Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz fatpingvin #84992 üzenetére

    Kizárólag csak azért mert ehhez van még XP driver és a teszt amihez kell teljesen ki kell hogy zárjon minden vga, ram, fsb limitációt. Core2 cache mennyiség befolyását mérném a teljesítményre.1,2,4,6 esetén azonos órajelen és fsb-vel.
    Amúgy nagygépembe használom 2D és netezésre :DDD. Illetve akkor ha valamiért az M40-es tesla nincs beállítva rendesen és hozzáteszem simán nekiálltam Cyberpunk 2077-ezni aztán láttam hogy kicsit lassabb mint szokott lenni, szóval azt is viszi pedig nem egy izom kártya.
    Most újítottam be modern prociból az alacsony frekis 6138 skylake után kellett valami kevesebb magos de nagyobb órajelű modern proci. A lap szerencsére eszik elég sokféle procit talán 40 féle van ezekből az lga 3647 xeonokból. Bárcsak kína is gyártana olcsó lapokat.
    Xeon Silver 4215R cascade lake refresh, régen volt ennyire új procim. 2020-as! (intel szerint 2024.ig garanciális lenne) 30eft volt sarka sérült de az mindegy mert szerencsére intel nem kötött be semmit a sarkokon akár le is lehetne törni. :D

    Teljesítményre háát azért nem kell sokat várni ilyen árkategóriában talán 10gen i5-i7 lehet nem tudom.

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák