗🤗
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Vertexis
lelkes újonc
Sziasztok. Adittegy Red Devil 6700XT. Próbálom piszkálni lehetőleg alegjobb uv settinget megtalálni de nemigazán megy. [link] Ezen a videón tökéletesen elmondja amit én is tudok, kommentek is szép eredményekről számolnak be de én ilyen 1.15v-t se tudok 2400mhzel se. Sokan 2800mhz körüli gpu-t írnak. Nekem viszont nagyon rosszul reagál a kártya ha OC ha uv a cél. Mi lehet a probléma? Köszönöm!
-
forguet
senior tag
-
Hiei555
tag
válasz TechN7ne #28830 üzenetére
Azért mert gondolom mindenhol azt olvasta, itt is hogy érdemes UV-t csinálni rá meg egyéb dolgokat mert jobb... és így még az is próbálja akit eddig nemérdekelt/fogalma nincs, ha látja az ember hogy úgy jobb lehet akkor miért ne próbálná meg. Az már más dolog hogy tényleg szükség van-e rá vagy csak ez miatt mert más is csinálja, meg hát AMD kártya, lehet piszkálni
-
F.B.I.
veterán
válasz Vertexis #28828 üzenetére
Próbáld MPT-el, azzal fixálj neki egy 1.15V-ot és utána állítsd be a Radeon szoftverrel csak az órajelet, aztán teszt. Kényes a kártyád a fesz változásra és az alap radeon szoftver pár kártyánál néha vicc hozzá.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Hiei555 #28831 üzenetére
Dehogy van rá szükség ,meg hogy lenne jobb…
Sok átlagos felhaszbáló azt hiszi ,hogy okosabb mint maga a gyártó aki tervezte és kiadta az adott vga-t.Soha nem halt meg nálam vga ,soha nem piszkáltam és soha nem volt semmi teljesítmény csökkenés / instabilitás ez által.
Sokat fogyaszt ?
- Gyengébbet kellett volna venni ,
Gyenge?
- Erősebbet kellett vol a venni ,
és még sorolhatnám.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz TechN7ne #28833 üzenetére
Az megvan, hogy a chipekben marha nagy a szórás? Amit gyárilag kapsz teljesítmény az kb azt takarja mint az akkuk kapacitása, csak itt épp lehet finom hangolni, hogy ne egy gyári középértéken fusson hanem az adott chiphez mérten optimális értéken.
Ennyi erővel lehet venni konzolt.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Hiei555
tag
válasz TechN7ne #28833 üzenetére
Igen lehet így is. De viszont ha van neked egy kártya meg a másik 100 embernek ugyan az, ugyan annyi pénzért vetted. Az övék viszont jobb( kevesebbet fogyaszt, több fps...) akkor azért megfordul a fejedben, hát és az enyém miért nem ilyen? Vagy legyintesz rá mint te, vagy pedig utána jársz kicsit hátha sikerül javítani a helyzeten. Aztán vagy sikerül vagy nem. Nyilván ha nem számít az anyagiak akkor veszel egy 4090 et aztán nem foglalkozol vele...
-
jimpo
senior tag
válasz Hiei555 #28839 üzenetére
Nyilván ha nem számít az anyagiak akkor veszel
egy 4090 etkét RX 7800 XT t (egyet magadnak, egyet játszópajtásodnak, csajodnak, rokonodnak) aztán nem foglalkozol vele...[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Micsurin #28835 üzenetére
Bármit állítasz ezeken a kártyákon ami nem a gyári érték instabil lesz egy idő után.
Olyan mint a ram oc ,több a hátránya mint a haszna.Hiei555
Nyilván sokkal gyorsabb nem lesz egy másik azonos típustól ami gyári értékeken van használva ,max. instabilabb hosszútávon a gyárival ellentétben. -
Micsurin
nagyúr
válasz TechN7ne #28841 üzenetére
Érdekes se a 6700 se az XT nem hasalt le az elmúlt egy évben pedig régi RTS-től új trippla A-ig minden ment rajta...
Amúgy Te most tényleg egy régi tősgyökeres IT fórumon akarod hirdetni az igéd, hogy PC modding n Tunnig rooozss nemszeressük ahol a többség még régi motorosként Skylake és Kabylake alatt hozott össze groteszk számokat?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ScomComputer
veterán
-
KAMELOT
titán
válasz ScomComputer #28844 üzenetére
Komoly a gyerek meg a játék is!
Pakmara: Majd jön a modi aztán őt is kirakja pár napra innen.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Pakmara #28843 üzenetére
Semmi trollkodás csak adtam egy tanácsot egy felhasználónak aki kérdezett és leírtam a véleményem.
Nincs szándékomban erről többet beszélni ,lényeget leírtam.Ha meg ez itt a nagy IT fórum ,akkor foglalkozzatok azzal akinek valóban szüksége van tanácsra.
Okoskodásra és személyeskedésre azonnal ugrik mindenki ,ahova meg kéne nulla hozzászólás.További jó tekergetést ,csavargatást ,és instabil mentes működést kívánok minden nem annyira és nagyon kedves fórumozónak.
KAMELOT
Ftf?[ Szerkesztve ]
-
Pakmara
őstag
válasz TechN7ne #28846 üzenetére
Nem akartam személyeskedni, sry érte. Azért vélem trollkodásnak mert úgy fogalmaztad meg: végletekben beszélsz és abszolút kijelentéseket teszel. (Ha egy bmw tuning csoportban feltesznek egy tuningos kérdést, és erre leírod hogy a tuning értelmetlen és felesleges valószínű sokaknak lesz erről ellenvéleményük)
Miért lenne instabil minden kártya, akar egy minimalis paraméter állítás mellett? Ezt valóban így gondolod? Persze lehet eszetlenül nyomni, de ez megint mas kérdés.
Az, hogy a tuning okozhat stabilitási gondokat teljesen jogos. Valamilyen szinten kell tudnod mit csinálsz. Abban hogy nem tuninggal sem tudsz nagysagrendben ellépni a gyari teljesítményen működő kártyáktól, abban is igazad van. Ezt szerintem senki nem vitatja.
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
ASUS TUF 6800XT-ről downgradeltem 6600XT-re, egészen pontosan egy Giga Gaming OC Pro-ra.
Default, fél óra játék után hőfokok:
Ennek is mehet az 1V alatti UV, mint a 6800/6900-nak?
Amúgy frankó kis kártya, alig van hangja, overkill a hűtése, és rendesen jól is néz ki!
59K-ért vettem, szerintem rohadt jó árban mennek most ezek a karik
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Barell
senior tag
Aki játszik az új Alan Wake-el az [letöltötte ezt?] Nekem 6700XT-n 10%-ot simán hozott, lényegesen gördülékenyebb a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest